HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı yayında skandal

Türk televizyon tarihinde yerini alacak bir olay yaşandı.

Canlı yayında skandal

Türk televizyon tarihinde yerini alacak bir olay yaşandı.


Muhabir bağlantıya başladığı anda arka planda iki at çiftleşmeye başlayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.




Yalçın Çakır’ın hazırlayıp sunduğu “Acı Umut” her bölümündeki kavgaları ve hıçkırık sesleriyle unutulmazlar arasındaki yerini alıyor. İşte programdaki alt yazılardan birkaç örnek... “Anteni bozulan karımın yanına gidiyor”, “Kaldıramıyor, Yalçın Bey”, “Kocam arkalarımı ısırıyor”...


Reha Muhtar yine bir ilki gerçekleştirir. Ekranda ip üzerinde yürüyen sirk cambazı görünmektedir. Reha Muhtar cambazla röportajı daha ilginç hale getirmek için kendince bir yöntem bulmuştur. Kamera ayarlarıyla oynanır ve Reha Muhtar ters çevrilir. Artık ekranda hem cambaz hem de Muhtar ters şekilde gözükmektedir.


Ayakkabı boyasıyla yüzünü boyayıp, Obama’ya seslenen Flash TV spikeri Gökhan Taşkın, Papa’nın Türkiye ziyareti esnasında da Katolik lidere Kelime-i şehadet getirip, Müslüman olmasını istedi. Tüm bu saçmalıkları canlı yayında ana haber bülteninde yaptı.


Esra Ceyhan, programına ilahi bir güçle havalandığını iddia eden bir adam çıkarır. Psikiyatr bir doktor bunun mümkün olamayacağını söylediği anda “Allahhhhh” nidasıyla, iddia sahibi adam kanepeden havaya doğru sıçrar. Kameralara çarpıp durana kadar yuvarlanmaya devam eder. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi, ayağa kalkar ve kanepeye oturur.


TSK’nın Kuzey Irak’a girdiği günler... Haberlerde PKK’ya verilen zayiatlar anlatılmaktadır. O akşamın diğer gündem konusu ise Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadelesi veren Fenerbahçe’dir. Türkiye’nin gözü ve kulağı hem Kuzey Irak’ta, hem Londra’dadır. Reji ekrana yansıttıkları görüntüyle bir ilki başarır. Ellerinde tüfekler, mevzi almış, iki Türk askeri, altta yazı: “Sıcak Temas: Chealsea-Fenerbahçe: 11 ölü”


Fenerbahçe’nin Arsenal’a 10-0 yenileceği üzerine Adnan Aybaba stüdyodaki yorumcularla iddiaya girer. Fenerbahçe bu skorla yenilmezse küpe takacaktır. Maç 0-0 biter. Bir hafta sonraki programda Adnan Aybaba’ya mavi küpeler takılır. Bu sırada Hayri İçler’in “Oh olsun!” sesleri stüdyoda yankılanır.


Mustafa Karadeniz kendi hazırladığı şakalarla bundan birkaç yıl öncesine kadar sevilen bir televizyon programı hazırlıyordu. O programda yaptığı şakalardan birinde, bu sefer baltayı taşa vurur ve arabasını boyadığı adamdan feci bir dayak yer.


Bir zabıta denetlemesinde Uğur Dündar, fırıncıya böceklerin nereden geldiğini sorar. Gelen cevap, cümle profesörü koltuğundan edecek cinstendir: “Bu böceğin tarihini biliyor musun sen? Bir tane muzun içinde Güney Afrika’dan geldi. Onu da araştırdım. Bu, sıcağı sever.”


Hafta sonu Sky Türk'te yaşanan teknik sorun ekrana yansıdı. Sabah saatlerinde ekrana gelen haber bülteninde sunucunun sesi yaklaşık 20 saniye kapalı kaldı. Ardından sunucu yayını bitirdi ve Devlet Bahçeli'nin konuşması ekrana geldi. Bahçeli'nin görüntüsüyle ses de açıldı. Ancak bu sırada canlı yayınlanan Bahçeli'nin konuşmasına karışan bir bayanın ağzından şu sözler döküldü; 'Şimdi şu açıdan söylüyorum artık saçımız makyajımız yapılıyor. Ama gel gör ki alışmadık dıtta dıt durmazmış...'


Ünlü sunucu Ellen DeGeneres'in şovuna konuk olan aktris Valerie Bertinelli, hayatını şokunu yaşadı.


Programda çıplaklıkla ilgili görüşlerini açıklayan 50 yaşındaki Bertinelli, evde kocasıyla birlikte çıplak dolaştıklarını söylerken, canlı yayında çıplak bir adam ünlü oyuncuya arkadan yaklaştı ve aktrisi korkutup kaçtı. Valerie Bertinelli, DeGeneres'in bu şakasının etkisini uzun süre üzerinden atamazken, 'Bir an çıplak adamın kocam olduğunu sandım' diyerek stüdyodakileri kahkahaya boğdu.


İsmi Victoria's Secret markası ile neredeyse özdeşleşen süpermodel Heidi Klum, kameralar önünde iç çamaşırını çıkardı. Elton John'ın düzenlediği partiye davetli olan Klum, burada The Tonight Show with Jay Leno adlı şov programının muhabiri Ross Matthews ile karşılaştı. Matthews, partideki ünlü isimlerin yanına gidip, onlardan Jey Leno adına hatıra eşyaları topladığını söyledi. Klum'da İç çamaşırını orada çıkartarak verdi...


26. Spirit Ödülleri Töreni önceki gece düzenlendi. İzleyiciyi asıl şoke eden ise Rosario Dawson oldu. Dawson, Mendes’in ‘intikamını almak için’ Rudd’un pantolonunun önünü avuçladı!


Oyuncu Paul Rudd, En İyi Senaryo ödülünün adaylarını açıklamak için birlikte sahneye çıktığı Eva Mendes’in göğsünü elledi.


Ulusal Televizyon Ödülleri'nde ödül kazanırsa programını çıplak sunacağını söyleyen televizyon aşçısı Gino D'Acampo ödülü kazanınca sözünden dönmedi. İngiliz televizyonlarında sunuculuk yapan İtalyan asıllı aşçı, kazandığı zafer nedeniyle yayına çıplak çıktı. Çekim ekibinin ve sunucu arkadaşlarının kahkahalarına aldırmayan sunucu yemek yaparken önlük giymeyi de ihmal etmedi. 34 yaşındaki ünlü aşçı etraftakilerin şakalarına rağmen her zamanki gibi tarifine devam etti ve domuz budu pişirdi.


Canlı yayında hava durumunu bildiren sunucu, önünde durduğu ekranın azizliğine uğrayınca zor durumda kaldı. İngiltere'de itv kanalında hava durumunu sunan 30 yaşındaki Lucy Verasamy, İngiltere'ye İsviçre üzerinden gelen soğuk hava dalgasını işaret eden oklar vücudunun 'uygunsuz' bölgelerine yönelince ortaya komik bir görüntü çıktı. Durumun farkına varmayan Lucy, programın sunucuları Christine Bleakley ve Adrian Chiles tarafından 'oklar sana doğru geliyor' diye uyarılınca oldukça utandı.


Avustralya'da Macquarie Bankası finansal operasyon odasından gerçekleştirilen canlı yayın bankacıyı fena yakaladı. İş arkadaşının canlı yayında televizyon kamerasına faiz oranlarını verdiğini ve kendi bilgisayar ekranının tam kameraya baktığını farketmeyen adam, Miranda Kerr'in fotoğraflarına bakarken yakalandı. Bankacı, kamerada olduğunu farketmedi ancak tam yayın sonra ererken durumun farkına varıp kameraya doğru bir bakış attı.


İngiliz yayın kuruluşu BBC televizyonunda canlı yayınlanan haber bülteni sırasında spiker Simon McCoy, hava durumunu sunan Tomasz Schafernaker’den hava raporunu anlatmasını isterken arkadaşının havayı tahmin etme güçlerini alaya aldı.


Bu sırada kameranın kendisine döndüğünden habersiz Schafernaker orta parmağı ile Simon McCoy'a küfür anlamına gelen bir el hareketiyle karşılık verdi. Kameranın kendisini çektiğini farkeden hava durumu spikeri parmaklarını hemen başka şekillere soksa da bu görüntü milyonlarca izleyiciye yansıdı.


İngiliz yarışmacı Gillian Cooke'un aerodinami için giydiği sentetik fiber taytın esnerken yırtılması ve kalçalarının kameralara yakalanmasını içeren video, internette izlenme rekoru kırdı. İngiliz ekip, yaşanan aksiliğe rağmen ikili yarışmayı yedinci sırada bitirmeyi başardı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler