HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Instagram'da bu yıl en çok buraları paylaştık

“Yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğünü anlat” sözü bir süredir anlamını yitirdi. Zira hem yediğimiz içtiğimiz, hem de gezip gördüğümüz yerlerin fotoğraflarını Instagram’da paylaşmak, bir güzel filtreleyip doygunluğunu, gölgeleri ve çerçeveyi de seç

Instagram'da bu yıl en çok buraları paylaştık

"Yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğünü anlat” sözü bir süredir anlamını yitirdi. Zira hem yediğimiz içtiğimiz, hem de gezip gördüğümüz yerlerin fotoğraflarını Instagram'da paylaşmak, bir güzel filtreleyip doygunluğunu, gölgeleri ve çerçeveyi de seçip paylaşım yapmak daha cazip bir şey. İşte bu yıl Instagram'da en çok paylaşım yaptığımız 10 yer!


10. Dubai Alışveriş Merkezi, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Gerçekten X Pro II veya Mayfair filtresi ile çok daha güzel görüneceğinize inandığımız bu alışveriş merkezi Dubai fıskiyelerinin ve Burj Khalifa'nın hemen yakınlarında. Dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan bu yer listenin onuncu sırasında.


9. Yankee Stadyumu, New York

2009'dan beri beysbol oyunları serisini kazanamasalar da Yankeelerin Instagram listesinde dokuzuncu olduktan sonra küçük bir zafer elde ettikleri söylenebilir.


8. Madison Square Garden, New York

New York'un çok amaçlı kapalı arenası olan Madison Square Garden Instagram'ın en popüler sekizinci yeri oldu. Ulusal Hokey Liginin New York Rangers takımına ve NBA'in New York Knicks takımına ev sahipliği yapan Madison Square Garden, zaman zaman konserler de düzenleniyor.


7. Kızıl Meydan, Moskova

Kızıl Meydan diğer adıyla Krasnaya Ploshchad Moskava'nın en çekici yerlerinden biri. Bu durumda Moskova'yı ilk defa listeye sokmayı başarmış iki yerden birinin Kızıl Meydan olmasına şaşırmamak gerek.


6. Louvre Müzesi, Paris

Ne Eiffel Kulesinin ne Louvre Müzesin geçen yılın Instagram listesinde yer almaması herkesi şaşırttı. Beklenen hamle altıncı sırada yer alan Louvre Müzesinden geldi.


  1. Gorky Parkı, Moskova

Gorky Parkı, yıpranmış bir eğlence parkıydı. Son yıllarda yapılan büyük bir restorasyondan sonra Instagramda beşinci oldu.


4. Siam Paragon Alışveriş Merkezi, Bangkok

Geçen yılın birincisi bu yıl dördüncü sırada yer alıyor. İçinde akvaryum bile olan bu alışveriş merkezi Louis Vuitton ve Hermes gibi büyük markalara da ev sahipliği yapıyor.


  1. Times Meydanı, New York

Instagram'da geçen yılın en çok paylaşılan şehri New York'tu. 2013 yılında listede üç tane yer edinen bu güzel şehir Times Meydanıyla ikinci sıradaydı. Bu yıl bir sıra düşerek üçüncü sırada yer aldı.


2. Dodger Stadyumu, Los Angeles, Kaliforniya

Los Angeles'taki Dodger Stadyumu bu yıl ikinci sırada yer aldı. Burası şehrin beysbol takımına ev sahipliği yapıyor.


1. Disneyland, Anaheim, Kaliforniya

"Hadi Mickey'nin kulaklı kafa bandı ile fotoğraf çektirelim!" Böyle söylemlerle çekilen fotoğraflar bu yıl her yeri kapladı ve böylece Kaliforniya'daki Disneyland listenin en iyisi olmaya hak kazandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler