Sahra Işık Haberleri

Survivor Sahra, Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili tüm takımı ilgilendiren bomba iddialarda bulundu! İsim vererek ifşa etti

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yapması herkesi şok ederken Survivor'a veda eden Sahra, bu olayla ilgili daha büyük şaşkınlık yaratacak iddialar ortaya attı.

Magazin 12-03-2024 09:12

Kocası Acun Ilıcalı'yı aramış Dominik'ten apar topar dönmüştü! Sahra Işık evliliğinde sıkıntılar olduğuna dair iddialara dudak dudağa pozla yanıt verdi

Survivor All Star 2024'te hiç beklenmedik bir veda gerçekleşmiş ve sezonun iddialı yarışmacısı Sahra Işık Dominik'e apar topar veda etmişti. Survivor'dan dönen yarışmacının evliliğinde sıkıntılar olduğu iddia edildi. Ünlü isimden iddialara öpücüklü yanıt geldi.

Magazin 09-03-2024 18:13

Sahra Işık Pınar-Sema kavgasını görünce paylaştı! Çok yakında birileri diskalifiye olacak

Pınar ve Sema arasındaki büyük kavganın ardından yarışmayı terk eden Sahra Işık olay bir paylaşıma imza attı. Dominik'ten yeni dönen Sahra Işık "Çok yakında birileri diskalifiye olacak" dedi.

Magazin 26-02-2024 09:15

Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti! Acun Ilıcalı aratınca...

Sahra Işık yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken dost kazığı yediğini de iddia ederek Seda Aktuğlu'ya ateş püskürdü. Seda'nın kocasını aradığını söyleyen Sahra'nın açıklaması sonrası Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in mesajlarını ifşa etti. İşte yaşananlar...

Magazin 19-02-2024 07:09

Sahra Işık

Sahra Işık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sahra Işık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sahra Işık Survivor'ı neden terk ettiğini sonunda açıkladı! Seda Aktuğlu kocasını aramış... Sert ifadeler, olay açıklamalar

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Sahra Işık ani bir kararla adadan ayrıldı. Yarışmadan ayrılmasının sebepleri merak edilirken Sahra Işık imalı mesajları paylaştı. Kocasıyla ilişkisine dair iddialar gündeme gelince Sahra merak edilen soruya yanıt verdi ve yaşananlara Seda Aktuğlu'nun sebep olduğunu söyledi.

Magazin 18-02-2024 19:32

Sahra Işık neden ayrıldı? Kocasıyla ilgili iddialar sürerken Yarışmanın haricinde her iğrençlik yaşandı dedi

Sahra Işık Survivor'ı bırakmasından sonra yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Survivor Sahra'nın kocası ile ilişkisi sebebiyle yarışmadan ayrıldığı iddiaları konuşulurken yarışmacının yaptığı paylaşımlarla gündemde. Sahra "Yarışmacının dışında her iğrençlik yaşandı" dedi.

Magazin 18-02-2024 07:44

Dominik'i apar topar terk etmişti! Kocasının Acun'u aradığı iddiası sosyal medyayı salladı! Sahra Işık'tan olay paylaşım

Survivor All Star 2024'te hiç beklenmedik bir veda gerçekleşti ve sezonun iddialı yarışmacısı Sahra Işık Dominik'i apar topar terk etti. Yarışmayı yarıda bırakıp giden Sahra hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kocasının Acun Ilıcalı'yı aradığı söylenen Sahra Işık'tan olay bir paylaşım daha geldi.

Magazin 17-02-2024 12:39

Sahra Işık Survivor'ı neden apar topar bıraktı? Bomba iddia: Sahra'nın kocası Acun'u arayıp...

Survivor'ın iddialı isimlerinden Sahra Işık Survivor'ı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak edildi. Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündem oldu. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar gelişti.

Magazin 16-02-2024 14:02

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Sahra Işık yarışmayı bıraktı, ilk paylaşımı olay oldu! 'Hayatımı bitirmeye çalışanların...'

Survivor 2024 All Star'da sular durulmuyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında bu defa beklenmedik bir veda gerçekleşti. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaşarak adadan ayrıldığını söyledi.

Magazin 16-02-2024 12:08

Survivor Sahra Işık'ın son halini gören tanımadı! Estetikleriyle gündem oldu

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık geçirdiği estetik operasyonlardan sonra bambaşka biri oldu. Survivor 2014 ve 2018'de yarışan Işık, bu kez All Star sezonuyla yarışmaya geri dönmeye hazırlanıyor. Sahra Işık, yıllar içerisindeki değişimi ile ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-09-2023 15:47

Survivor Turabi Çamkıran'ın tepki çeken paylaşımına Sahra Işık sert çıktı! Paylaşımdaki o fotoğraf sildi

Sosyal medyada müstehcen pozlar paylaştığı için eleştirilen Survivor eski yarışmacılarından Turabi Çamkıran son paylaşımıyla şoke etti. 2 kadınla birlikte olmayı deneyimlediğini ve 7 kadın istediğini söyleyen ve bunu söylerken yarışmadan eski bir fotoğrafı kullanan Turabi'ye Sahra Işık tepkisiz kalmadı.

Magazin 05-12-2022 15:50

Survivor yıldızı Sahra Işık evlilik yıldönümünde boşanma kararı almıştı! Terapiden gözü yaşlı çıktı

Survivor yarışmaları ile adından sıkça söz ettiren eski voleybolcu Sahra Işık ile eşi iş insanı İdris Aybirdi, terapi görerek yuvalarını kurtarmaya çalışıyor.

Magazin 28-10-2022 15:25

Eski yarışmacı Sahra Işık'tan Survivor isyanı! Yazıklar olsun böyle adalete...

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, yıllar içindeki değişimiyle gündeme gelen isimler arasında yer alıyordu. Dün akşam Survivor'dan elenen Nagihan Karadere'nin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan güzel isim adeta Survivor'a isyan etti.

Magazin 25-06-2022 13:27

Eski Survivor Sahra Işık'tan Evrim Keklik'e çok sert sözler! Çenesiyle tarihe geçti...

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, dün akşam Survivor All Star'da yaşananlarla ilgili yaptığı paylaşımla birçok kişinin dikkatini çekti. Konseyde Evrim ve Ayşe arasında yaşanan sembol olayı sonrasında oldukça sert sözler söyleyen Sahra Işık, Evrim'e demediğini bırakmadı.

Magazin 01-06-2022 09:55

Sahra Işık'tan Demet Akalın'a büyük taş! İticilik konusunda sizinle kimse yarışamaz

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, Survivor All Star 2022 sezonunu aktif olarak takip ediyor. Program hakkındaki görüşlerini sosyal medya hesabı üzerinden sık sık dile getiren Sahra Işık, ünlü şarkıcı Demet Akalın ile ters düştü.

Magazin 31-05-2022 23:08

Sahra Işık'tan Survivor Ayşe Yüksel'e olay sözler! Kimseyi kandıramazsın Ayşecim

2014 ve 2018 yıllarında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran isimler arasında yer alan Sahra Işık, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Survivor 2022 All Star yarışmacıları Sema Aydemir ve Nagihan Karadere'yi etiketleyerek bir paylaşım yapan Sahra Işık, yarışmacılardan Ayşe Yüksel'e olay sözler söyledi.

Magazin 31-05-2022 11:13

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık dekolteli pozuyla olay oldu! Sana ne oldu böyle?

2014 ve 2018 yıllarında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Sahra Işık değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabından sürekli paylaşımlarda bulunan Sahra Işık, geçirdiği estetik operasyonların ardından adeta bambaşka biri oldu. Son olarak derin yırtmaçlı dekoltesiyle dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Sahra Işık'a gelen yorum şoke etti.

Magazin 30-05-2022 11:55

Eski yarışmacı Sahra Işık'tan olay paylaşım! Survivor şampiyonunu açıkladı...

2014 ve 2018 yılında katıldığı Survivor yarışmalarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Sahra Işık, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçirdiği estetik operasyonların ardından resmen büyük bir değişime uğrayan Sahra Işık, Survivor 2022 All Star'daki şampiyonluk adayını açıkladı.

Magazin 27-05-2022 16:09

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık'tan Hikmet'le ilgili şoke eden sözler! Yemin ederim midem bulandı

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. 2015 ve 2018 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını Türkiye'ye duyuran Sahra Işık, Survivor 2022 yarışmasıyla ilgili de yorumlarda bulunmayı ihmal etmiyor. Survivor'da bu yıl yarışan Hikmet Tuğsuz için Instagram hesabından paylaşım yapan Sahra Işık'ın sözleri herkesi şoke etti. İşte o paylaşım.

Magazin 11-05-2022 17:16

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık plajdan poz verdi! Güzelliğin üstünde

Voleybol oyuncusu Sahra Işık Survivor 2014 ve 2018 sezonlarında kendisini göstermişti. Geçtiğimiz aylarda değişimiyle uzun süre gündemden düşmeyen isim Işık, plajdan poz verdi.

Magazin 03-05-2022 11:03

Mert Öcal krizi! Survivor Sude-Ogeday-Nisa-Mert tartışmasına Sahra Işık'tan bomba yorum

Survivor adasındaki ilişki ağı gündeme bomba gibi düştü. Sevgili olduğu iddia edilen Ogeday ve Nisa'nın Sude Burcu'yu Mert Öcal konusunda uyarması herkesi şoke etti. Mert Öcal'ın Makbule Şakalakoğlu ile aşk yaşadığı iddiası bulunurken Survivor Mert Sude'yi zor durumda bırakmamak için yarışmayı bırakabileceğini ifade etti. Acun Ilıcalı yaşananlar karşısında şoke olurken eski yarışmacı Sahra Işık da kendini tutamadı.

Magazin 31-01-2022 12:38

Sahra Işık Survivor Evrim'i hedef aldı! Yalandan ayağı burkuldu

Survivor yarışmasında sakatlanan Evrik Keklik hakkında eski yarışmacı Sahra Işık şoke eden bir paylaşım yaptı. Survivor Sahra Evrim'in sakatlandığına tam manasıyla inanmadı. Sahra Işık paylaşımında "Yalandan ayağı burkuldu diye günlerdir oynamıyor" dedi.

Magazin 25-01-2022 10:26

Survivor Sahra Işık kendini baştan yarattı! İmaj değişikliği iyidir

2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olan, Survivor yarışmasında da kavgalarıyla gündeme gelen Sahra Işık geçtiğimiz günlerde eleme adayını önceden bilmişti. Bunun üzerine yeniden gündeme gelen Survivor Sahra değişimiyle de konuşulmaya başlandı. Sahra Işık'ı görenler "Kendini yeniden yaratmışsın" diyor.

Magazin 20-01-2022 14:24

Survivor'dan kim elendi? Survivor'dan elenecek isim ifşa mı oldu?

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Bilindiği üzere yeni kurallar gereği konseyde adı en çok çıkan ilk isim Birsen olmuş ve sürgün kampına gönderilmişti. Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, Birsen'in sürgün kampına gönderilmesine tepki gösterirken Survivor'da elenecek kişi ile ilgisi kafa karıştıran açıklamalarda bulundu. Peki Survivor'dan elenecek isim ifşa mı oldu?

Magazin 19-01-2022 17:52

Survivor Sahra Işık önceden bildi! Sürgün kampı isyanı

Survivor eski yarışmacılarından Sahra Işık Survivor All Star yorumlarıyla dikkat çekti. Yarışmada yaşananları önceden bilen Survivor Sahra sürgün kampına Birsen'in gönderilmesiyle ilgili de isyan etti. Survivor Sahra'nın yarışmaya dair detayları bilmesi de sosyal medyadan gündeme geldi.

Magazin 18-01-2022 10:46

Acun Ilıcalı diskalifiye etmişti! Survivor Berna'nın değişimi ağızları açık bıraktı

Survivor'ın 2014-2015 sezonunda, yarışmacılardan Sahra Işık'a uyguladığı şiddet nedeniyle diskalifiye edilen Berna Canbeldek, son görüntüsüyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 18-09-2021 09:55

Survivor Sahra son hali ile şaşırttı! Yaptırdığı estetiklerle adeta başka biri olmuş

Survivor’ın unutulmaz yarışmacılarından Sahra Işık, yarışmaya iki kere katıldı. Survivor All Star’da da yarışan Sahra, yaptırdığı estetiklerden sonra bambaşka biri oldu. İşte Survivor Sahra Işık’ın son hali…

Magazin 04-09-2021 12:52

Survivor Sahra Işık'ın değişimi! Bambaşka biri oldu

İki kez katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran ve Instagram'da yaklaşık 500 bin takipçiye ulaşan Sahra Işık'ın değişimini gözler önüne seriyor.

Magazin 17-07-2021 10:43

Survivor Sahra Işık'ın inanılmaz değişimi! Bambaşka biri oldu

İki kez katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran ve Instagram'da yaklaşık 500 bin takipçiye ulaşan Sahra Işık yıllar içindeki değişimini gözler önüne seriyor.

Magazin 12-06-2021 15:23

Survivor Sahra Işık'ın değişimi görenleri şaşkına çevirdi! Survivor Sahra'nın son hali sosyal medyada gündem oldu

Survivor yarışması ile tanınan Sahra Işık'ın son hali görenlerin dikkatini çekti. Survivor gönüllüler takımında yarıştığı dönemde başarılı bir performans sergileyen Sahra Işık o dönemde yaşadığı gerginlikler ile de sık sık gündeme geliyordu. Survivor Sahra'nın yıllar içindeki değişimi görenleri adeta şok etti. İşte, Survivor Sahra'nın şimdiki hali...

Magazin 22-05-2021 22:10

Survivor Sahra Işık değişimiyle gündem oldu

İki kez katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran ve Instagram'da yaklaşık 500 bin takipçiye ulaşan Sahra Işık yıllar içindeki değimini gözler önüne seriyor.

Magazin 04-02-2021 10:31

Survivor yarışması Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi bayram tatili için kesenin ağzını açtı

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık, geçtiğimiz sene hayatını birleştirdiği eşi İdris Aybirdi ile birlikte tatile çıktı. Çiftin Marmaris tatili için kesenin ağzını açarak 70 bin TL harcadı.

Magazin 02-08-2020 14:48

Survivor Sahra evlendi! Yarışmacı arkadaşları yalnız bırakmadı

Survivor'ın 2018 Kıbrıs finalinde sevgilisi İdris Aybirdi'den evlenme teklifi alan Sahra Işık dünyaevine girdi. İkiliyi Survivor'dan yarışmacı arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Magazin 09-09-2019 16:48

Survivor finalinde büyük sürpriz

Survivor 2018 finali dün akşam Kıbrıs'ta yapıldı. Final günü büyük bir sürpriz yaşandı. Survivor'ın kazananı ise Adem Kılıçcı oldu

Magazin 01-07-2018 11:23

Survivor Sahra Işık'tan Ümit Karan için şok sözler 'Lakabı kaptan ama...'

Survivor'dan elenen yarışmacı Sahra Işık, Ümit Karan ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Işık, "Ona ben hakaret etmedim, lakabın kaptan olabilir ama ne benim ne de bu takımın kaptanı değilsin" dedi.

Magazin 10-05-2018 22:41

Survivor'dan kim elendi? Adem, Sahra ve Mustafa Kemal arasında halk seçimini yaptı

Survivor 2018'de 23 Nisan Pazartesi akşamı hem eleme heyecanı hem de duş ödüllü oyun heyecanı vardı. Son günlerde fırtına gibi esen Gönüllüler karşı takımdan 3 kişiyi eleme potasında sms oylamasına kaldı. Survivor Ünlüler'de elemeye kalan Adem Kılıçcı, Sahra Işık ve Mustafa Kemal arasında en az oyu alarak veda eden isim belli oldu! Peki Survivor'dan kim elendi?

Magazin 23-04-2018 23:33

Survivor 2018'de Sahra Işık 'Ay'da golf' sorusuna verdiği cevapla kahkahaya boğdu!

Survivor 2018'in son bölümünde, Bil Bakalım isimli ödül oyununda All Star'dan Sahra Işık ve Gönüllüler'den Yağmur karşı karşıya geldi. Survivor All Star'da yarışan Sahra Işık, 'Ay yüzeyinde ilk golf oyunu ne zaman oynanmıştır?' sorusuna verdiği inanılmaz cevapla herkesi kahkahaya boğdu. Sahra'nın cevabını gören Alp Kırşan ve yarışmacılar da büyük şaşkınlık yaşadı!

Magazin 24-02-2018 01:18

Sahra Işık kimdir? Survivor'ın yıldızı Sahra Işık Boxun Yıldızları'nda!

Sahra Işık Boxun Yıldızları'nda. Survivor'ın başarılı yarışmacısı, tv8'de yeni başlayan yarışma programı Boxun Yıldızları'nda ter döküyor. Sahra Işık ile birlikte 14 ünlü ismin yer aldığı yarışmada, deneyimli antrenörler, yarışmacıları çok sıkı bir şekilde çalıştırıyor. Sahra Işık, yarışmada ikide iki yaptı. Peki Sahra Işık kimdir?

Haber 04-11-2017 15:09

Survivor Sahra'ya 'hakaret' davası

"Survivor All Star" yarışmacılarından Sahra Işık'ın başı iki yıl önce bir hastanenin şikayet kutusuna attığı not yüzünden derde girdi. Hastane yönetimi, Işık'a hakaret suçundan dava açtı.

Magazin 11-07-2015 09:21

Survivor'dan elenen Sahra'nın görüntüsü şok etti

Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Sahra'nın yeni görüntüsü şok etti. Survivor'daki mücadeleden sonra tatile çıkan Sahra'nın kilolu görüntüsü hayret ettirdi.

Magazin 24-06-2015 11:30

Survivor'un hırçın kızı sezonu açtı

Survivor All Star yarışmasından elenen Sahra Işık, Bodrum sezonunu açtı.

Magazin 24-06-2015 04:13

3 Adam'da Survivor heyecanı

Geçtiğimiz haftalarda Survivor'a veda eden Sahra Işık, 3 Adam programına konuk oldu.

Magazin 31-05-2015 05:54

Survivor All Star'dan kim elendi?

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu.

Magazin 21-05-2015 01:41

Gönüllüler takımında yemek kavgası

Survivor All Star'da bu sefer Nadya ile Sahra birbirine girdi.

Magazin 19-04-2015 05:14

Survivor'da böyle ada konseyi görülmedi

Survivor All Star'da Gönüllüler takımı iyice birbirine girdi.

Magazin 08-04-2015 01:36

Gönüllüler'den elenecek ilk isim belli oldu

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'den elenmek üzere ismi çıkan ilk yarışmacı Sahra Işık oldu.

Magazin 06-04-2015 00:36

Oyunu kaybetti, sinir krizine girdi

Survivor All Star'da oynanan ödül oyununda Sahra'ya yenilen Merve Aydın sinir krizine girerek kendini tokatladı.

Magazin 31-03-2015 03:58

Gönüllüler'den Survivor'a kim veda etti?

Star TV ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında Gönüllüler takımından Sahra adlı yarışmacı elendi.

Magazin 16-06-2014 23:39

Survivor'a Gönüllüler'den kim veda etti?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler'e bu hafta veda eden isim Gönüllüler'den Akın oldu.

Magazin 03-06-2014 00:01