HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rus sözcü dans pistinde hünerlerini sergiledi

Türkiye ile ilgili sert çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, ASEAN Zirvesi’nde Rus geleneksel Kalinka dansı yaptı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın ilk kadın sözcüsü Maria Zaharova, bu kez gerçekleştirdiği geleneksel Rus Kalinka dansı ile adından söz ettirdi. Rus sözcü, Soçi kentinde gerçekleştirilen Güneydoğu Asya Ulusal Birliği (ASEAN) Zirvesi’nde geleneksel Rus Kalinka dansını icra etti.

Basın mensupları da kendine has figürleriyle dikkat çeken Zaharova’nın bu anlarını an be an kaydetti. Orkestra eşliğinde dans eden Rus sözcünün, bu anlarda oldukça eğlendiği görüldü. Zaharova’yı izleyen kalabalık, performansını tamamlayan Rus sözcüyü dakikalarca alkışladı.

Sputnik’e konuşan Zaharova, “Bütün gün boyunca sıkı çalışmamıza rağmen dayanamadım. Eğer şans bulur da davete gidersek dans edeceğime söz vermiştim. Öyle görünüyor ki, sözümü tutmak zorundaydım” dedi.

Oldukça yüksek topuklu ayakkabılarla dans eden ve bunu da oldukça iyi kotaran Rus yetkili, “Bu kadınların bir sırrı” derken, dans konusunda ders de verebileceğini ifade etti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler