Starbucks Icecekleri Haberleri

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine taşlı silahlı saldırı! Valilik açıklama yaptı

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine bir kişi tarafından önce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganın 42 farklı suçtan kaydı olduğu belirlenirken şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Haber 2024-04-12 20:30:21

Önce Starbucks şimdi de McDonald's! Resmi olarak duyurdular: Boykotlar satışlara balta vurdu

Gazze'deki savaşla ilgili boykotların satışlara zarar verdiğini bildiren son şirket olan fast food zinciri McDonald's satışlarının beklenenden zayıf olduğunu açıkladı. Dünya çapında savaş nedeniyle McDonald's ve Starbucks gibi çeşitli şirketlere boykotlar sürmeye devam ediyor.

Finans 2024-02-12 14:22:57

Murat Ülker'in oğlu Yahya Ülker'in fotoğrafını paylaştı, Starbucks göndermesi gündem oldu! 'Şantaj' yanıtı da dikkat çekti

Murat Ülker'le ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası tepkilerin odağı olan Starbucks CEO'suyla bir araya geldiği belirtilen Ülker, 'Starbucks'a destek veriyor' iddiasına ateş püskürdü. Sosyal medyadaki 'Gıda Dedektif' isimli hesabın sahibine tepki gösteren Ülker, şantaj iddiasında bulundu.

Finans 2023-12-28 08:08:42

Canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkan spiker Meltem Günay ile yönetmenin işine son verildi! TGRT Haber'den açıklama

TGRT Haber spikeri Meltem Günay'ın yayın sırasında Starbucks bardağını masasına koyması kısa sürede gündem oldu. TGRT Haber ise spiker Meltem Günay ve yönetmenin işine son verildiğini duyurdu. Açıklamada "Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir." denildi.

Haber 2023-12-24 23:09:50

Adana'da Starbucks'a pompalı tüfekle saldırı! Müşteriler dehşeti yaşadı

Adana’da kahve zinciri Starbucks’a silahlı saldırı düzenlendi. Müşteriler içeride bulunduğu sırada Starbucks şubesine gelen bir kişi, iddiaya göre “Filistin’de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" diye bağırdıktan sonra pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. İş yerini de yerle bir eden saldırgan, tesadüfen bölgeden geçen sivil polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Kahve zincirine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Adana Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-12-23 22:34

Starbucks'ta grev: Sözleşme yoksa kahve de yok

ABD'de yüzlerce şubede Starbucks işçileri çalışma koşullarını protesto etmek üzere iş bıraktı. "Red Cup Day" isimli etkinliğin olduğu şirketin en yoğun gününde gerçekleşen iş bırakma esnasında “Sözleşme yoksa kahve yok” sloganları atıldı.

Finans 16-11-23 22:27

AK Parti Gençlik Kolları'nden 81 ilde eylem! Starbucks şubelerinde Filistin atkılarıyla oturdular

AK Parti Gençlik Kolları, 81 ilde Starbucks şubelerinin içinde Filistin atkılarıyla birlikte oturarak 'yer kapatma eylemi' yaptı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Bu eylemimiz, soykırıma uğrayan Filistin halkına destek vermek ve soykırımı gerçekleştiren savaş suçlusu İsrail'e ve destekçilerine 'Dur' demek içindir" dedi.

Haber 27-10-23 11:31

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte27 Temmuz 2023 zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 27 Temmuz 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks'a zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü itibarıyla zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 27-07-23 15:11

STARBUCKS AÇIK MI, kapalı mı? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim günü Starbucks çalışıyor mu?

Starbuck açık mı, sorusu 28 Mayıs 2023 Pazar gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde oy verme işleminin bitmesi nedeniyle birçok kişi internette konuya dair detayları merak ediyor. Peki, Starbuck açık mı, kapalı mı? 28 Mayıs seçim günü Starbucks çalışıyor mu? İşte detaylar...

Haber 28-05-23 18:09

STARBUCKS'A ZAM 2023: Starbucks kahve fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 4 Mayıs 2023 Perşembe zamlı kahve fiyatları

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 4 Mayıs 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 04-05-23 11:31

Starbucks kurabiyesini evde kolayca hazırlayabilirsiniz: İşte Starbucks kurabiye tarifi!

Starbucks'ta içtiğiniz kahvenin yanında yediğiniz kurabiyenin tadı damağınızda kaldıysa, o kurabiyeyi evinizde de hazırlayabilirsiniz. 45 dakikada hazırlanan kurabiye 12 dakikada pişiyor. İşte Starbucks kurabiyesi tarifi!

Yemek 27-01-23 08:59

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte raflarda yerini alan zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi. Dün yapılan açıklama sonrası ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam tutarı vatandaşlar tarafından merak edildi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklerin fiyatları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu?" sorularını araştırıyor. İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 06-01-23 14:40

Starbucks çalışma saatleri nedir, kaça kadar açık? Starbucks saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Starbucks dünyaca ünlü kahve dükkânlarından biridir. Kahve severlerin tercih ettiği noktalardan biri olan Starbucks’ın birçok farklı yerde şubesi vardır. Bünyesinde cafe latteden filtre kahvelere, soğuk kahvelerden buzlu çaylara kadar pek çok lezzetli ürünü barındırır. Lezzetli sıcak veya soğuk içecekleri dışında kahvaltılık, kurabiye, kek, pasta, sandviç, salata, atıştırmalık gibi birçok ürünü olan, müşteri ve hizmet yelpazesinin genişliğiyle bilinen Starbucks kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 11-11-22 16:25

Starbucks zam mı geldi, 8 Eylül kahve ne kadar oldu? Starbucks güncel kahve fiyatları 2022!

Starbucks güncel kahve fiyatları 2022, ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam sonrası merak konusu oldu. Filtre kahve, cool lime, misto, americano, latte, mocha gibi içeceklerin fiyatı internette araştırılmaya başlandı. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, "8 Eylül kahve ne kadar oldu?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. İşte 2022 Starbucks güncel kahve fiyatları...

Finans 08-09-22 14:40

Sapık papaz dehşeti! Şimdi de kahve dükkanının önünde mastürbasyon yaparken yakalandı

Kissimmee'de Çevrimiçi papazlık dersleri veren bir papaz olan Enginio Dali Muniz-Colon, iddiaya göre bir Starbucks verandasında cinsel eylemlerde bulundu. Pazartesi günü tutuklanan Muniz-Colon, cinsel organları teşhir etmekle suçlandı.

Trend 30-06-22 15:06

STARBUCKS KURABİYESİ EVİNİZDE! Starbucks kurabiyesi nasıl yapılır? Starbucks kurabiyesi tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Starbucks kurabiye yapımı merak edilen tarifler arasında yer alıyor. Tam da kurabiye canavarlarına göre bir tarifimiz var. Kahvenin yanına yakışacağını düşündüğümüz Starbucks kurabiyesi tarifinin internette birden çok tarifi var. Ama biz size orijinal Starbucks kurabiyesi tarifi ile geldik. İşte ağız dolusu mutluluk getiren o reçete!

Yemek 30-05-22 12:59

Kahve zincirinden Rusya'ya kötü haber!

Mart ayında Rusya'daki faaliyetlerini durduran ünlü kahve zinciri Starbucks ülkeden tamamen çıkma kararı aldı. Mart ayında Rusya'daki faaliyetlerini durduran ünlü kahve zinciri Starbucks ülkeden tamamen çıkma kararı aldı. Son olarak McDonald's da 'savaşın neden olduğu insani kriz nedeniyle' bu ay ülkeden çıkma kararı alan firmaların arasına katılmıştı.

Finans 23-05-22 17:24

Gerçeğinden çok daha güzel! Starbucks kurabiyesi tarifi

Kurabiyeler çay saatlerinin vazgeçilmez tatlarından. Hem misafirlerinize hem de kendinize yapacağınız en lezzetli ve en kolay tarif starbucks kurabiyesi olabilir. Yapımı oldukça basit olan bu kurabiye ile birlikte istediğiniz lezzete kavuşabileceksiniz. Yanında her türlü içecekle ikram edebileceğiniz starbucks kurabiyesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 13-05-22 10:52

Ukrayna'nın işgali sonrası Rusya'yı terk eden Batılı firmaların sayısı artıyor

Apple, Disney, H&M ve Netflix gibi dev şirketlerin ardından McDonald's, Starbucks ve Coca Cola da Rusya'daki faaliyetlerini sonlandırmaya karar veren Batılı firmaların arasına girdi.

Haber 16-04-22 16:38

Starbucks'ta Zam Kervanına Katıldı! Starbucks kahvelerine zam mı geldi? Starbucks kahveleri ne kadar oldu?

Starbucks zam haberleri ile gündemdeki yerini koruyor. Dünyanın en büyük kahve zinciri olan Starbucks artan kahve fiyatları ile vatandaşların ilgi odağı oldu. Starbucks müşterilerinin iddialarına göre kahve fiyatlarına sevilen kahve markası zam yaptı. Zincirin müşterileri bu durumu yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. İşte Starbucks zamlı kahve fiyatları!

Haber 08-04-22 09:00

Ünlü kahve zinciri Starbucks da zam kervanına katıldı! Fiyatlar yüzde 25 arttı

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan ve Türkiye’de de sayısız şubeye sahip Starbucks ürünlerine zam yapıldığı iddia edildi. Sosyal medyada birçok kullanıcı, “7 Nisan 2022 Starbuck zammı” etiketinin altına yorum yaparken, kahve fiyatlarını yakından ilgilendiren çok kritik bir açıklama JP Morgan Chase stratejistlerinden geldi. İşte kahve fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 07-04-22 11:04

3 dev şirket daha faaliyetlerini sonlandırıyor! Rusya'da tek bir marka kalmayacak

Ukrayna saldırılarıyla dünyanın büyük bir bölümünü siyasi olarak karşısına alan Rusya'ya bu girişimi pahalıya patladı. Şirketler bir bir Rusya’daki faaliyetlerini durdururken son olarak Starbucks, Amazon ve Coco-Cola’nın ülkedeki operasyonları durduracağı bildirildi.

Finans 09-03-22 08:27

Starbucks, Rusya'daki tüm faaliyetlerini durdurdu

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı işgal harekatının ardından ABD'li kahve zinciri Starbucks'tan flaş bir hamle geldi. Starbucks, Rusya'daki tüm ticari faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.

Haber 09-03-22 00:01

Starbucks'tan hayal kırıklığı... Veriler açıklandı, beklentileri yakalayamadı

Dünyanın en büyük kahve dükkanları zinciri Starbucks, mali yılının ilk çeyreğinde karını ve cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre artırmayı başardı. Ancak analistlerin kar beklentileri yakalayamadı.

Finans 02-02-22 07:55

Zamlara sinirlenen fenomen Tansu Dayan Hülya Avşar'a mesaj attı! ''Yetkiliye sordum''

Müge Anlı taklidiyle tanınan fenomen Tansu Dayan, Starbucks zamlarından sonra ''Gerekirse simit yiyeceğiz. Bu zor günleri aşacağız'' açıklamasıyla tepki çeken Hülya Avşar'a mesaj attı.

Magazin 06-01-22 11:12

Starbucks çalışanları ilk kez ABD'deki bir şubede sendikalaştı

Kahve mağazası zinciri Starbucks'ın ABD'deki bir şubesin, 1980'lerden bu yana ilk kez çalışanlar sendikaya üye oldu.

Haber 10-12-21 07:10

Starbucks kapanacak mı? Şirketten açıklama!

Ünlü kahve zinciri Starbucks'un Türkiye'deki mağazalarını kapatacağı iddiaları sonrası söylentilerin gerçekliği merak ediliyor. Starbucks, bir sosyal medya kullanıcısına yanıt vererek açıklama söz konusu iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Peki Starbucks kapanıyor mu? İşte yanıtı...

Haber 25-11-21 20:27

Starbucks Türkiye'deki mağazalarını kapatacak mı? İddialar gündem olmuştu, yanıt geldi

Kahve zinciri Starbucks'un Türkiye'deki mağazalarını kapatacağı iddiaları gündem yarattı. Gelen soru üzerine sosyal medya kullanıcısına yanıt vererek açıklama Starbucks, söz konusu haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Haber 25-11-21 17:12

Nestle ve Starbucks hazır kahve ortaklıklarını genişletiyor

Nestle ve Starbucks, ortaklıklarını Güneydoğu Asya, Okyanusya ve Latin Amerika bölgelerinde, hazır kahve içecekleri alanında genişleteceklerini duyurdu.

Finans 27-07-21 14:08

Starbucks, CarrefourSA marketlerde

İş birliği kapsamında ilk Starbucks kiosku İstinye CarrefourSA Hiper'de hizmet vermeye başladı

Yurthaber 07-07-21 14:12

Starbucks siparişi viral oldu, barista işten kovuldu

Beş muz, ekstra çırpılmış krema, bal, karamel şurubu ve dahası… Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks'ta verilen 14 dolarlık (yaklaşık 120 TL) "devasa" sipariş, Josie Morales adlı baristanın Twitter'daki paylaşımıyla geçen hafta viral oldu.

Haber 12-05-21 14:18

ABD’de Seçim Yasası Değişikliklerine Firmalardan Toplu Tepki

Amerika’da aralarında Apple, Amazon, Ford ve Starbucks gibi büyük firmaların da yer aldığı 100’den fazla firma, eyalet yönetimlerinin seçim sistemleriyle ilgili yeni düzenleme girişimlerine, siyahlara ve diğer azınlıklara karşı adaletsiz olduğu gerekçesiyle karşı çıktı

Haber 14-04-21 23:41

Ünlü kahve zinciri Starbucks, Erzurum MNG’de 20 Kasım’da açılıyor

Tekstilden gıdaya, ev dekorasyonundan kozmetiğe dek, 200’e yakın seçkin markayı buluşturan Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yılı yine pek çok yenilik ile karşılıyor.

Yurthaber 17-11-20 14:25

'Starbucks, Osmanlı Sultanı I. Selim’e teşekkür etmeli'

The Washington Post’ta yayınlanan ve “Tüm dünyada kahvenin aslında bir Osmanlı tarihi olduğu” anlatılan yazı, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğunun Avrupa ve Amerika’da da tarihin akışına ve kültürel hayata yön verdiği belirtilen yazıda, “Hepimiz kültürümüzün ve tarihimizin önemli kısımlarını tarihin en önemli imparatorluklarından Osmanlı İmparatorluğu’na, özellikle de 500 yıl önce yaşamış bir padişah olan I. Selim’e borçluyuz” denildi.

Haber 02-10-20 10:17

ABD'de Starbucks şubesinde Müslüman bir kadının bardağına IŞİD yazıldı

ABD'nin Minnesota kentinde, ülkenin en büyük perakende zincirlerinden Target'taki Starbucks şubesinden kahve alan Ayşe adlı bir Müslüman kadının bardağına adı yerine terör örgütü "ISIS" yazıldı.

Haber 08-07-20 18:04

Kahve bardağına 'Ayşe' yerine 'IŞİD' yazılan kadın dava açtı

ABD'nin Minnesota kentinde, ülkenin en büyük perakende zincirlerinden Target'taki Starbucks şubesinden kahve alan Ayşe adlı bir Müslüman kadının bardağına adı yerine "ISIS" (IŞİD) yazıldı.

Haber 08-07-20 11:39

Boykota yeni üye: PlayStation, Instagram ve Facebook faaliyetlerini durdurdu!

Facebook'un Donald Trump'ın şiddet söylemlerine sessiz kalması firmaların hiç ama hiç hoşuna gitmedi. Facebook'a reklam boykotu uygulamaya başlayan Starbucks, Coca-Cola ve Honda gibi firmalara bugün PlayStation da katıldı.

Haber 03-07-20 15:46

Dev Markaların Facebook’a Yönelik Reklam Boykotu Başladı

Facebook yöneticilerinin Coca-Cola ve Starbucks gibi dev markaların reklam boykotunu durdurma girişimleri başarısız olurken, CEO Mark Zuckerberg’ün boykotu düzenleyen sivil toplum örgütleriyle görüşmeyi kabul ettiği açıklandı

Haber 01-07-20 21:08

Facebook boykotu yayılıyor: Starbucks da Facebook'u boykot etme kararı aldı!

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg zor günler yaşıyor. Zuckerberg, ABD Başkanı Donald Trump'a verdiği destek yüzünden şirketlerin Starbucks'ın da dahil olduğu bir boykotla karşılaştı. Boykot nedeniyle yaşanan kayıp ise inanılmaz boyutlara ulaşmış durumda.

Haber 29-06-20 16:33

Facebook: Nefret söylemini durdurmamakla suçlanan sosyal medya devine reklam boykotu büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın bazı paylaşımları da dahil "nefret söylemi" ve "şiddet övgüsü" gibi içeriklere izin vermekle suçlanan sosyal medya platformu Facebook'a reklam vermeyeceğini açıklayan büyük şirketlere Starbucks ve Levi's de katıldı.

Haber 29-06-20 16:14

Starbucks çalışanlarının Black lives matter yazılı kıyafetler giymeleri yasaklandı

Kahve zinciri Starbucks, ABD'de çalışanlarının ırkçılığı protesto eden "black lives matter" hareketine destek mesajı oluşturacak kıyafetler giymelerini yasakladı.

Haber 13-06-20 11:56

Amerikan Markalarından Peş Peşe Irkçılık Karşıtı Adım

ABD’de kahve mağazasından market zincirine çeşitli markalar ırkçılık tartışmasında duruşlarını belli ediyor. Çalışanlarının, “Siyahların Hayatı Önemlidir” sloganlı tişört giymelerini yasakladığı iddia edilen Starbucks, aynı sloganın yazılı olduğu kurumsal tişört üretimi için hazırlıklara başladı

Haber 13-06-20 00:47

Covid-19 nedeniyle zarar edeceğini açıklayan Starbucks 400 şubesini kapatıyor

Covid-19 salgını nedeniyle dünya çapındaki mağazalarında satışların yarıya düştüğü Starbucks, ABD ve Kanada’nın çeşitli eyaletlerindeki yaklaşık 10 bin şubeden 400’ünün önümüzdeki 18 ay boyunca kapalı kalacağını açıkladı.

Finans 11-06-20 10:18

Starbucks ABD'deki mağazaların yüzde 85'ini gelecek hafta açacak

Starbucks Corporation CEO'su Kevin Johnson, Pazartesi günü çalışanlarına yolladığı mektupta, şirketin ABD genelindeki mağazalarının yüzde 85'inin önümüzdeki haftadan itibaren açılacağını duyurdu.

Finans 05-05-20 10:01

Dünyaca ünlü kahve zincirinden önemli karar

Starbucks CEO'su Johnson, pazartesi günü çalışanlarına yolladığı mektupta, şirketin ABD genelindeki mağazalarının yüzde 85'inin önümüzdeki haftadan itibaren açılacağını duyurdu.

Haber 05-05-20 09:53

Koronavirüs salgını: Starbucks, Çin'deki 2000 şubesini kapattı

Amerikan kahve zinciri Starbucks, koronavirüs salgınında personelini korumak ve hükümetin salgını kontrol altında tutma çabalarına destek olmak için Çin'deki şubelerinin yarısından fazlasını kapattığını açıkladı. Diğer küresel şirketler de gelişmeleri yakından izliyor.

Haber 29-01-20 18:54

“Fırsat Günleri” uzatıldı

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerinden yoğun ilgi gören fırsat günlerinden faydalanma süresini uzattı.Piazza’nın batı girişi Starbucks yanında bulunan Piazza Pazar’daki fırsat günleri; ev gereçlerini şık tasarımlarla sunan Karaca, erkek, kadın, çocuk ayakkabısı, çanta, deri giyim ve aksesuarlarıyla göz dolduran Kemal Tanca ile günlük giyimi şıklıkla bütünleştiren U.S.

Yurthaber 25-10-19 10:44

AB mahkemesinden Starbucks kararı

AB Genel Mahkemesi, AB Komisyonu'nun Starbucks'a yönelik vergi cezasını iptal etti.

Finans 24-09-19 13:31

AB mahkemesinden Starbucks kararı

AB Genel Mahkemesi, AB Komisyonu'nun Starbucks'a yönelik vergi cezasını iptal etti

Finans 24-09-19 12:17