HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce çarmıha gerdiler, sonra el ve ayaklarını kestiler

IŞİD vahşette kendini aştı. Casuslukla suçladıkları kurbanı önce çarmıha gerdiler, sonra el ve ayaklarını kestiler.

Yayınladığı her yeni propaganda videosuyla izleyenlerin tüylerini diken diken eden IŞİD hayalleri bile zorlayan barbarlıklarına bir yenisini ekledi.

Suriye’de Kürt gruplar ve İsrail hesabına casusluk yapmakla suçlanan bir kişi IŞİD militanları tarafından önce çarmıha gerildi.

Yayınlanan ve ustaca kurgulandığı anlaşılan 4 dakikalık video görüntülere göre bir militan elindeki kılıçla önce kurbanın sol elini, sonra da sağ elini kesti. Kurban daha sonra kan kaybından ölmeye bırakıldı.

BİR 'CASUSLUK İNFAZI' DA EL KAİDE'DEN

Benzer gerekçeyle bir başka infazı da Yemen'de El Kaide militanları gerçekleştirdi. Yemen'in güneyindeki El Kaide kontrolünde bulunan Mukalla şehrinde ABD adına casusluk yaptıkları gerekçesiyle Suudi Arabistanlı iki kişi kurşunlanarak infaz edildi.

İki Suudi'nin cansız bedenleri daha sonra şehirdeki köprülere asılarak halka teşhir edildi. Öldürülen Suudi'lerin, ABD'nin yaptığı hava saldırıları için bilgi sağladıkları iddia edildi.

ABD geçtiğimiz günlerde insansız hava araçlarıyla bölgeyi hedef almış, örgütün önde gelen liderlerinden Nasir Wahisi'yi öldürmüştü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler