HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrencisiyle ilişkisi birlikte kliniğe gidince ortaya çıktı

İngiltere’nin Newport kentinde 26 yaşındaki drama öğretmeni Kelly Ann-Marie Burgess ilişki yaşadığı 16 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte cinsel sağlık kliniğine gidince tutuklandı.

Öğrencisiyle ilişkisi birlikte kliniğe gidince ortaya çıktı

North Somerset Mahkemesi’nde görülen davada Savcı Michael Collins, ismi basına açıklanmayan çocuğun gittiği cinsel sağlık kliniğinde öğretmeni ile cinsel ilişki yaşadığını bir hemşireye itiraf ettiğini ve bu itirafın üzerine hemşirenin yetkililer ile iletişime geçtiğini söyledi.

Savcı, Burgess’in hemşireye sahte bir isim vermeye çalıştığını ve daha sonra da öğrencisini “yaşıtı bir kızla ilişki kurduğu için kliniğe getirdiğini” de söylediğini belirtti.

Uzun süre tüm suçlamaları reddeden Burgess, polisin okuldaki bilgisayarında öğrencisine gönderdiği mesajların kopyalarını bulması ile suçunu itiraf etmek zorunda kaldı.

Bulunan mesajlarda Burgess’in öğrencisine “Polisi kandırmayı başardım. Bana mesaj atma ve sakın korkma. Sadece seninle konuşmaya geldiklerinde anlatacağın hikayeyi iyi öğren” yazdığı görüldü.

Genç öğretmen mahkemede “Öğrencisinin reşit olduğunu bildiği için ilişkilerinin bir suç olduğunun bilincinde olmadığını” söyledi.

Çalıştığı okuldaki işini kaybeden Burgess’in alacağı ceza 7 Nisan’da Bristol Kraliyet Mahkemesi’nde belirlenecek.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler