HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LYS tercih sonuçları kaçta açıklanacak? Sosyal medyada öğrenciler LYS tercih sonuçlarını eğlenceli paylaşımlarla yorumluyor.

LYS tercih sonuçları açıklanmayı bekliyor. Öğrenciler LYS tercih sonuçları açıklaması öncesinde sosyal medyada LYS üzerine eğlenceli paylaşımlarda bulunuyor. LYS tercih sonuçları kaçta açıklanacak hala muamma. Son dakika bilgisi ile ÖSYM LYS tercih sonuçlarını 17.00'dan sonra açıklayacak iddiaları söyleniyor. Twitter'da #2017yerleştirmeaçıklandı hashtagi şimdiden açıklandı bile. İşte LYS tercih sonuçlarını bekleyen öğrencilerden eğlenceli tweet'ler haberimizde.

LYS tercih sonuçları kaçta açıklanacak? Sosyal medyada öğrenciler LYS tercih sonuçlarını eğlenceli paylaşımlarla yorumluyor.

LYS tercih sonuçları kaçta açıklanacak hala net bir bilgi yok. ÖSYM LYS tercih sonuçlarını 17.00'da açıklayacak iddiaları paylaşıldı. Henüz net bilgi olmasa da beklentiler o yönde. 10-11 ve 17-18 Haziran’da yapılan 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, 18-26 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihlerini yapmıştı. LYS tercih sonuçları bugün açıklanacak. Ama öncesinde Twitter'da #2017yerleştirmeaçıklandı hashtagi şimdiden açıklandı bile. İşte LYS tercih sonuçlarını bekleyen öğrencilerden eğlenceli tweet'ler haberimizde.

LYS TERCİH SONUÇLARI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Öğrenciler LYS tercih sonuçları için açıklama beklerken LYS üzerine eğlenceli yorumlarını da ihmal etmiyor. Twitter üzerinden yapılan LYS tercih sonuç açıklaması paylaşımları büyük ilgi görüyor. İşte eğlenceli LYS tercih sonuçları paylaşımları...

Göksu Yücel‏ @GksuYcel1 - 5 yıl önce yaşadığım heyecanı şu an kardeşim için de hissediyorum. Çok bekledik ösym açıkla artık. #2017YerleştirmeAçıklandı

H@S@N‏ @2d4a6n8k0p - #2017YerleştirmeAçıklandı Madem Beni Bi Sahil Kasabasına Yerleştireydiniz İyiydi [

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler