HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Albayrak'tan köprüde iftar

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, memleketi Rize’nin Muradiye Beldesi’nde ulaşıma kapatılan köprüde hemşehrilerine iftar yemeği verdi.

Albayrak'tan köprüde iftar

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, memleketi Rize’nin Muradiye Beldesi’nde ulaşıma kapatılan köprüde hemşehrilerine iftar yemeği verdi.


Muradiye Beldesi girişinde ulaşıma kapatılan köprü üzerinde kurulan masalarda verilen iftar yemeğine işadamı Abdurrahim Albayrak’ın yanı sıra Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran, Muradiye Belediye Başkanı Hüseyin Çakar, Beşiktaş yöneticilerinden Ahmet Kavalcı, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile yaklaşık 500 kişi katıldı. Albayrak, konuklarla ve vatandaşlarla tek tek ilgilenip, masaları dolaşarak sohbet etti.


İftar sırasında köprü üzerinde kurulan masaların arasında geçmeye çalışan bazı araç sürücüleri ise zorlandı. Abdurrahim Albayrak, köprünün eski Başbakanlardan Adnan Menderes döneminde yapıldığını ve çocukluğunda küçük olan köprünün genişletildiğini ifade etti. Albayrak, emeği geçenlere teşekkür edip, "Bize de bu köprüde iftar vermek nasip oldu. Bizi yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun" dedi.


Süper Lig’le ilgili bir soruları yanıtlayan Albayrak, Kadir gecesini hatırlatarak, "Bu mübarek gecede sporu bir kenara bırakalım. Hepimiz kardeşiz. Bütün renkleri seviyoruz. Yeni sezonun tribün ve sahalarda barış içerisinde geçmesini diliyorum" dedi.


Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı da, sporun dostluk ve kardeşlik yönüne dikkat çekti, "Abdurrahim bey benim kardeşim, ağabeyim ve dostum. Bu güzel gecede onunla buluştuk" dedi. Kavalcı, Süper Lig ile ilgili bir soruya ise, "Kazasız belasız güzel bir lig geçmesini diliyoruz" cevabını verdi.


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, Albayrak’a teşekkür etti. Çalımbay, ligin başlamasına az bir süre kaldığını belirterek başarılı olmak istediklerini söyledi.





Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler