Sinif Gecme Notu Haberleri

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 2024-05-18 10:46:37

Hem firari hem de odaya 'Kapıyı çalıp içeri öyle giriniz' notu asmış! Bazanın altında saklanırken yakalandı

Kayseri'de bir aranan cezaevi firarisinin yakalanma anına dair detaylar şaşkınlık yarattı. 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, kapısında "Kapıyı çalıp içeri öyle giriniz" notu bulunan odadaki bazanın altında saklanırken yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Haber 2024-05-17 17:45:53

Demi Rose 'Doğal ortamımda' notuyla paylaştı! Saçaklı bikinisiyle verdiği pozlar sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla yine sosyal medyayı salladı. Ünlü model 'Doğal ortamımda' notu ile peş peşe paylaştığı kareleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Demi Rose saçaklı plaj kıyafetiyle adeta bakana bir daha baktırdı...

Magazin 2024-05-16 12:27:24

Ankara'da kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Ankara’dan kan donduran bir cinayet ve intihar haberi geldi. Evine izinli olarak gelen polis, cinnet getirince katliam yaptı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Öte yandan, evde Veysel Öztürk'e ait laptop yanmış halde bulundu. Ayrıca Veysel Öztürk'ün yazdığı değerlendirilen intihar notu da bulundu. Öztürk'ün, notta yaşadığı ekonomik sorunları yazdığı belirtildi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-13 10:59:24

Sıkı dostlar Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan bir araya geldi! 'Kızlar gecesi' paylaşımına yorum yağdı

Sıkı dost oldukları bilinen Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan bir araya geldi. Ünlü isimlerin 'Kızlar gecesi' notu ile paylaştığı kareler sosyal medyada gündem oldu. O karelere beğeni yağdı.

Magazin 08-05-24 12:22

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan dikkat çeken çıkış! Selvi ve Namık Tan'a gönderme geldi: 'Kısaca mandacı bir yönetim istiyorsunuz'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin bir haftadır devam eden Osman Kavala'nın serbest bırakılması üzerine şekillenen yazıları tartışmalara neden olmayı sürdürüyor. Bu kez çıkış Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan geldi. Köroğlu, 'Salı Notu' başlığıyla paylaştığı yazısında sert ifadeler kullandı.

Haber 07-05-24 11:27

S&P'nin Türkiye kararının ardından borsa için önemli uyarı! Rekor ve kâr realizasyonları detayı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. S&P'nin kararı piyasaları nasıl etkiler, rekor üstüne rekor kıran borsada ne olur?

Finans 07-05-24 10:26

Kredi kartı asgari ödeme kredi notunu düşürür mü? Kredi kartı asgari ödeme sicili bozar mı?

Günlük yaşamda nakit çekmek, elektronik ortamda ya da yüz yüze alışveriş yapmak gibi çeşitli amaçlarla kullanılan kredi kartlarının dönem borcu her ay hesap kesim tarihinde hesaplanır. Bu borcun belirli bir kısmı ise asgari ödeme olarak hesaplanır. Kredi kartının asgari ödeme tutarı düzenli olarak yatırılsa da bu işlemin kredi notu ile sicili hangi yönde etkilediğinin açıklanması ise banka müşterileri için önem taşır.

Finans 05-05-24 17:38

S&P'nin kredi notu kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum: 'Devamın habercisi'

Son dakika haberi... Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Şimşek, "S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi" dedi.

Finans 04-05-24 13:49

Standard & Poor's'tan Türkiye kararı! Kredi notunu artırdılar, enflasyon ve dolarizasyon açıklaması: 'Gelecek 2 yıl içinde...'

Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Açıklamada, gelecek 2 yıl içinde portföy girişlerinin artacağının, cari açıkların daralacağının, enflasyon ve dolarizasyonda düşüşün öngörüldüğü kaydedildi.

Finans 03-05-24 23:36

Banka müdürüne mermili tehdit! '115 bin Euro vermezsen...'

Antalya’da özel bir bankanın müdürüne ait aracın ön camına, “115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği” içerikli not kağıdı ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bırakıldı. Notu bırakan ve azmettiren 2 kişi yakalandı. Notun bırakılma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 29-04-24 17:30

Zehra Güneş bir öğününü paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine giden Güneş'in tedavisi devam ediyor. Ünlü voleybolcu 'günaydın' notu ile yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Magazin 26-04-24 14:52

Kredi notu öğrenme: Kredi notu nasıl öğrenilir? E-Devlet üzerinden kredi notu öğrenme

Kişiler çeşitli nedenlere bağlı olarak türlü gerekçelerle kredi almak isteyebilir. Bu tür durumlarda kişilerin sahip oldukları kredi notları alacakları kredi tutarından, krediyi geri ödeme koşullarına kadar birçok durumu etkileyebilmektedir. Kredi notunu öğrenmenin ise çeşitli yolları vardır. Peki, kredi notu nasıl öğrenilir? e-Devlet üzerinden kredi notu öğrenme nasıl yapılır?

Finans 23-04-24 19:42

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 15:01

Melis Sezen leopar desenli mayosuyla ayna karşısına geçti! 'Kükreyin' notu dikkat çekti

Son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzı ile dikkat çeken Melis Sezen son olarak leopar desenli mayasuyla ayna karşısına geçti. Sezen'in iddialı paylaşımındaki 'Kükreyin' notu ise dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 08:03

Birce Akalay aşkını ilan etti! 'Bunu seviyorum' notu ile sevgilisini paylaştı

Son olarak Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği 'Lale Kıran' karakteri ile adından söz ettiren Birce Akalay aradığı aşkı sonunda buldu. Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan Birce Akalay, sevgilisi ile karesini ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Magazin 06-04-24 09:31

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 13:09

Fitch'ten Türkiye Varlık Fonu kararı: Kredi notu yükseltildi

Fitch, Türkiye Varlık Fonu’ 'nun kredi notunu yükseltti.Açıklamada, artırımın 8 Mart’ta Türkiye'nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde olduğu belirtildi.

Finans 26-03-24 15:19

Fitch, İngiltere'nin kredi notu görünümünü durağana çevirdi

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İngiltere'nin kredi notunu "AA-" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.

Finans 24-03-24 14:24

Fitch'ten Türkiye kararı: 9 büyükşehir belediyesinin kredi notunu yükseltti

Fitch Ratings'ten Türkiye için bir kredi notu haberi daha geldi. 9 büyükşehir belediyesinin kredi notu "B"den "B+"ya yükseltildi.

Finans 22-03-24 10:14

İki çocuğunu boğarak öldürdü, başlarına bu notu bıraktı: 'Sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim'

Kocaeli'de Murat Rüzgar (45), geçen yıl 2 çocuğunu boğarak öldürdü. Rüzgar'ın, çocuklarının yattığı yatağın başına not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Sizler meleksiniz. Artık sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim" yazdığı öğrenildi. Rüzgar, yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Çocuklarım için elimden gelen her şeyi yaptım. Eşimin isteklerine yetişemedim. Cezaevinde huzur buluyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 16:59

İş dünyası Fitch'in kararını yorumladı: 'Diğerleri takip edecektir, etmelidir...'

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Bu süreçte kredi notu artışları ve not görünümü revizyonları, Türkiye'nin hak ettiğinin hâlâ çok gerisinde olsa da bu mücadeleye katkı verecektir. Fitch’i diğerleri takip edecektir, etmelidir” ifadesini kullandı.

Finans 09-03-24 14:08

Hadise yine iddialı dekoltesiyle poz verdi! Notu sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 10 yaş küçük isimle yakalanarak gündeme gelen Hadise son pozlarıyla adından söz ettirdi. Hadise yine göğüslerini sergilediği pozuna düştüğü notla da olay oldu.

Magazin 04-03-24 07:26

Seks sembolü olduğunu düşünüyor! Demi Rose tülden elbisesini indirdi... Üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada her fırsatta bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Kıvrımlı model bu defa 'Aklın nerede olursa olsun' notu ile paylaşım yaptı. Tülden elbisesiyle dikkat çeken ünlü model elbisesini yarıya kadar indirip üstsüz poz verdi.

Magazin 01-03-24 09:31

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden spor salonundan paylaştı! 'Bacaklar büyüsün'

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa 'Bacaklar büyüsün' notu ile paylaşım yaptı. Suden'in spor salonundan pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-24 15:03

Demi Rose transparan elbisesiyle sere serpe uzandı! 'Eve geliyorum' notu dikkat çekti

Sosyal medyada kıvrımlarıyla tanınan ve pozları sayesinde adından sıkça söz ettiren ünlü model Demi Rose yine bildiğiniz gibi. Transparan elbisesiyle sere serpe uzanan Demi Rose paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti. Kıvrımlı modelin cesur pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 10:06

Şu an cezaevinde olan Dilan Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım! Tek cümlelik söz dikkat çekti

Kara para aklama suçundan cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat‘ın Instagram hesabından 4 ay sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma “Geciken adalet, adalet değildir” notu yazıldı.

Magazin 23-02-24 16:40

Kıvrımlı model Ashley Graham defile izlemeye böyle gitti! 'Gece 1'den önce...' notu dikkat çekti

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan ünlü model podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ashley Graham bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Kıvrımlı modelin notu ise dikkat çekti.

Magazin 23-02-24 12:21

Pencere önünde uzaklara daldı! Şeyma Subaşı'nın paylaşımı sosyal medyanın diline düştü! 'Ruhsar sandım'

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı bu defa pencere önünde uzaklara daldı. Subaşı'nın 'Hayatı sorunsuz bir şekilde yaşamak için akıyorum' notu ile paylaştığı gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Subaşı'na 'Ruhsar' göndermesi yapıldı.

Magazin 09-02-24 15:59

Apar topar ameliyata alınmıştı! Alişan Umre'ye gitti! Gelmek yine nasip oldu

Geçtiğimiz haftalarda konsere giderken aniden rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Alişan apandisit ameliyatı olmuştu. Hastaneden taburcu olan Alişan soluğu kutsal topraklarda aldı. Ünlü isim Umre pozlarını "Gelmek yine nasip oldu" notu ile paylaştı.

Magazin 09-02-24 14:53

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio imaj tazeledi! Son halini 'Herkes rahatlasın' diyerek paylaştı

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Sampaio son olarak imaj tazeledi. Ünlü model yeni görünümünü 'Herkes rahatlasın' notu ile paylaştı.

Magazin 08-02-24 11:25

Kuryeye ahlaksız teklif! Siparişine yazdığı notla taciz etti... Evine davet edince kurye arkasına bakmadan kaçtı

İnternetten market siparişi veren erkek müşteri, sipariş notuna eklediği cümleyle kuryeyi taciz etti. Notu okuduktan sonra durumdan şüphelenen kurye cep telefonuyla kayıt ederek siparişin teslimatını yapmaya karar verdi. Paketi teslim ettiği sırada müşteri kuryeyi evine davet etti. Teklifi duyan kurye ise arkasına bakmadan kaçtı.

Trend 25-01-24 08:45

Moody's'ten Türk bankalarıyla ilgili yeni karar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 17 Türk bankasının kredi notu görünümlerini "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

Finans 17-01-24 21:35

Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'yı kızdıran sözler

Survivor All Star 2024’ün yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Konseyde ikinci eleme adayı belirlendi. Öte yandan Seda’nın polis baskınına neden olan mesajı da ortaya çıktı. O detay dikkat çekti.

Magazin 15-01-24 09:22

Çadırda kalan şehit ailesi için harekete geçildi! Haluk Levent ve Hasan Can Kaya ev alacaklarını duyurdu

Dün Metina bölgesinde şehit olan ve ailesinin depremde evi yıkıldığı için çadırda kaldığı belirlenen Şehit Müslüm Özdemir ile ilgili Haluk Levent harekete geçti. Hasan Can Kaya ile birlikte bir ev alacaklarını duyuran Levent'in paylaşımı kısa sürede ses getirirken paylaşıma da, 'Bizler de bir ucundan tutalım dedik' notu düşüldü. Öte yandan bir açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi.

Magazin 13-01-24 12:28

Polis baskını Acun Ilıcalı'yı çıldırttı! Survivor Seda ise kahkaha atarak anlattı: Bu notu prodüksiyona gösterirseniz

Tv8'in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı sallamıştı. Survivor ekibine geçtiğimiz günlerde polis operasyonu yapılmıştı. Dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı polis baskınıyla ilgili gerçekleri bir bir anlattı. Seda Aktuğlu yaptıkları 'yok artık' dedirtti. Survivor Seda'nın polis baskınında yaşadıklarını gülerek anlatması tepki çekti. Seda için "Diskalifiye olmalıydı" yorumları geldi.

Magazin 10-01-24 13:09

Hacı-Nazlı Sabancı çiftinden yılbaşı paylaşımı: Paylaşımına ise şu notu düştü...

İki yıl önce evlenen Zeynep Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Zeynep Nazlı Sabancı, eşi Hacı Sabancı ile yeni yıl temalı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 29-12-23 17:46

Tuğba Ekinci kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Yeni yıl notu dikkat çekti

Şarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bu defa yeni yıl pozuyla sosyal medyayı salladı. Kırmızı derin yırtmaçlı bir elbise giyen Ekinci yeni yıl notuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 29-12-23 17:38

Moody's 2024 takvimini açıkladı: Türkiye ilk sırada

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye için gelecek yıla yönelik iki kredi notu gözden geçirme tarihini belirledi. Türkiye, Moody's takviminde 2024 yılında değerlendirilecek ilk ülke oldu.

Finans 29-12-23 15:47

Nebahat Çehre paylaştı, akıllara Bihter Ziyagil'in o repliği geldi! 'Seni yaşamamayı dilerdim'

Bir dönem ekranları kasıp kavuran Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre'den 'yeni yıl' ve 'deprem' temalı bir paylaşım geldi. Çehre'nin paylaştığı fotoğrafının altına eklediği "2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim" notu akıllara, dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil'in sözünü getirdi.

Magazin 27-12-23 16:16

Türkiye için 10 yıl sonra bir ilk! 'Yeni ekonomi planı' detayı: Böyle devam ederse kredi notu artacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Moody's, S&P ve Fitch'in konuştuğu Reuters'tan Türkiye ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Buna göre Türkiye'nin kredi notunda 10 yıl sonra bir ilk yaşanabileceği kaydediliyor.

Finans 20-12-23 14:45

Panamalı model Grancie Bon dekolteli taytıyla yıktı geçti! 'Tamamen doğal' Fiziğiyle dikkat çekti... Yine çok konuşulacak paylaşım

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Panamalı ünlü model Grancie Bon, yine fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü modelin paylaşımına eklediği "Tamamen doğal" notu da çok sayıda yoruma neden oldu.

Magazin 18-12-23 15:29

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

Erkin Koray’ın kızı babasının mezar taşını paylaştı! Duygusal notu yürek sızlattı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının kızı Damla, Koray’ın Kanada’daki mezar taşını paylaştı. Damla Koray'ın duygusal notu ise yürekleri sızlattı.

Magazin 07-12-23 14:10

Aile'nin Devin'i Serenay Sarıkaya'nın şıklığının bedeli dudak uçuklattı! Kırmızı takımı için bakın ne kadar ödemiş

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile'de hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya son günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde 'Dünya yanarken ben' notu ile paylaştığı bir videosu viral oldu. Ünlü ismin çok konuşulan videosundaki takımının fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 04-12-23 15:55

SON DAKİKA | Standard & Poor's takvim dışı değerlendirmeye gitti, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı! 'Ekonomi yeniden dengelendi'

Son dakika haberine göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Türkiye'nin kredi notunu açıkladı. S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi. Yapılan açıklamada Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) tükenen net döviz rezervi stokunu yavaş yavaş yeniden inşa ettiği vurgulandı.

Finans 01-12-23 06:58

Kur Korumalı Mevduat açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 'Toplumsal kredi notu' devreye alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Kur Korumalı Mevduat ile ilgili önemli açıklamalar geldi. KKM'den aşamalı bir şekilde çıkılacağını, ani bir şekilde bitirme gibi bir perspektifleri olmadığını söyleyen Yılmaz, 'Toplumsal kredi notu' uygulamasının da devreye alınacağını duyurdu.

Finans 27-11-23 15:56

Aslı Enver eşi Berkin Gökbudak ile poz verdi! Romantik karelere beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile yıl dönümlerini kutladı. Güzel oyuncunun 'İyi ki sen' notu ile paylaştığı romantik karelerine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 13-11-23 12:24

Beyoğlu'nda aile katliamı! 3 çocuğunu ve eşini öldürüp kendini vurdu! Sosyal medyadan o notu paylaşmış: Saatler süren aramada yatak odasında bulundu, o şüphe üzerinde duruluyor

İstanbul Beyoğlu'nda bir evde aile içinde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Eşini ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldüren Özgür Nayman, aynı silahla kendini vurdu. Özgür Nayman'ın ailesini öldürdükten sonra intihar edeceği bilgisini, sosyal medya hesabından uzun bir notla paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan evde saatlerce inceleme yapan polis ekipleri, yatak odasında kokain ele geçirdi.

Haber 13-11-23 09:58