HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyanın en güzel 7 ada ülkesi

İşte Womanitely’nin hazırladığı listeye göre en güzel ada ülkeleri…

Dünyanın en güzel 7 ada ülkesi

Yaz sıcağının etkisini fazlasıyla hissettirmeye başladığı bugünlerde, masmavi bir denizde serinlemek istemeyenimiz yoktur. Dört bir yanı denizlerle çevrili ada ülkelerinin fotoğrafları ise, tatil yapmaya zaman ve imkan bulamayanlar için bir nebze olsun ferahlık sağlayabilir.

İşte Womanitely'nin hazırladığı listeye göre en güzel ada ülkeleri…


1.Malta

Akdeniz'in güneyinde bulunan bu güzel Avrupa ülkesi tarih ve kültür açısından zenginliklerle dolu. Tırmanılacak yamaçlar, keşfedilecek tapınaklar, gizli koylar ve dalış yapılacak harika yerlerle dolu bu adada herkese uygun bir etkinlik var.


2.Filipinler

Her mevsim için uygun bir tatil noktası olan Filipinler dünyadaki en güzel ada ülkelerinden biri. 7,000'den fazla adadan oluşan Filipinler'de Tubbataha Resifleri, Mayon Volkanı, Banaue Pirinç Terasları ve Çikolata Tepeleri gibi birçok doğal oluşum bulunuyor. Daha farklı aktivitelerle ilgilenenler içinse dalış, tırmanış, kamp ve kuş gözlemciliği gibi seçenekler var.


3.Avustralya

Zengin kültürü, vahşi doğası ve iyi insanlarıyla bilinen Avustralya, harika plajları ve nefes kesici ormanları ile keşfedilmeyi bekliyor!


4.Maldivler

En popüler balayı adası olarak bilenen Maldivler, Hint Okyanusu'nun ortasında yer alıyor. Ada lüks tatil köylerini, zengin mercan resiflerini ve eski volkanları bir arada barındırıyor.


5.Küba

Berrak mavi denizi, beyaz kumlu plajları ve mercan resifleri ile ünlü bu ada ülkesi kültürel ve tarihi yönden de keşfedilmeyi bekliyor.


6.Fiji

Macera dolu bir seyahat geçirmek isteyenler için Fiji harika bir seçenek. Özellikle sörf tutkunlarının favori adası olan Fiji her türlü spor aktivitesine olanak sağlıyor.


7.Japonya

Doğunun batıyla birleştiği nokta olan Japonya, eşi benzeri olmayan bir ada ülkesi. Başkenti Tokyo dünyanın en kalabalık metropollerinden biri. Hem kültürel hem de doğa güzellikleriyle Japonya ne arıyorsanız onu bulabileceğiniz bir ülke.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler