HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rus mafyasından film gibi 'tahsilat': İşadamını diri diri gömdüler

Rus mafyasından filmleri aratmayacak korkunç bir hikaye... Mafya üyeleri, kendilerine borcu olan Azeri asıllı Khikmet Salaev'i diri diri mezara gömdü. Hikayenin asıl dikkat çeken kısmı ise; Salaev'i gömerken tabutun içinde işadamının cep telefonunu da yerleştirmeleri oldu. Salaev, mezardan kardeşi İsmail'i arayarak borcu ödemesi için yalvardı. İsmail, borcun bir kısmını ödeyerek ve kalanı için de arabalarını vereceği teminatını göstererek ağabeyi Khikmet'i kurtardı. İşte o hikayenin detayları...

Rusya, 1990'lardaki gibi, Sovyetlerin çöküşüyle beraber başlayan çalkantılı yıllarına geri döndü. Yaptıklarıyla sinema filmlerine defalarca konu olan Rus mafyası, senaristlere 'ilham' verecek yeni bir skandala daha imza attı. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Kotelnikovsky bölgesinde, Rus mafyası üyeleri, kan donduran bir tahsilata imza attı; 30 milyon ruble alacakları olan 41 yaşındaki Azeri kökenli işadamı Khikmet Salaev'i sürükleye sürükleye Lyubertsy mezarlığına götürdü ve toprağı kazıp açtıkları mezara diri diri gömdü.

TABUTA CEP TELEFONUNU DA KOYDULAR

Daily Mail'de yer alan habere göre, korkunç eylem bununla da bitmedi; işadamını yerleştirdikleri tabuta, Salaev'in cep telefonunu da koydular.

KARDEŞİNİ ARADI, YALVARDI

Salaev, 36 yaşındaki kardeşi İsmail'i arayarak, borcu ödemesi için yalvardı.

İsmail, mafya üyelerine ulaşarak borcun 1.2 milyon rublelik kısmını ödedi, kalanı için ise BMW model arabalarını vereceği güvencesini verdi.

BORCUNU ÖDETİNCE MEZARDAN ÇIKARILDI

İşadamı Salaev, borcunu ödetince mezardan çıkarıldı.

Öte yandan MKRU adlı Rus internet sitesinde ise, işadamının tamamen gömülmediği, kardeşini araması için kafasının dışarıda bırakıldığı iddiası yer aldı.

KABURGALARI KIRIK, KAFA TRAVMASI YAŞIYOR

İş adamı Salev'in, diri diri gömülmeden önce mafya üyelerince dövüldüğü için kaburgalarının kırıldığı ve kafa travması yaşadığı belirtildi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler