Zafer Toprak Kimdir Haberleri

O ülkede facia! 1100 ev ve 300 kişi toprak altında: 'Geçen her dakika umutlarımızı azaltıyor'

Papua Yeni Gine'de meydana gelen toprak kayması bir faciaya dönüştü. Ülke basınında yer alan haberlere göre, 1100 ev ve 300 kişinin toprak altında olduğu ifade edilirken, can kaybının artmasından endişe ediliyor.

Haber 2024-05-25 13:48:35

Bunu yapan insan olamaz! Temel kazısında iş makinesine takıldı: Elleri ve ayakları bağlı halde toprak altında bulundu

Sakarya'dan gelen haber kan dondurdu! Temel kazı çalışması sırasından iş makinesine cansız bir beden takıldı. Cesedin bir kadına ait olduğu ve elleriyle ayaklarının bağlı olduğu tespit edildi. Cansız bedenin kime ait olduğu, olayı kimin gerçekleştirdiği araştırılmaya başlandı. Bölgedeki güvenlik kameraları tek tek inceleniyor.

Haber 2024-05-20 17:07:27

Şatafat tartışmalarını gölgeleyen geziye bir tepki daha! İmamoğlu'nun İtalya seyahatine katılan iki isme dikkat çekti: Eşiyle katılmışlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gazeteci kafilesiyle düzenlediği geziye tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak gazeteci Zafer Şahin, meslektaşı Ruşen Çakır'ın geziye eşi Müge İplikçi ile katılmasını gündeme getirdi.

Manşet 2024-05-20 10:34:45

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 2024-05-20 07:46:03

SON DAKİKA: Fenerbahçe'den uzun yıllardan hafızalardan çıkmayacak Galatasaray galibiyeti! 10 kişi tamamladıkları mücadelede büyük zafer

Son dakika... Süper Lig'in 37. haftası uzun yıllar unutulmayacak bir mücadeleye sahne oldu. Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşmada Sarı-Lacivertliler rakibini 1-0 mağlup ederek bu hafta şampiyonluğunu ilan etmesini engellemiş oldu ve şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. İşte detaylar...

Spor 19-05-24 21:05

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! 7 senelik Oren Frances ile evliliğinden sonra işte gönlünü kaptırdığı kişi...

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle tanınan 34 yaşındaki 2007 Miss Turkey birincisi model Selen Soyder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik müdahaleler sonrası bambaşka birine dönüşen Soyder, bu kez sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan etti.

Magazin 19-05-24 07:50

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Diyarbakır'dan çalışmak için gelmişti! Aydın'da korkunç olay: 35 metreden düşen işçi hayatını kaybetti

Aydın'da otoyol inşaatında korkunç bir olay meydana geldi. Hazır kolon taşıyan vincin devrilmesi üzerine temas ettiği köprü ayağında o sırada çalışan işçi Hüseyin Çakar, 35 metreden toprak zemine düşüp hayatını kaybetti.

Haber 13-05-24 20:58

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin 10-05-24 11:36

Çorum'da 6 ay ücretsiz izne çıkarılan maden işçileri eylem başlattı

Çorum'un Dodurga ilçesinde maden ocağında işletme yönetiminin, madendeki toprak kayması riski gerekçesiyle 80 işçiyi 6 ay ücretsiz izne ayırması nedeniyle yaklaşık 150 işçi eylem başlattı.

Yurthaber 10-05-24 08:14

Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisine Ümit Özdağ'dan yanıt! Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında CHP'nin yapacağı öğretmen ve emekli mitinglerini hatırlatarak diğer muhalefet partilerine eleştiride bulundu. Portakal'ın "Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin. Diğer muhalefet partileri nerede?" sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan yanıt verdi. Özdağ "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım" ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-24 21:06

TMO randevusu nasıl alınır? TMO randevu sorgulama

TMO, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin baş harflerinden oluşturulan bir kısaltmadır. 1938 yılından bu yana faaliyet gösteren kurum genel müdürlük ve yönetim kurulu organlarından oluşur. Çiftçiyi desteklemek amacı ile oluşturulan bu kurum zaman içinde gelişmiştir ve bugün geldiği son hâli ile etkinliklerine devam etmektedir. Peki, TMO randevusu nasıl alınır?

Haber 07-05-24 02:53
TMO

TMO ödeme sorgulama nasıl yapılır? TMO e-Ödeme sorgulama

1938 yılında kurulan Türkiye Toprak Mahsulleri Ofisi, modern bir devlet geleneği olarak hububatlara direkt müdahale etme yapısına ve kapasitesine sahip bir kurumdur. Aslı görevlerinin başında çiftçiyi ve üretilen mahsulleri korumak ve tüm faaliyetlerini bu hedefe yönelik olarak icra etmektir.

Haber 06-05-24 21:26
TMO

Aksaray'dan kötü haber! Ahır çöktü: 50 küçükbaş hayvan telef oldu

Aksaray'da kerpiçten yapılan ahırın, yağış nedeniyle ağırlaşan toprak tavanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan 50 küçükbaş hayvan öldü. AFAD ekibi 80 küçükbaş hayvanı canlı olarak kurtardı, 50 küçükbaş hayvan ise enkaz altında kalıp telef oldu.

Haber 06-05-24 01:21

Brezilya'da sel felaketi! Ordu teyakkuza geçti: 55 kişi ölü, 76 kayıp...

Brezilya'da birkaç gündür süren sel felaketi beraberinde toprak kaymasına yol açtı. Şu ana kadar 55 kişinin hayatını kaybettiği olayda 76 kişinin de kayıp olduğu bilgisine erişilirken, Brezilya ordusu teyakkuza geçti. Havadan ve karadan yardım faaliyetleri ve arama kurtarma operasyonları devam ediyor.

Haber 05-05-24 11:03

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı...

Erzincan İliç'te yaşanan maden faciası ile ilgili günler sonra bir haber daha geldi. toprak altında kalan 9 işçiden 2'sinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Bayraktar duyurdu.

Haber 04-05-24 08:02

MHP'den Ümit Özdağ'a sert sözler! 'Sosyal medya soytarısı'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri sonrasında sert bir açıklama geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Özdağ için "Sosyal medya soytarısı" ifadesini kullandı.

Haber 01-05-24 19:02

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-24 15:07

'Harry Potter kalesi' vuruldu! NATO Daha fazla destek yolda dedi, tansiyon daha da yükseldi

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim her geçen gün tırmanmaya devam ediyor. Ukrayna'ya açık desteğini sürdüren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Zafer için henüz çok geç değil. Daha fazla destek yolda” derken, Rusya halkın 'Harry Potter kalesi' olarak adlandırdığı binayı vurdu. Saldırıda 4 kişinin öldüğünü ve 32 kişinin yaralandığını açıklanırken; söz konusu füze saldırısı gündem yarattı.

Haber 30-04-24 11:45

Türk mühendislerden oluşan ekip geliştirdi! Uçaklardaki ‘kara kutulardan’ esinlenildi: Projede hem deprem öncesi hem sırası hem de sonrası var

İzmir’de Türk mühendislerden oluşan bir ekip, ‘Deprem Kara Kutu Sistemi’ projesini geliştirdi. Uçaklarda bulunan ve uçağın düşmesini engelleyen ‘kara kutulardan’ esinlenerek geliştirilen proje ile deprem öncesi, sırası ve sonrasında risk oluşturacak 4 faktör engellenerek; muhtemel tehlikelerin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Projenin çıkış aşamasını ise 9 Eylül Üniversitesi Deprem Merkezi Kurucusu Prof. Dr. Zafer Akçığ anlattı.

Haber 28-04-24 10:47

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Takan Takana' filmi sete çıktı! Hayranlarının meraklı bekleyişi başladı

Başrollerinde Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Takan Takana filmi sete çıktı. Çekimlerine başlayan filmin güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekerken şimdiden hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı.

Trend 26-04-24 15:45

Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor

Antalya'nın Serik ilçesindeki Sillyon Antik Kenti'nde devam eden kazı çalışmalarında, toprak altında bulunan stadyumun yüzde 25'lik kısmı gün yüzüne çıkarıldı.

Yurthaber 26-04-24 11:09

Kemik parçaları bulunmuştu! Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni detay: Gözler artık o ihtimale çevrildi

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor. Diğer kemik parçalarının hava şartlarına bağlı olarak üstünün bitki örtüsüyle kaplanması ve toprak altında kalmış olması ihtimaline karşı alan taraması kadavra köpeği ile yürütülüyor.

Haber 25-04-24 11:59

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! AK Parti'de reform, CHP'de iktidar hedefi masadayken... MHP şaşırttı; DEM, YRP ve Zafer'in oy oranları dikkat çekti

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

Haber 24-04-24 09:03

Gümüşhane’de meydana gelen heyelan saniye saniye görüntülendi

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde meydana gelen ve tonlarca toprak kütlesinin hareket ettiği heyelan vatandaşlar tarafından kaydedilirken, korku ve panik anları görüntülere yansıdı.

Yurthaber 24-04-24 08:07

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda'daki ikinci yarışta birinci oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Hollanda'da düzenlenen 3. ayağında ikinci yarışı ilk sırada tamamladı.

Spor 21-04-24 16:29

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında 30 ev boşaltıldı 114 kişi tahliye edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde yaşanan toprak kayması nedeniyle 30 gecekondu boşaltılırken, 114 kişi de tahliye edildi. İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde bölgede incelemelerde bulundu.

Haber 20-04-24 10:10

Son dakika: Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 24 ev etkilendi, çok sayıda kişi tahliye edildi

İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Ekiplerin, güvenlik önlemi aldığı bölgeye girilmesine izin verilmiyor. Öte yandan alanda, kentsel dönüşüm çalışması yapıldığı öğrenildi.

Haber 19-04-24 20:42

Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalan işçi öldü.

Yurthaber 19-04-24 12:00

SON DAKİKA | İliç'teki maden faciasında bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Sabırlı Deresi bölgesinde ulaşılan cenazenin Adnan Keklik’e ait olduğunu belirterek, aileye başsağlığı diledi.

Haber 19-04-24 11:15

Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu.

Yurthaber 19-04-24 08:29

Çanakkale’de 2 kişinin hayatını kaybettiği toprak kaymasında 1 gözaltı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açıldığı sırada 2 kişinin hayatını kaybettiği toprak kaymasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 18-04-24 10:45

GÜNCELLEME 2 - Çanakkale'de kanal kazısında toprak altında kalan 3 işçiden 2'si hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, su kanalı açmak için kazı yapılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, biri hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:41

Çanakkale'de toprak kayması! Saatler sonra acı haber geldi

Çanakkale'de bir köyde çeşme için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalanlar olduğu aktarıldı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken saatler sonra acı haber geldi. 2 kişi hayatını kaybederken bir kişinin ise tedavisi hastanede sürüyor.

Haber 17-04-24 19:38

Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı!

Ümit Özat, Zafer Partisi’nde Spordan Sorumlu Başdanışman görevine getirildi. Özat'ın Zafer Partisi'ne katıldığını Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Spor 16-04-24 14:40

AK Partili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut arasında Ekrem İmamoğlu tartışması! Devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı 'milli güvenlik sorunudur' sözlerine AK Partili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Ekrem İmamoğlu hakkında Bulut'a, "yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlulerle yarışıp zafer kazanan bir lider!" ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-24 17:13

24 gün arayla anne ve babasını kaybetmişti! Zafer Algöz'den duygu dolu bayram paylaşımı

Oyuncu Zafer Algöz büyük bir acı yaşadı. Oyuncu, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. Zafer Ölgöz anne ve babasının kaybından sonra bayram paylaşımıyla duygulandırdı.

Magazin 11-04-24 08:53

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-24 11:14

Son dakika | İşçiler göçük altında kaldı, can kayıpları var! Niğde'de patates deposunda çökme; Vali Çelik'ten açıklama geldi

Son dakika haberi: Niğde'de bir patates deposunda çökme gerçekleşti. Çökme sonucu göçükte toprak altında kalan 2 işçiden acı haber geldi. 4 işçi ise ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çökmenin nasıl meydana geldiği Niğde Valisi Cahit Çelik'in açıklamasıyla netlik kazandı.

Haber 08-04-24 15:32

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 07-04-24 12:38

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 06-04-24 10:23

Yeni aşkıyla gündemdeydi! Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Eski FBI ajanı sevgilisi ile gündemde olan ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti.

Magazin 06-04-24 07:52

Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili yeni gelişme! 53 gün sonra bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Erzincan İliç'te altın madeninde toprak kaymış ve 9 işçiden günlerdir haber alınamıyordu. 53 gün sonra kahreden haber geldi. Bir işçinin cansız bedeni toprak altından çıkarıldı.

Haber 05-04-24 22:02

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-24 09:32

24 gün önce annesini kaybetmişti! Zafer Algöz'ün babası hayatını kaybetti

Usta oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla iki büyük acı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde annesi Güner Algöz'ü toprağa veren Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi ''65 yıllık aşıklar cennette buluştular'' sözleriyle duyurdu.

Magazin 03-04-24 08:48

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39