HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'IŞİD lideri Bağdadi böyle vuruldu' iddiası

Mısır merkezli bir televizyon kanalı, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi yaralandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler yayınladı.

Balad TV isimli yerel televizyon kanalının yayınladığı görüntülerde, Bağdadi olduğu iddia edilen bir kişi ve beraberindekileri taşıyan konvoyun hava saldırısında vurulduğu görülüyor.

Bağdadi olduğu öne sürülen ve acı içinde kıvranan bu kişinin yardımına çevresindekilerin koştuğu gözlemleniyor. Videoda, IŞİD lideri olduğu iddia edilen kişi dışındakilerin yüzlerinin buzlandığı görülüyor.

IŞİD, IRAK'TA 40 KİŞİYİ KAÇIRDI

Öte yandan, Irak'ta terör örgütü IŞİD militanlarının, Enbar-Salahaddin karayolunda araçları durdurarak 40 kişiyi kaçırdığı, daha sonra ikisini öldürdüğü bildirildi.

Enbar'a bağlı Beravne Nahiyesi Başkanı Taha er-Ravi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Enbar-Salahaddin karayolunu kesen IŞİD militanları, Beravne'den yola çıkan şoför ve tüccarlardan oluşan 40 kişilik grubu araçlarından indirerek kaçırdı. Militanlar, zorla bilinmeyen yere götürmek istedikleri gruptan iki kişiyi öldürdü" dedi.

Ravi, örgütün alıkoyduğu kişileri nereye götürdüğüne ilişkin bilgileri olmadığını söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler