Sutlu Nuriye Haberleri

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-03-22 15:30:00

DEM'in Akdeniz adayı, öldürülen teröristin annesi çıktı

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin DEM Partili Belediye Başkan Adayı Nuriye Arslan'ın, 2017 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 5 PKK'lı teröristten Musa Arslan'ın annesi olduğu ortaya çıktı.

Haber 2024-03-19 17:09:06

Müge Anlı canlı yayında isyan etti! Bazı insanlar çok nankör...

Müge Anlı, programını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemine vurgu yaparak açtı. Stüdyodaki bazı kadın izleyicilerine söz veren ünlü gazetecinin açıklamaları programa damga vurdu. Geçmişte Bulgaristanlı Nuriye teyzeyi öldü sandığı oğluna kavuşturan Müge Anlı, bazı eski konuklarının vefasızlığından dem vurup serzenişte bulundu. Müge Anlı'nın "Bazı insanlar çok nankör!" diyerek başladığı sözler dikkat çekti.

Magazin 2023-03-08 11:08:51

MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 8 Aralık 2022 MasterChef eleme adayı...

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de 8 Aralık'ta Kocaeli'ye gidildi. Kocaeli'nin lezzetlerinden sütlü nuriye, dartı gibi yemekler hazırlandı. Programda dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı da merak konusu oldu. Peki MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 8 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 2022-12-09 08:06:13

MasterChef sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Parmakları yediren sütlü nuriye tarifi!

MasterChef programının yeni bölümünde, baklava çeşitleri arasında en çok sevilen sütlü nuriye yapıldı. İştah kabartan sütlü nuriye tarifi araştırılmaya başlandı. Sütlü nuriye tatlısını evde hazırlamak, sanıldığından daha basit. Peki MasterChef sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte parmakları yediren sütlü nuriye tatlısı tarifi...

Yemek 08-12-22 20:19

Zor günler geçiriyordu! Fatih Terim'den sevenlerini üzen paylaşım

Son dakika...Türk futbolunun önemli isimlerinden Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde annesi Nuriye Terim'i son yolculuğuna uğurlamıştı. Yakın zamanda da babasını kaybeden deneyimli teknik adam zor günler geçirirken, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor 28-11-22 17:42

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in son yolculuğuna çok sayıda ünlü isim katıldı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in dün hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda isim akın etti.

Spor 26-11-22 14:37

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler, Konya'da köpeğe eziyet görüntüleri, KYK borçlarına yapılandırma, 'deve gribi' alarmı...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Hain terör saldırısının gerçekleştiği Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde alınan yeni önlemler, Konya'da köpeğe eziyet görüntüleriyle ilgili yeni gelişme, KYK borçlarına yapılandırma, dünyada 'deve gribi' alarmı, Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefatı...

Haber 25-11-22 20:11

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim kaç yaşındaydı, neden öldü? Nuriye Terim kimdir?

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'den üzücü haber geldi. Bir süredir rahatsız olduğu bilinen Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim bu sabah hayatını kaybetti. Terim, Adana'da yaşayan annesinin rahatsızlığından dolayı son olarak memleketine gitmişti. Bu üzücü haberin ardından Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim kaç yaşındaydı, neden öldü? Nuriye Terim kimdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

Haber 25-11-22 11:05

SON DAKİKA | Fatih Terim'in acı günü! 91 yaşındaki annesi Nuriye Terim hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Teknik direktör Fatih Terim gelen acı haberle yıkıldı. Terim'in 91 yaşındaki annesi Nuriye Terim, Adana'daki evinde 91 yaşında hayatını kaybetti. Nuriye Terim'in bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evde bakım hizmeti aldığı öğrenildi.

Spor 25-11-22 10:55

500 torunu vardı, 3 padişah, 12 cumhurbaşkanı gördü! Bir şehir bu ölümü konuşuyor…

Batman’dan gelen bir ölüm haberi dikkat çekti. 113 yaşında hayatını kaybeden Nuriye Bayat’ın yaşı itibariyle 3 padişah ve 12 cumhurbaşkanı dönemi gördüğü öne sürüldü. Yakınları, Babat’ın 500’den fazla torunu olduğu belirtilirken “Bize Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatırdı. ‘Mustafa Kemal böyleydi, şunları yapardı’ diye. Allah rahmet eylesin. Üzgünüz” şeklinde konuştu.

Haber 12-11-22 14:48

Fatih Terim'i üzen haber! Annesi Nuriye Terim hastaneye kaldırıldı! Terim cephesinden henüz açıklama yok...

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, hastaneye kaldırıldı. Fatih Terim'in bu yüzden annesi için İstanbul-Adana arası sürekli seyahat ettiği ortaya çıktı.

Spor 12-10-22 20:39

Komşusunu arayıp, intihar etmişti! Polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

19 Eylül'de Trabzon'da başından silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiği ortaya çıkan polis memuru İlknur Erim Bahadır son yolculuğuna uğurlandı. Namaz öncesinde oğlu ile cenazeye uzaktan bakan Ahmet Bahadır’ı yakınları yalnız bırakmadı. Cenaze öncesi ve sonrasında anne Nuriye Erim’in yanından bir an bile ayrılmayan kadın bir polis memuru, gözyaşlarını tutamadı. Bahadır'ın intihar etmeden önce polis komşusunu arayıp ''Çocuğumu okuldan alır mısın?'' dediği ortaya çıkmıştı.

Haber 22-09-22 16:53

Adana'da akıllara durgunluk veren olay! 'Halayı yavaş çek' kavgasında kan aktı

Adana'daki nişan töreninde ‘Halayı yavaş çek’ kavgası çiftin en mutlu günlerini mahvetti. Nuriye Gül Peler,''Biz halaydaydık. Her şey bir anda oldu. Kendisini bilmez biri yüzünden bu olaylar gelişti. Benim en mutlu günümü mahvetti'' derken, gelinin ağabeyi, ''Olay sırasında kız kardeşim ve damat ile halay çekiyordum. Bu sırada kuzenim ve erkek tarafından bir kişi ‘Halayı yavaş çek’ denmesi üzerine kavga etmeye başladılar. 3 defa bıçaklandım. Bayılmışım. 4 kişi daha yaralanmış” diye konuştu.

Haber 16-07-22 12:27

En hafif şerbetli tatlı: Sütlü Nuriye tarifi

Bayramda baklava lezzetinden vazgeçemiyor ama daha hafif bir alternatif arıyorsanız Sütlü Nuriye tam size göre! Baklava yufkasıyla yapılan Sütlü nuriyeyi hala denemediyseniz bu bayram kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek 07-07-22 09:12

Nuriye Gülmen ve Yasemin Karadağ'a 10'ar yıl hapis cezası verildi

Nuriye Gülmen ve Yasemin Karadağ'a 10'ar yıl hapis cezası verildi

Yurthaber 25-05-22 16:49

Sutlu ne demek? Sutlu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Sutlu kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Sutlu ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:59

İzmir'de 3 kardeş yanarak hayatını kaybetmişti! Annenden yürek yakan ifade: En çok anne olmayı sevdim

24 Aralık'ta İzmir'de bir evde meydana gelen yangın faciası 3 küçük kardeşin sonu olmuştu. Yangında annenin evde olduğu ancak polise verdiği ifadede alt katta olduğu için yangını geç fark ettiği bu nedenle çocuklarına ulaşamadığı kaydedilmişti. Öte yandan anne Nuriye Menderes'in Facebook iletisi ise yürek dağladı. Menderes'in, Facebook ifadesine ''Ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim'' notunu düştüğü görüldü.

Haber 28-12-21 10:10

İzmir'de 3 kardeşin öldüğü yangında yürek yakan detay! Anneleri evdeymiş...

Dün İzmir'de evde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki ikizler ile 3 yaşındaki ağabeylerinin cansız bedenlerinin birbirlerine sarılmış halde bulunduğu belirtildi. Bununla birlikte yangın sırasında anne ve babanın evde olmadığı söylenmişti ancak anne Nuriye Menderes'in evde olduğu ortaya çıktı. Sinir krizi geçiren Menderes, ''Yangın sırasında alt kattaki mutfağımızda çocuklara kahvaltı hazırlıyordum. Yukarı çıktığımda alevler her yeri sarmıştı, çocuklarıma ulaşamadım'' dedi.

Haber 25-12-21 15:52

Konya'da eşi tarafından öldürülen kadının, 2 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı

Cihanbeyli ilçesinde eşi tarafından tabanca ile öldürülen 3 çocuk annesi genç kadının ailesi, katil zanlısının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor - Öldürülen Nuriye Ü'nün ağabeyi Mustafa Akarsel: - "Aile içi şiddet vardı. Kardeşimin, eşinin yanı sıra kayınpederi ile kayınvalidesinden de şiddet gördüğünü duyuyorduk. Aralarının düzelmesi için ayrı eve geçtiler. Son 1,5 yıla kadar araları iyiydi. Sonra yine kavga etmeye başladılar. İki kez uzaklaştırma kararı aldırdık. Olayların ikisinde de darp raporu var" - "Kardeşim olayların ardından boşanma davası açacaktı. Avukatı arayarak işlemlere başlamasını söylemişti. A.R.Ü. bunu kendine yediremedi. Yine tatlı dille götürmeye çalışırken annem kardeşimin önüne durup, 'kızım gitme' demiş ama kardeşim gitti. Yaklaşık 3 ay sonra da olay gerçekleşti"

Yurthaber 14-11-21 12:34

Hacizde kadın avukatlara dayak! İstenen ceza belli oldu

Ankara'da, avukatlar Nuriye Zeynep Mangaltepe ve Hilal Yılmaz Pusat, icra memuruyla birlikte haciz işlemi için evine gittikleri Ahmet G. tarafından darbedildi. Polis gelene kadar kendilerini evin tuvaletine kilitleyen avukatların şikayeti üzerine, Ahmet G. hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber 13-11-21 11:26

Açlık grevi yapmışlardı! Anayasa Mahkemesinden Nuriye Gülmen ve Semih Özakça kararı

Anayasa Mahkemesi (AYM) Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamudan ihraç edilen ve açlık grevi yapan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın hak ihlali başvurusunu karara bağladı.

Haber 04-11-21 13:56

AYM, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın hak ihlaline ilişkin başvurularını reddetti

AYM, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın hak ihlaline ilişkin başvurularını reddetti

Yurthaber 04-11-21 12:04

Ordu'da 92 yaşındaki Nuriye nine ördüğü çorapları Mehmetçiğe gönderdi

Ordu'da 92 yaşındaki Nuriye nine ördüğü çorapları Mehmetçiğe gönderdi

Yurthaber 21-10-21 11:31

106 yaşında koronavirüsü yendi, Sağlığımı aşıya borçluyum dedi

Trabzon'da yaşayan astım ve kalp hastası Nuriye Özkan (106), yakalandığı koronavirüsü evde gördüğü tedavi ile yenmeyi başardı. Sağlığını, yaptırdığı 2 doz Covid-19 aşısına borçlu olduğunu söyleyen Özkan, “Herkes tedbirini alsın, aşılarını olsun. Ben aşımı olmasaydım belki de başka olurdu” dedi.

Haber 09-10-21 09:21

5 bin liralık arsa fiyatı 500 bin liraya fırladı! İşte nedeni

İstanbul'a en yakın illerden birisi olan Kocaeli'de hizmete açılan Kuzey Marmara Otoyolu kenarındaki arsa fiyatları, son bir yılda yüzde 25 arttı. Konuyla ilgili açıklama yapan emlakçı Nuriye Köksal, "Kuzey Marmara Otoyolunun yapılması ile birlikte de arsaların dönümü 500 bin TL, 600 bin TL civarında fiyatlar yükselmeye başladı." dedi.

Finans 09-08-21 08:24

Ordulu kadın girişimci Karadeniz turşularını Türkiye’ye satıyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki Meryem Koçoğlu, yıllar önce turşu üretimi için kurduğu tesisinde aldığı siparişleri, şimdilerde Türkiye’nin dört bir köşesine gönderiyor.Ünye’nin Nuriye Mahallesi’nde yaşayan ve iş kadını olma hayaliyle çıktığı yolda ilk olarak araba garajında ufak ufak turşu üretimine başlayan Meryem Koçoğlu, eşi ve ailesinin desteğiyle işini büyütmeye karar verdi.

Yurthaber 07-04-21 09:51

250 çam fidanı toprakla buluştu

Ordu’nun Ünye ilçesinde 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında 250 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.Ünye’nin Nuriye Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan arazide fidan dikimine katılım sağlayan ilçe protokolü, beraberindekilerle birlikte 250 adet sahil çamını toprağa dikti.

Yurthaber 25-03-21 16:19

Soğuk baklava siyaset, sanat ve spor dünyasının vazgeçilmezi! 'Talebe biz de şaşırıyoruz'

Diyarbakır'ın az şerbetli, sütlü, soğutulmuş ve üstüne çikolata parçaları serpiştirilip, sütlü nuriye ile güllaçtan esinlenerek, ortaya çıkarılan soğuk baklavasının Türkiye'nin dört bir yanında müdavimleri artıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a, sanatçı Leman Sam'dan futbolcu Egemen Korkmaz'a kadar çok sayıda tanınmış kişi, soğuk baklava sevenler arasında bulunuyor.

Yemek 19-03-21 10:56

Nuriye Düğün Salonunun tahsis protokolü yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında Saruhanlı Belediyesine 5 yıllığına tahsis edilen ve tahsis süresi dolan Nuriye Mahallesi düğün salonunun tahsis protokolü yenilendi.

Yurthaber 10-03-21 14:32

Sebze yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde sebze ve meyve yüklü tırın virajı alamayarak devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan Ordu’ya sebze götüren Kasım A.’nın kullandığı 05 ABL 362 plakalı tır, Nuriye Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı.

Haber 27-02-21 21:16

Burhaniye’de Kaymakam Memiş, şehit ailesini ziyaret etti

Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş ve eşi, şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik’in alisini ziyaret etti.Kaymakam ve eşi, Van’ın Erciş ilçesinde 2014 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik’in Babası Hasan Çelik ve Annesi Nuriye Çelik’i Mahkeme Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.

Yurthaber 15-02-21 18:05

6 aydır kayıp olarak aranan genç kızı özel ekip buldu

Samsun'da 6 aydır kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Nuriye D. polisin kurduğu özel ekip tarafından erkek arkadaşının evinde bulundu. Kendi rızasıyla evden kaçtığı öğrenilen N.D., ailesine teslim edildi.

Haber 02-02-21 12:31

Kastamonu’da sobadan sızan gazdan zehirlenen çift hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen çift, hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Seydiler ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde ikamet eden Tahsin Yeğenoğlu ve eşi Nuriye Yeğenoğlu’ndan yakınları bir süre haber alamadı.

Haber 13-12-20 16:33

Müge Anlı’da korku dolu telefon! 16 yaşındaki kayıp Nuriye Dinç babasını aradı, sözleri Müge Anlı’yı endişelendirdi

Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde endişe verici bir olay yaşandı. 5 Ağustos sabahında 16 yaşındaki kızlarının evde olmamasını fark eden Dinç çifti, evlatlarını bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Olayın programda konuşulmasından sonra 16 yaşındaki Nuriye Dinç babasına telefon etti. Telefonda genç kızın söylediği sözler Müge Anlı’yı ve ailesini endişelendirdi.

Magazin 30-10-20 14:45

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bir annenin hasreti son buldu!

41 yaşındaki iki çocuk annesi Nuriye Aslan, 3 sene önce İstanbul’daki evinden 'işe gidiyorum' diyerek ayrıldıktan sonra kayboldu ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Nuriye’nin annesi Ayşe Aslan, kızının bulunması için Show TV’de ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvurdu.

Magazin 13-10-20 21:26

Sulama kanalında cesedi bulunan kadının kimliği tespit edildi

Tokat’ta sulama kanalında ölü olarak bulunan kadının 2 çocuk annesi Nuriye Şimşek (58) olduğu tespit edildi.Edinilen bilgiye göre, Yeniyurt Mahallesinde sulama kanalında dün bir kadının sürüklendiğini fark eden vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri hareket geçti.

Haber 26-09-20 12:58

Hendek’te 5 mahalle daha sıcak asfaltla buluştu

Hendek Belediyesine bağlı ekipler tarafından Yenimahalle, Yeşilköy, Nuriye, Köprübaşı ve Çiftlik mahallelerinde 12 ayrı sokakta sıcak asfalt serimi yapıldı.Alt ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam eden ve sorunlara kalıcı çözümler üreten Hendek Belediyesi, temposunu arttırdı.

Yurthaber 30-06-20 12:54

Başkan Işıksu, 100 yaşının üzerindeki ve şehit annelerini ziyaret etti

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, 100 yaşını doldurmuş ve şehit annelerinin anneler gününü kutladı.Adapazarı’ndaki 100 yaşının üzerindeki anneler; 15 Temmuz Camili Mahallesi’nden Havva Uysal, Tuzla Mahallesi’nden Ümmügül Kuvel ve Fatma Halil, Kurtuluş Mahallesi’nden Rabia Yıldırım, Çukurahmediye Mahallesi’nden Esma Öztürk ile şehit anneleri; Yenigün Mahallesi’nden Şazime Kara, Kurtuluş Mahallesi’nden Berrin Hayta ve Hızırtepe Mahallesi’nden Nuriye Kıroğlu’na Anneler Günü ziyareti gerçekleştiren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, iyi dileklerini iletti ve hediye takdiminde bulundu.

Yurthaber 10-05-20 19:47

Hendek Belediyesi sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor

Hendek Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü’ne bağlı ekipler saha çalışmalarında tespit ettikleri sorunlara kalıcı çözümler üreterek hizmetlerine devam ediyor.Ekipler bu kapsamda sadece Mart ayı içinde Yenimahalle, Sarıdede, Kargalı Yeniköy, Rasimpaşa, Lütfiyeköşk, Bayraktepe, Çağlayan, Hüseyinşeyh, Dereboğazı, Kalayık, Halaç ve Köprübaşı Mahallelerinde yol bakım onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlarken Yenimahalle, Rasimpaşa, Sivritepe, Nuriye, Aşağı Çalıca, Köprübaşı, Büyükdere ve Çağlayan Mahallelerinde ise asfalt yama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yurthaber 16-03-20 15:04

Malatya’da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı

Malatya’da 1 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, 8 Mart 2020 akşamı Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağı önün Y.D.’ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile ateş açıldı.Açılan ateş sonucunda Y.D.

Yurthaber 10-03-20 15:02

Yörük kadınların Davraz'da kızak keyfi

Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde şalvarlarıyla kızakla kayarak eğlenceli vakit geçiren 15 kadın, neşeleriyle tatilcilerin ilgi odağı oldu - Kadınlardan Nuriye Karatepe: - "Yazın otellerde, seralarda çalışıp ev ekonomisine katkıda bulunuyoruz, kışın ise stres atmak için bu tür etkinliklerle eğleniyoruz"

Yurthaber 08-03-20 11:03

Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunca Bilecik’te düzenlenen Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi.Atatürk Spor Salonunda Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu As Başkanı Bünyamin Er, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Neslihan Leblebicioğlu ile sporseverlerin izlediği müsabakalarda Bilecik, İstanbul, Ankara, Trabzon ve Sakarya olmak üzere 20 ilden 293 spor mücadele etti.Müsabakalarda, bayanlarda 40 kiloda Van’dan Melek Kahraman, 44 kiloda İstanbul’dan Melike Türköz, 48 kiloda Sakarya’dan Zeynep Serra Üstün, 52 kiloda Bilecik’ten Sümeyye Deniz, 57 kiloda Düzce’den Aybüke Kahveci, 63 kiloda Bilecik’ten Şevval Yağmur Tunca, 70 kiloda Balıkesir’den Ceren Nuriye Dinç ve 70+ kiloda Bilecik’ten Hatice Nur Göktaş, rakiplerini yenerek, birinciliği elde etti.Erkeklerde 50 kiloda Batman’dan Arda Öztürk, 55 kiloda Kocaeli’den Ata Işıner Göç, 60 kiloda Bilecik’ten Cwenk Alper Taşkıran, 66 kiloda Kocaeli’den Erim Selim Sarı, 73 kiloda Sakarya’dan Yunus Emre Ferik, 81 kiloda Kocaeli’den Mehmet Pirantepe, 90 kiloda Bilecik’ten Mehmet Kısa ve 90+ kiloda Yozgat’tan Galip Ünal, birinciliği elde etti.Bayanlarda takım olarak Bilecik 21 puanla birinci olurken 8 puanla Sakarya ve Kırşehir 7 puanla üçüncü oldu.

Yurthaber 02-03-20 11:40

Nevşehir Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği kurul toplantısı yapıldı

Nevşehir Belediyesi’nce oluşturulan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2020 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında Nevşehir Belediyesi’nde oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, Belediye Meclis Salonu’nda toplandı.Belediye Başkan Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Başkanı Bektaş Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kapadokya Ortak Sağlık Güvenlik Birimi(OSGB) İş Güvenliği Uzmanı Göknur Özdemir, İşyeri hekimleri Salim Ulu ve Nuriye Ulu, Nevşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt ile kurul üyeleri katıldı.Toplantıda; iş sağlığı uzmanları tarafından kurul üyelerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun getirdiği hükümler konusunda genel bilgilendirmelerde bulunuldu.Ardından, toplantının gündem maddeleri tek tek görüşülerek iş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından hazırlanan iş sağlığı ve güvenliği saha tespit raporlarının ışığında, Nevşehir Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerde, olası iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi için yapılması gereken çalışmalar ve iş sağlığı güvenliğini sağlamak adına alınması gereken önlemler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, “Belediyemiz ve şirketlerinde bulunan tüm arkadaşlarımızın çalışma ortamlarından, iş sağlığı ve güvenliklerinden birebir sorumluyuz.

Yurthaber 27-02-20 10:10

Gazetecilere ‘Kişisel Verilerde Dikkat Edilmesi Gereken Konular’ anlatıldı

Avukat Arabulucu Nuriye Şimşek, Kayseri’de görev yapan gazetecilere ‘Kişisel Verilerde Dikkat Edilmesi Gereken Konular’ hakkında bilgiler verdi.Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen eğitim seminerinde, konuşan Avukat Arabulucu Nuriye Şimşek, “Basın özgürdür.

Yurthaber 19-02-20 12:11

Hamilelik spor yapmaya engel değil

Hamileliğin bir hastalık gibi algılanmamasını belirten uzman fizyoterapist Nuriye Büyüktaş, bu dönemde aktif olmanın ve egzersiz yapmanın bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini ve ağrıları azalttığını söyledi.Çocuk sahibi olmanın heyecanı tüm aileyi sararken, anne adaylarının ise her şeyden uzak durmaya çalışmasının yanlış olacağını belirten Rommer International Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi uzman fizyoterapisti Nuriye Büyüktaş, "Hamilelik bir hastalık süreci değildir.

Haber 31-01-20 09:10

Ayak parmağındaki rahatsızlığından Denizli’de kurtuldu

Uzun zamandır ayağından rahatsızlık yaşayan ve yürümekte güçlük çeken 61 yaşındaki Uşaklı hasta Özel Denizli Tekden Hastanesinde yapılan 1 saatlik operasyonla sıkıntılarından kurtuldu.Uşak’ın Karahallı ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki 3 çocuk annesi Nuriye Kuransoy, yıllardır sağ ayak başparmağında dayanılmaz ağrılar yaşıyor, yürümekte zorluk çekiyordu.

Haber 27-01-20 16:07

Safranbolu Huzurevi protokolü imzalandı

Safranbolu Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak olan Huzurevi Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imza töreni gerçekleştirildi.Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza protokolüne, Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Safranbolu Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ceylan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Dernek Başkanı Nuriye Sığın ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Protokol imza töreni öncesinde Safranbolu ilçemize yapılacak olan 100 yatak kapasiteli Huzurevi Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında Dernek Yöneticileri tarafından Vali Gürel’e bilgiler verildi.Safranbolu Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nuriye Sığın ve yöneticilere göstermiş oldukları dayanışma ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Fuat Gürel, “Hazine arazisi olarak planladığımız 10 dönümlük arsa üzerine 100 kapasiteli bir huzurevi yapacağız.

Yurthaber 25-01-20 14:26

D-100 karayolunda iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Sakarya’nın Hendek ilçesi D-100 karayolunda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Kaza, Hendek ilçesi D-100 karayolu Nuriye Mahallesi üzerinde bulunan sanayi sitesi ışıkları mevkiinde meydana geldi.

Haber 22-01-20 18:44