HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrencileriyle ilişkiye girdiler

Sussex County okulunda öğretmenlik yapan 26 yaşındaki Massaro, 8. sınıfların dersine giriyordu. 15 yaşındaki bir öğrencisi ile önce arabasında, daha sonra da yatak odasında seks yaptığı için mahkemeye verilen bu öğretmenin suçu, cinsel ilişki karşılıklı i

Öğrencileriyle ilişkiye girdiler

Lindsay Massaro

Sussex County okulunda öğretmenlik yapan 26 yaşındaki Massaro, 8. sınıfların dersine giriyordu. 15 yaşındaki bir öğrencisi ile önce arabasında, daha sonra da yatak odasında seks yaptığı için mahkemeye verilen bu öğretmenin suçu, cinsel ilişki karşılıklı isteğe dayandığı için affedildi. Fakat Massaro'nun bir daha böyle bir ilişki kurmayacağından emin olmak isteyen yetkililer, öğretmeni denetim altında tutuyor.


Sarah Jones

Oldukça kötü bir üne sahip olan 27 yaşındaki bu kadın, Ohio'da bir okulda öğretmenlik yapıyordu ve 17 yaşındaki bir öğrencisi ile seks yaptı. Üstelik bir kez de değil, birçok kez. En sonunda yakalanan çapkın öğretmen, mahkemeye verildi. Mahkeme lehine sonuçlanınca kocasından boşanan ve seks yaptığı öğrencisi ile evlenen Jones, günümüzde Amerika'da bir televizyon programı sunuyor.


Pamela Rogers Turner

13 yaşındaki bir öğrencisi ile düzenli ilişkiye girdiği için 2005 yılının şubat ayında tutuklanan Turner, 9 ay boyunca hapishanede yattı. Fakat bu çılgın öğretmen uslanmamıştı. Hapisten çıktıktan sonra, 2006 yılında tekrar öğrencisiyle yatmaya başlayan Turner, bu sefer 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Hope Jacoby

Okulun son günü tutuklanan bu öğretmenin, 14-17 yaşları arasındaki bir öğrencisi ile seviştiği iddia ediliyordu. Öğrencinin cep telefonunda, öğretmenin çıplak bir fotoğrafı bulunması sonucunda, Jacoby'nin suçu ispatlanmış oldu ve Jacoby, 18 yaşından küçük birisi ile cinsel ilişkiye girdiği için mahkemeye verildi.


Carrie McCandless

Brighton Charter Lisesi'nde, amigoluk öğretmenliği yapan McCandless, okul tarafından düzenlenen bir kamp esnasında 17 yaşındaki bir öğrenci ile cinsel aktivitelerde bulunduğu gerekçesiyle mahkemeye verildi. 17 yaşındaki çocuğa alkol vererek kıvama getiren McCandless, öğrenci ile cinsel birleşme yaşamadı, fakat bunun haricinde kalan her şeyi yaptı. McCandless'ın cezası, 45 gün hapis olarak belirlendi.


Debra Lafave

Florida'da öğretmenlik yapan Lafave, 14 yaşındaki bir öğrenci ile cinsel ilişkiye girdiği ve bu öğrenciye oral seks yaptığı gerekçeleriyle tutuklandı. 14 yaşındaki öğrencinin annesi, oğlunun psikolojisi bozulmasın diye dava sürecinden kaçınmak istedi ve bu nedenle, Lafave'yi mahkemeye vermedi. Bu sapık öğretmen şu an evli ve ikiz çocukları var.


Amy Northcutt

Amy Northcutt ve eşi Justin Northcutt, 16 yaşındaki bir kız öğrenciye açık saçık mesajlar göndererek, bu öğrenciyi grup seks yapmaya ikna etmeye çalışıyordu. Yaptıkları suç ortaya çıkınca, yetkililer bu çifti derhal tutukladı.


Amy McElhenney

25 yaşındaki İspanyolca öğretmeni McElhenney, 18 yaşındaki bir öğrenci ile seks yaptığı gerekçesiyle mahkemeye verildi. Aslında eyalet yasalarına göre 18 yaşından gün almış kişilerle sevişmek suç değil, fakat öğretmenlerin, öğrencileri yatmasını engelleyen farklı bir yasa da bulunuyor. Mahkeme tarafından ortaya çıkarılan delillerde, 18 yaşındaki öğrenci ile McElhenney arasında 'gerçek' bir ilişki olduğu ortaya çıkarıldığı için, McElhenney herhangi bir ceza almadı. Fakat, Amerika'da öğretmenlik yapmak için gerekli olan 'güven belgesi' elinden alındı.


Michelle Preston

Shawnee Mission West Lisesi'nde öğretmenlik yapan 27 yaşındaki Preston, 16 ve 17 yaşlarındaki üç farklı öğrenci ile seks yaptığı gerekçesiyle suçlu bulundu. Psikoloji ve coğrafya derslerine giren Preston'un çıplak fotoğrafları, okuldaki öğrenciler arasında oldukça ünlüymüş.


Lisa Glide

Bu öğretmen, 1 yıl hapiste yattı ve 5 yıl boyunca gözaltında tutulma koşuluyla serbest bırakıldı. Suçu, 17 yaşındaki bir çocukla iki kez cinsel ilişkiye girmekti. Glide'ın ilişkiye girdiği çocuk, mahkemeye şunları söyledi: "Öğretmenimle olan ilişkimin başlamasına ben sebep oldum. Ben bir çocuk değilim ve Lisa Glide beni hiçbir şey yapmaya zorlamadı." Fakat bu sözler, Glide'ın ceza almasına engel olamadı.


Heather Daughdrill

Yaz kampı sırasında yakınlaştığı 13 yaşındaki bir öğrenci ile cinsel ilişkiye giren Daughdrill, mahkemede oldukça zor anlar yaşadı. "Çocuğu ailesinin izni olmadan okuldan alarak" bir yerlere götüren, ve küçük çocuğa cinsel içerikli mesajlar göndererek aklını çelen bu öğretmen, eyalet mahkemesi tarafından hapis cezasına çarptırıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler