HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnsanoğlu tuhaf ve farklıdır!

Biri ABD’li, biri İngiliz, biri de Türk... Türk olan hormon bozukluğu nedeniyle, kendisinden 7 yaş küçük kardeşinden bile küçük görünüyor.

İnsanoğlu tuhaf ve farklıdır!

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yaşayan Murat Yıldız, 19 yaşında olmasına rağmen hormon bozukluğu nedeniyle 12 yaşındaki kardeşinden daha zayıf ve kısa boylu... 30 kilogram ağırlığında ve 1 metre 40 santimetre uzunluğunda olan Murat Yıldız, arkadaşlarının bu durumuyla sürekli dalga geçmesinden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldı.

İlköğretim 8. sınıftan ayrılan ve şimdi Açık İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören Yıldız; annesi Ayşe Yıldız (54), ablası Bircan Yıldız (21) ve kardeşi Soner Yıldız (12) ile birlikte yaşıyor. Murat Yıldız, “Eğitimimi dışarıdan bitirip aileme bakmak istiyorum” dedi.

FOTOĞRAF HİLESİ GİBİ

ABD’li model Amazon Eve, 2.13 metrelik boyuyla hem podyumlarda, hem de özel hayatında dikkat çekiyor. 31 yaşındaki “dev” manken, aynı zamanda “dünyanın en uzun kadın modeli” unvanını da taşıyor.

Amazon Eve şimdilerde dünyayı dolaşarak herkese boyunun uzunluğunu sergiliyor. Fotoğraf çektirdiği mankenler ise yanında fotoğraf hilesiyle küçültülmüş izlenimi veriyor. ABD’li manken ailesindeki tüm kadınların uzun olduğunu belirtti.

OYUNCAK KADAR

İngiltere’de yaşayan 2 yaşındaki “parmak çocuk” Abbie King, küçük bir oyuncak büyüklüğündeki görüntüsüyle dikkat çekiyor. Noel Partisi’nde süslü kıyafetler giyen Abbie’ye annesi kıyafetlerini yenidoğan reyonundan alıyor.

Abbie King’de, 100 binde bir doğumda gerçekleşen Russell Silver sendromu bulunuyor. Yaşıtı çocuklar gibi yürüyen, gülen ve oyun oynayan küçük kız, hayatı boyunca belki biraz daha büyüyecek ancak hep aynı kalacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler