HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan Işık Öldü'mü?Doktorlar Az Önce Açıkladı Hayranları Şokta

Kim Milyonert Olmak İster Yarışma Programıyla Geniş Bir Hayran Kitlesine Sahip Olan Ünlü Sunucu Kenan Işık Öldümü?Doktorlar Az Önce Açıkladı?_

Kenan Işık Öldü'mü?Doktorlar Az Önce Açıkladı Hayranları Şokta

2 yıl önce saunadan çıktıktan sonra düşüp beyin kanaması geçiren ve o günden bu yana komada olan Kenan Işık’dan beklenen güzel haberler bir türlü gelmedi.

Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’da bir kliniğe götürülen Işık’ın tedavisine evde devam ediliyor. Ünlü sanatçının bu durumu ” Dadı” dizisinde birlikte rol aldığı Haldun Dormen’i de çok üzüyor.

Usta sanatçı, konuk olduğu Gizem Hatipoğlu’nun sunduğu ‘Ev

gezmesi’ programında şunları söyledi;

“Yalnız Kenan Işık çok çekiyor tabii. Etrafı da çekiyor, kendi de çekiyor. Böyle yaşaması ne kadar doğru bilmiyorum. Kimsenin ölümünü istemeyiz de. Zavallı perişan 2 yıldır. 2 yıl evvel ziyaretine gittim. O zamandan beri aynı. İnsanın beyni işlemeyince Allah kimseye vermesin yaşamasının bir anlamı yok. Göksel Kortay’ın dediğine göre 6 sene sonra iyileşenler de varmış. Zaman hiç belli olmuyor. İnşallah Kenan’a da öyle bir şey olur.”

KENAN IŞIK KİMDİR?

Kenan Işık 1 Ekim 1947'de Malatya'da doğdu. Ankara Atatürk Lisesi'ni bitirdi. Ankara Meydan Sahnesi'nde profesyonel tiyatro yapmaya on yedi yaşında başladı. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

1973 yılında dışarıdan sınavlara girerek "Devlet Tiyatrosu" sanatçısı oldu ve bu kurumda uzun yıllar oyuncu, yönetmen ve oyun yazarı olarak görev yaptı.1996 yılında "İstanbul Şehir Tiyatrolarına Genel Sanat Yönetmeni" olarak atandı ve 2000 yılında "Devlet Tiyatroları"ndan emekli oldu.

ABD, Almanya, Polonya gibi ülkelerde tiyatro araştırmaları yaptı. "Uluslararası Tiyatro Enstitüsü" (ITI) ve "Türk Oyun Yazarları Derneği"nde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Çeşitli gazete ve dergilerde "Kültür ve Sanat" üzerine yazdığı yazıların yanı sıra "Yeni Yüzyıl", "Yeni Bin Yıl" ve "Akşam" gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

Aynı zamanda çeşitli kitaplarda "Kültür ve Sanat" üzerine bölümler yazdı. Çeşitli ulusal ve uluslararası konferans ve toplantılarda moderatör ve konuşmacı olarak görev aldı. 2002- 2005 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı.Profesyonel tiyatro yaşamında 100 yakın oyunda yazar ve/ veya

yönetmen ya da oyuncu olarak yer aldı.

"Behçet Bey'in Fötr Şapkası", "Bebek Uykusu", "Olmayan Kadın", "Aşk Hastası" oyunlarının yanı sıra "Keloğlan ve Zülfüsarı" adlı bir de çocuk oyunu yazdı. Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Huzur", Karen Blixen'in "Ölümsüz Öykü" adlı yapıtlarını ve Turhan Selçuk'un "Abdülcanbaz" adlı çizgi romanını oyunlaştırıp sahneye koydu.

"Bebek Uykusu" ve "Olmayan Kadın" oyunları ile "Kültür Bakanlığı" en iyi oyun yazarı ödülü, "Behçet Bey'in Fötr Şapkası" ile İş Bankası oyun yarışmasını, "Keloğlan ve Zülfüsarı" adlı oyun ile TBMM çocuk oyunları yarışmasından mansiyon, "Olmayan Kadın" ile "Uluslararası Tiyatro Enstitüsü Avrupa Ödülü"nü kazandı. "Huzur" ise "Türk Yazarla Birliği"nin en iyi uyarlama ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu en iyi oyun ödülünü aldı.

Oyun yazarlığının yanı sıra yönetmen olarak da pek çok ödüle layık görülerek, iki kez "Kültür Bakanlığı" en iyi yönetmen, "Ulvi Uraz" en iyi yönetmen, iki kez "İsmet Kuntay" en iyi yönetmen, "Oyun Yazarları Derneği" en iyi yönetmen, "Makedonya Festivali"nde jüri özel ödülünü, Nazım Hikmet'in "İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu" oyunu ile "Türkiye Eleştrimenler Birliği" ödülünü, "Avni Dilliğil" en iyi yönetmen ve yine Aziz Nesin'in "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" oyunu ile "Avni Dilliğil" en başarılı prodüksiyon ödüllerini kazandı.

Ayrıca TV çalışmaları ille de çeşitli üniversiteler, medya organları ve dernekler tarafından verilen otuzdan fazla ödülü vardır."Araf Yazıları", "Geçti Gitti Kirpiklerimin Arasından", "Uyarlama Oyunları" ve "Tiyatro Oyunları" adlı kitapları ve şiir kaseti var. 2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında Müşavir olarak görev aldı.2008 yılında bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Kenan Işık en son televizyon ekranlarının fenomen yarışma programları arasında yer alan ''Kim 500 Bin İster'' değişen yeni adıyla ''Kim Milyonar Olmak İster'' yarışmasının sunuculuğu yapmıştır.

Dadı ve ATV ekranlarında devam eden Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı ile ünlenen başarılı tiyatrocu Kenan Işık , 2 sene önce geçirdiği kaza sonrasında gün be gün hakkında Kenan Işık öldü mü soruları gündeme düşmekte iken, Hala daha Kenan Işık öldü mü diye araştıranların sayısı bir hayli fazla. Sauna odasında kayıp düştüğü açıklandıktan sonra hala daha Kenan Işık öldü diye iddialar ortaya atılıyor. Ünlü sunucu hakkında ortaya yine bir öldü idiası atıldı ve tekrardan Kenan Işık öldü mü? sorusu çok sık aranmaya başladı. Kenan Işık'tan gelecek bir ışığı bekleyen sevenlerine söylenilen öldü haberleri her zaman ailesince yalanlanırken, Kenan Işık öldü mü sorusunun cevabı bugün net bir cevap buldu. Kenan Işık'ın eşinden öldü mü sorusunun cevabı herkesi üzdü. Son günlerde sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor.

PEKİ KENAN IŞIK ÖLDÜ MÜ

2 sene evveli sauna odasında kaıp düşmesi sonrasında gelişen ani beyin kanaması sonrasında iki yıldır bitkisel hayatta yaşayan tiyatro oyunucusu ve son olarak Kim Milyoner Olmak İster'in Sunucusu Kenan Işık'ın sağlık durumu hayranları tarafından çok merak ediliyor. Gün gün ortaya atılan Kenan Işık öldü iddiaları ve Kenan Işık Öldü mü? soruları bu gece bir kere daha yanıt bulmak üzere soruldu. Biz de sizler için Kenan Işık'ın son sağlık durumunu araştırmaya başladık. Ve Ünlü sunucu halen hayatta ve evinde tedavi görmekte. Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Kenan Işık öldü mü sorusu ile ilgili eşi Beril Işık, açıklamalarda bulundu. Sesleri duyan ancak tepki veremeyen Kenan Işık'ın tedavisine evde devam edildiği ve durumunda bir değişiklik olmadığını belirtti. Ancak ortaya atılan Kenan Işık öldü haberlerinin ailesini ve yakınlarını çok üzdüğünü açıklayan Beril Işık, herhangi bir iyileşme ya da kötüleşme durumunda medyaya açıklama yapılacağını söyledi. Kenan Işık son durum hakkında henüz bir ilerleme olmadığı belirtildi. 2 sene önce 21 Mart'ta saunasalonundan çıkarken düşen ve beynine aldığı darbe sonrasında komaya giren Kenan Işık'tan henüz bir iyi haber yok. Bilindiği üzere bir müddet Almanya'da özel bir klinikte tedavi gören Kenan Işık2ın tedavisi şahsa münhasır vinde devam ediyor. Kenan Işık sesleri duyuyor ancak tepki veremiyor. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık ise eşinin gözüne bakmakta. Kenan Işık, saunadan çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarpmıştı. Işık, yaşanan kazanın ardından hemen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Ameliyatı 3,5 saat süren Kenan Işık, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

KENAN IŞIK KİMDİR

1948 doğumlu olan Kenan Işık'ın esas adı Yusuf Kenan Işık'tır ve Malatya'da dünyaya gelmiştir. Kariyeri boyunca ekranlardan ayrılmayan Kenan Işık'ın babası TCDD emeklisidir. İlk ve ortaokulda tiyatroya yönelmiş ve Malatya Halkevi'nde geçici tiyatro yapmaya başlamış, lise döneminde Ankara'da okurken Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesini bitirdikten sonra Kenan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Kariyerinde köşe yazarlığı da vardır. Köşe yazarlığı yaptığı gazeteler sırasıyla; Resmi Gazete, Yeni Yüzyıl, tekrar Resmi Gazete, Yeni Binyıl ve Akşam'dır. Televizyon ekranlarında ise başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı 'Dadı' adlı dizide rol almıştır. 2005 yılında Kenan Işık Star tv ana haber bültenini sunma görevini başarı ile tamamlamıştır.2005 yılı yazında sunuculuğu bırakıp tekrardan tiyatroya dönmüştür. Öte yandan Kenan Işık, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Hala sunuculuğuna devam ettiği sırda da bu elim kazayı geçirmiştir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler