Vida Ridvan Haberleri

Ameliyat eldiveni, cam parçası, fare derken... Sosyal medyada gündem oldu: Marketten aldığı üründen çıktı

Türkiye'de alınan ürünlerin içinden çıkanlar şoke etmeye devam ediyor. Ameliyat eldiveni, cam parçası, kurtçuk filan derken sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gündem oldu. Bir vatandaşın marketten aldığı cezeryenin içinden vida çıktı.

Manşet 2024-06-01 19:00:58

Denizli'deki KYK yurdu ile ilgili skandal iddia! Yemeklerden çıkanlar mide bulandırdı! Öğrenciler tek tek paylaştı...

Denizli'deki KYK yurdunda kalan bir öğrenci, "Yemekhanede yemek yiyemiyoruz, bize yardımcı olun" diyerek yemeklerin fotoğraflarını paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarla, ekmek içinden vida, sulu yemeklerden kıl ve salyangoz çıktığı iddia edildi. İşte sosyal medyanın konuştuğu skandal iddiaya ilişkin tüm detaylar…

Haber 2024-05-02 09:02:36

İmplant tedavisinde vida beynine saplandı... Doktorlar gözlerine inanamadı! Bana hayatımı kaybedebileceğimi söylediler Ameliyatı, Amerika'da dergilere konu oldu

Bursa'da 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz (40), sızı yapan dişlerinin tedavisi için özel bir kliniğe gitti. Yılmaz'a implant tedavisi başlatıldı. Ancak iddiaya göre doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip Ramazan Yılmaz'ın beynine saplandı! Hastaneye kaldırılan Yılmaz saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü. Yılmaz'ı sağlığına kavuşturan doktorların başarılı ameliyatı ise Amerika'da literatüre girip dergilere konu oldu.

Haber 2024-04-21 12:30:37

Beşiktaş'ın iflası için dava açıldı! Domagoj Vida'nın menajerlik şirketi yine hamle yaptı

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Domagoj Vida siyah-beyazlılara icra takibi başlattı. Tecrübeli oyuncunun menajerlik şirketi Beşiktaş'a iflas talebiyle dava açtı. Ortaya çıkan bu haber sosyal medyada büyük ses getirdi.

Spor 2024-01-29 11:26:02

Fenerbahçe'de Moribor maçının yıldızlarından İrfan Can Eğribayat yaşananları böyle anlattı! Çakmak, vida attılar, küfür ettiler

Son dakika... Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken mücadele yaşananlara da değindi. İşte detaylar...

Spor 18-08-23 00:41

Patlamada hayatını kaybeden madencinin oğlu, babasıyla hayalini anlattı

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşamını yitiren Ridvan Acet'in oğlu Emrullah Acet: - "Babamla şakamız vardı. Babam, endüstri meslek lisesi mezunu, ben yüksekokul mezunu olacaktım. İşte 'Oraya gelirsem senin amirin olurum' falan diye dalga geçiyordum. O da şakasına bana çok kızıyordu. Hayalimiz oydu, olmadı"

Yurthaber 17-10-22 14:57

İranlı heykeltıraş hurda malzemelerle 650 kilogramlık Van Kedisi heykeli yaptı

İpekyolu Belediyesinin "Sıfır Atık" projesi kapsamında verdiği destekle bir ayda tamamlanan heykelin yapımında 6 bin 200 vida ve cıvata, 63 motor parçası, 500 parça inşaat demiri, 20 su tesisatı malzemesi ve 25 çivi kullanıldı - Gözleri farklı renklerle ışıklandırılan ve geri dönüşüme dikkati çekmek amacıyla kentin en işlek noktasına yerleştirilen kedi heykeli, vatandaşlardan ilgi gördü

Haber 30-08-22 12:01

Domagoj Vida, Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK’ya transfer oldu

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida, Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK’ya transfer oldu.

Spor 31-07-22 14:27

Doktorlar şaşkına döndü! Tırnak makası, çakı, meyve bıçağı... Hepsi midesinden çıktı, tam 158 adet

Van'da karın ağrısı şikayetiyle hastane giden kadının karnından çıkanlar şoke etti. Genç kadın hastanın midesinden tırnak makası, çakı, meyve bıçağı, cımbız, çivi, iğne, çuvaldız, tığ, vida, çengelli iğne, anahtar, madeni para, saç tokası gibi metal parçalarıyla plastik ve cam parçaları çıkarıldı. Ameliyatı yapan doktor, "Midesinde bu kadar büyük bir şey beklemiyorduk" diye konuştu.

Haber 18-07-22 10:02

Midesinden çıkanları görenler gözlerine inanamadı! 83 tane 1 lira... Üstelik dahası da var

Van’da akılalmaz bir olay meydana geldi. 35 yaşındaki bir genç, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Gencin midesinden çıkanları görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gencin midesinden 1 liralık 83 madeni paranın yanı sıra pil, mıknatıs, çivi, cam parçaları, taş ve vida gibi 233 cisim çıkarıldı. Gencin, psikolojik sorunlarının olduğu da öğrenildi.

Haber 15-06-22 16:48

Midesinden 233 parça yabancı cisim çıkarılan hasta sağlığına kavuştu

Van'da psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen 35 yaşındaki hastanın midesinde 1 liralık 83 metal paranın yanı sıra pil, cam parçaları, taş, vida gibi 233 parça çıkarıldı - Dursun Odabaş Tıp Merkezi Genel Cerrahi Doktoru Serhat Binici: - "Midesini tamamen temizledik. Erişkin yaşlarda gördüğümüz bir durum değil, daha çok çocukluk çağında ve bilinçsizce yutulan yabancı cisimler oluyor"

Yurthaber 15-06-22 11:14

Hastane koridorunda 'yutulan cisimler' koleksiyonu görenleri şaşkına çeviriyor! İçerisinde yok yok

Antalya'da, çocukların solunum ve sindirim yollarından çıkarılan yabancı cisimler, hastane koridorunda sergileniyor. Koleksiyonu andıran panolarda; madeni para, çengelli iğneler, yorgan iğnesi, kalemtıraş, çivi, vida, pil, kuru yemiş parçaları, oyun hamuru, toplu iğne ve mıknatıslar dikkat çekiyor.

Haber 10-06-22 15:37

Son dakika: Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida'yı Napoli kapıyor!

Son dakika haberleri: 2018 yılından itibaren Beşiktaş formasını terleten ve geride bıraktığımız sezonun ardından takıma veda eden Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida için birçok kulüp sıraya girdi. Vida'yı kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında İtalya Ligi Serie A devi Napoli'nin de olduğu iddia edildi.

Spor 08-06-22 16:17

Beşiktaş'ın can damarı Galatasaray'da! Domagoj Vida an meselesi...

Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyen Domagoj Vida, Süper Lig'de kalıyor. Hırvat stoperin Galatasaray ile temasta olduğu iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Spor 27-05-22 09:36

Piston vida ne demek? Piston vida birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Piston vida birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Piston vida ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:38

Zıvanalı vida ne demek? Zıvanalı vida birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Zıvanalı vida birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Zıvanalı vida ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:28

Vida ne demek? Vida kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Vida kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Vida kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 18:31

Domagoj Vida'nın eşi Beşiktaş'a veda etti

Süper Lig'de bu sezon birçok oyuncusu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta tecrübeli savunmacı Vida da dün oynanan Konyaspor maçının ardından takımla vedalaştı. Tecrübeli stoperin eşi Ivana Vida da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Siyah Beyazlılar'a veda etti.

Spor 22-05-22 15:24

Son dakika: Beşiktaş'a yıldız futbolcusundan kötü haber! Derbide yok...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah - beyazlıların stoper oyuncusu Domagoj Vida, babasının rahatsızlığı nedeniyle Hırvatistan'a gitti. Tecrübeli futbolcunun derbide oynayıp oynamayacağı belli oldu.

Spor 04-05-22 17:15

Aklından çıkmadı, 'Evladım' dediği vosvosunu sekiz yılda topladığı parçalarla yeniledi: Teklif yağıyor

Hatay'da yaşayan Volkan Ateş, çocukluk hayali olan 1973 model vosvosunu, değerinin 10 katı para harcayarak yeniledi. Vosvosunu yenilemek için yurt içinden ve dışından orijinal parçalar aldığını aktaran Ateş, ''Aracım tek bir vida kalmayacak kadar söküldü, parçalara ayrıldı. Bir yılda araç yenilendi ve bu hale geldi. Aracın üzerine 250 bin lira gibi bir rakam koyduk. Şu an 400 bin lira teklif edenler var. Hiçbir şekilde satışını düşünmüyorum, o benim evladım gibi'' ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-22 14:06

Son dakika: Beşiktaş'ta 3 maçlık galibiyet hasreti sona erdi! Kartal, Altay'ı ateşe attı...

Son dakika Beşiktaş haberleri: Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş sahasında Altay'ı konuk etti. Lig'de 3 maçtır galip gelemeyen siyah-beyazlılar bu maçı kazanıp galibiyet hasretine son vermek istiyordu. Rakip Altay ise küme düşme potasından uzaklaşmak için İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmenin planını yapmıştı. Karşılaşma karşılıklı ataklara sahne oldu. Mücadele 1-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü 64. dakikada Vida kaydetti.

Spor 19-02-22 20:57

Beşiktaş masadan kalktı! Yıldız futbolcularla sözleşme yenilenmeyecek

Kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek Larin ve Vida ile görüşmeler durdu. Son olarak yıldız futbolculara 1.5 milyon euro öneren yönetim, bu talep kabul görmeyince iki futbolcudan ümidi tamamen kesti.

Spor 20-01-22 12:22

Olay olan haber doğru mu? Trabzonspor ve Beşiktaş'tan peş peşe açıklama

Beşiktaş, Domagoj Vida'nın Trabzonspor'a önerildiğini ancak bordo-mavili ekibin bu teklifi reddettiğine dair çıkan haberleri yalanladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Belli çevreler tarafından kasıtlı ve art niyetle yapıldığını düşündüğümüz bu haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Öte yandan Kulübümüz ile Domagoj Vida arasında görüşmeler devam etmektedir." ifadelerine yer verdi. Siyah-beyazlılardan sonra Trabzonspor'da haberleri yalanladı.

Spor 20-01-22 11:57

Son dakika haberi: Beşiktaş'tan Trabzonspor'a tarihi transfer mi geliyor? Vida için flaş gelişmeler...

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'de lider konumda bulunan Trabzonspor'dan çok şaşılacak bir hamle geldi. Beşiktaş'ın değişilmez oyuncularından Domagoj Vida için transfer iddiası geldi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Vida'yı Trabzonspor'a 6 aylığına kiralayabileceğini söylediği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 19-01-22 19:51

Son dakika transfer haberi: Yok artık Vida! Dünyanın en zengin kulübü Beşiktaş'ın yıldızını istiyor

Beşiktaş, Vida'yla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların sözleşme uzatmayı planlamadığı Hırvat savunmacıya Suudi Arabistan destekli bir fon tarafından satın alınan ve dünyanın en zengin kulübü unvanının sahibi olan Newcastle United talip oldu. İngiliz ekibinin dışında Udinese ve Bordeaux'da da Vida'yla ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.

Spor 08-01-22 12:32

Serdar Saatçı'dan Vida açıklaması! ''Bir ağabey gibi...''

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'ı 1-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Saatçı, "Vida saha içerisinde bir ağabey gibi. Aramız iyi. Saha içerisinde her zaman yardımcı oluyor." dedi.

Spor 30-12-21 23:33

Ekmeğin içinden vida çıktı! Aldığı cevap hayatının şokunu yaşattı: Para verelim bu olayı kapat

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan Bilal Türkaslan, evinin yakınlardaki bir bakkaldan ekmek satın aldı. Akşam yemeği için ailesiyle birlikte sofraya oturan Türkaslan, son lokmalarını tüketmek üzereyken böldüğü ekmeğin içinden çıkan yaklaşık 2 santimetre uzunluğundaki vidayı görünce, neye uğradığını şaşırdı. Vidayı yutmaktan son anda kurtulan Türkaslan, eline ekmeği alarak doğruca bakkala koştu ancak Türkaslan, ekmeği dağıtan firmadan aldığı cevap karşısında daha da şaşkına döndü.

Haber 28-12-21 13:09

Son dakika: Beşiktaş-Göztepe maçında Vida korkuttu! Kanlar içinde yerde kaldı...

Son Dakika Beşiktaş Haberleri: Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi 2-1 mağlup etti. Geriye düştüğü maçı çevirmesini bilen Kara Kartal, Önder Karaveli yönetiminde henüz mağlubiyet yüzü görmezken puanını 28'e yükseltti ve 7. sıraya yerleşti. Maçın ikinci yarısında bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpışan Vida futbolseverleri korkuttu. Kanlar içinde yerde kalan Hırvat stopere sağlık ekibi müdahale etti. İşte detaylar...

Spor 23-12-21 22:19

Kartal'ın Lisbon kadrosu açıklandı! 5 eksik

Rosier, Vida, Pjanic, N'Koudou, Kenan Karaman, Batshuayi ve UEFA listesinde bulunmayan Güven Yalçın, Beşiktaş'ın Sporting maçı kadrosuna alınmadı.

Spor 01-11-21 18:12

Josef-Vida kavgasının detayları ortaya çıktı

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan ve 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanan dev derbide dikkat çeken bir an yaşanmıştı. Beşiktaş'ın iki tecrübeli ismi Josef de Souza ve Domagoj Vida gerginlik yaşamış ikili birbirinin üzerine yürümüştü. Yaşanan bu gerginliğin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 26-10-21 19:30

Beşiktaş Adana Demirspor maçı kadrosu açıkladı

Beşiktaş 'ın Süper Lig 'in 6. haftasında yarın oynayacağı Adana Demirspor maçının kamp kadrosu açıklandı. Beşiktaş'ta Welinton ve Valentin Rosier, Adana Demirspor maçı kamp kadrosuna alındı. NKoudou, Alex Teixeira, Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal ve Umut Meraş kadroda yer almıyor.

Spor 20-09-21 14:41

Beşiktaş - Dortmund muhtemel 11!

Beşiktaş - Dortmund maçı öncesi son dakika gelişmeleri... Beşiktaş bu akşam kulüpler bazında dünyanın en prestijli turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak. Alman devi Borussia Dortmund’u, Vodafone Park’ta konuk edecek Kara Kartal’da teknik direktör Sergen Yalçın, Dortmund’u yıkıp, zaferi getirecek 11’i belirledi. Sakatlıkları bulunan Alex Teixeira, Domagoj Vida ve Umut Meraş’ın yokluğunda Yalçın’ın sahaya sürmesi beklenen 11’i netleşti. İşte sol açıkta oynayacak sürpriz isim...

Spor 15-09-21 17:19

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Beşiktaş, sahasında Alman ekibi Borussia Dortmund'u ağırlıyor. Kara Kartal, taraftarı önünde rakibini mağlup ederek Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonuna 3 puanla giriş yapmak istiyor. Beşiktaş'ta Alex Teixeira, Domagoj Vida ve Umut Meraş sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı için geri sayım başladı. İşte Beşiktaş - Borussia Dortmund maçının muhtemel 11'leri.

Spor 15-09-21 09:46

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund maçı kadrosunda Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş yer almadı

Şampiyonlar Ligi perdesini yarın Borussia Dortmund maçıyla açacak Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş kadroya dahil edilmedi.

Spor 14-09-21 19:31

Beşiktaş'ta sakatlık kabusu! Domagoj Vida ve Alex Teixeira

Beşiktaş'a Domagoj Vida ve Alex Teixeira'dan kötü haber geldi. İki oyuncu Borussia Dortmund maçında yok. Kevin N'Koudou ise oynayabilecek.

Spor 13-09-21 09:10

Vida ve Teixeira'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan futbolcuları Domagoj Vida ve Alex Teixeira'nın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Spor 12-09-21 14:24

Beşiktaş, Vida ve Teixeira'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı

Beşiktaş, Vida ve Teixeira'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı

Yurthaber 12-09-21 13:35

Beşiktaş'ta Domagoj Vida ve Alex Teixeira sakatlandı

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta Domagoj Vida ve Alex Teixeira sakatlanarak kenara geldi.

Spor 11-09-21 20:42

Ukraynalı kadının 'pes' dedirten intikamı! Kocasının penisine vida somunu geçirdi

Ukrayna'da bir kadın eşinin ihanetine uğradığı gerekçesiyle intikam alma yoluna gitti. Ancak bu intikam yöntemi 'pes' dedirten türdendi. Kocasının penisine uyurken vida somunu geçiren kadın eşinin saatlerce ameliyat masasında kalmasına neden oldu.

Haber 27-08-21 15:56

Omurga ameliyatlarında vida ne zaman kullanılmalıdır?

Omurga ameliyatlarında kullanılan vidalar hastaların en sık sorduğu sorular arasında yer alıyor. Peki omurga ameliyatlarında vida hangi durumlarda kullanılıyor? Konu ile ilgili bilgi veren Beyin, Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tunç Koç, omurga ameliyatlarında kullanılan vidalar hakkında merak edilenleri aktardı.

Haber 10-08-21 16:55

Bin 200 kişinin çalıştığı çivi fabrikasında büyük yangın

Mersin’de bin 200 kişinin çalıştığı çivi ve vida üretimi yapılan fabrikada çıkan büyük yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Haber 30-07-21 19:14

Korkunç olay! Matkapla çalışırken eline vida saplandı

Çankırı’da Ferhat Sınaver’in parmağına 3 santimetrelik vida saplandı. Sınaver, iş kazası neticesinde hastanedeki müdahale sayesinde parmağının kesilmesinden kurtuldu.

Haber 12-06-21 17:12

Omurga platinleri, vida ameliyatları ve riskleri nelerdir?

Halk arasında omurgaya platin koymak veya omurgaya vida koymak şeklinde tabir edilen ameliyatların esas olarak omurga kemiklerini yakınlaştırmak, sabitlemek, bazen de birbirlerine kaynatmak amacıyla uygulanan sistemler olduğunu söyleyen Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tunç Koç, bu sistemlerde kullanılan malzemenin titanyumdan yapılan çok sert bir malzeme olduğunu, bunun da sistemlerin kırılması ve eğilmesini engellediğini söyledi.

Haber 02-06-21 16:01

Beşiktaşlı Hırvat futbolcu Domagoj Vida'ya milli davet

Hırvatistan'ın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) D Grubu'nda İngiltere ile oynayacağı maçın aday kadrosuna Beşiktaş'tan Domagoj Vida da çağrıldı.

Spor 17-05-21 16:41

Beşiktaş'ta Domagoj Vida ile sözleşme görüşmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Domagoj Vida'yla yeni sözleşme imzalanacak.

Spor 17-05-21 15:54

Beşiktaş'ta 5 futbolcudan hücuma büyük katkı verdi

Siyah-beyazlı ekipte Cyle Larin fileleri 19 kez havalandırarak takımının en golcü oyuncusu oldu. Aboubakar 15; N'Koudou ve Ghezzal 8 gol attı. Domagoj Vida da attığı 5 golle savunmanın en golcü ismi oldu.

Spor 16-05-21 13:45

Domagoj Vida'dan Boğaz'da kutlamaya çağrı

Beşiktaşlı Domagoj Vida, siyah-beyazlı taraftarlara şampiyonluk kutlaması için haber yolladı.

Spor 16-05-21 00:28

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, yaralı sıpanın hayatını kurtardı

Ünlü oyuncu Melis Sezen, başrolünde oynadığıSadakatsiz dizisinin çekimine giderken, Sarıyer'de yol kenarında terk edilen biri yavru iki eşek ve bir atın yardımına koştu. Oyuncunun hemen veterinere götürdüğü femur kırığı bulunan sıpanın sol bacağına 12 vida, 5 pin ve 1 plaka takıldı.

Magazin 10-05-21 20:03

Melis Sezen yolda gördüğü yaralı sıpanın yardımına koştu

Ünlü oyuncu Melis Sezen dizi çekimine giderken, Sarıyer'de yol kenarında terk edilen biri yavru iki eşek ve bir atın yardımına koştu. Femur kırığı bulunan sıpanın sol bacağına 12 vida, 5 pin ve 1 plaka takıldı.

Magazin 10-05-21 14:56