HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlülerin kötü alışkanlıkları

Spot ışıkların altında mükemmel görünen Hollywood yıldızları aslında göründükleri kadar da kusursuz değiller...

Ünlülerin kötü alışkanlıkları

Spot ışıkların altında mükemmel görünen Hollywood yıldızları aslında göründükleri kadar da kusursuz değiller... Örneğin Megan Fox'un sifon çekme alıkanlığı yok, Britney Spears tırnak yiyor, Brad Pitt duş almıyor ve daha neler neler...


Britney Spears

Ne zaman sinirlense tırnaklarını yiyor.


Charlie Sheen

Seks bağımlısıydı. Sheen cinsellik yaşamaya başladığı andan itibaren 5 bin kadınla birlikte olduğunu açıklamıştı.


Lindsay Lohan

Lohan da bir ara sekse bağımlı olduğunu yalnız başına uyuyamadığını söylenmişti. Lohan'ın bağımlılığı bu kadarla sınırlı değil. Genç yıldız uyuşturucu ve sigara bağımlısı aynı zamanda.


Alicia Douvall

İngiliz manken Alicia Douvall da estetik operasyon bağımlısı olduğunu itiraf etti.


İlk estetiğini 17 yaşında yaptıran Douvall bugün 31 yaşında. 11 yılda 100 kez bıçak altına yattı; 15 kez göğüslerini, 10 kez göz kapaklarını, beş kez de burnunu düzelttirdi.


Kate Hudson

Onun bağımlılığı aslında diğerleri kadar zararlı değil. Bir ara kilolu olan Hudson, spor yaparak zayıfladı ve bu arada spor bağımlısı oldu.


Hudson gününün büyük bir bölümünü spor salonlarında geçiriyor.


Katherine Heigl

Katherine Heigl tam bir sigara bağımlısı, üstelik bu kadar çok sigara içmesinin nedeni zayıf kalma arzusu...


Matthew McConaughey

Hollywood'un en üretken aktörlerinden McConaughey, yaklaşık 20 yıldır deodorant kullanmıyor.


Brad Pitt

Yakışıklı aktör, sık sık terlemesi üzerine duşa girmek yerine sadece ıslak mendil ile vücudunu temizlediğini itiraf ediyor.


Katy Perry

Tam bir fast-food bağımlısı


Jessica Simpson

ABD'li pop şarkıcısı Simspon, dişlerini çok sık fırçalamadığını söylüyor. Dişlerini genelde tişörtüne silerek temizleyen Simpson, yaptığı hareketin çok da hoş olmadığını kabul ediyor.


Megan Fox

Dünyaca ünlü model, tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmediğini söylüyor. Kıyafetlerini katlamaktan da nefret eden Fox, kıyafetlerini genelde koyduğu yere bıraktığını söylüyor.


Robert Pattinson

'Twilight' (Alacakaranlık) filminin yıldızı Pattinson, saçlarını çok sık yıkamamayı tercih ettiğini söylüyor. Saçlarını 6 haftada bir yıkadığını söyleyen oyuncu, saç yıkamanın 'gerekli' olmadığını düşünüyor.


Anderson Cooper

ABD merkezli haber kanalı CNN'in sunucusu Cooper, neredeyse her gün aynı pantolonunu giydiğini söylüyor. Pantolonlarını genelde 6 ayda iki kez yıkadığını söyleyen sunucu, yıkama aşamasında duşa pantolonla girip sabunla yıkıyor.


Jaime Pressly

Sarhoşken araba kullanma bağımlısı...


Kim Kardashian

Diyet hapları bağımlısı


Lady Gaga

Viski ve esrar bağımlısı


David Beckham

Fotoğrafı çekilirken hep burnunu tutuyor.


Cameron Diaz

Küfürlü konuşmak Diaz'ın belki de ne kötü huyu


Barack Obama

Obama'nın en büyük zaafı sigara; bırakmaya çalışsa da bunu hiçbir zaman başaramadı. Obama son olarak 27 Şubat'ta sigarayı bıraktığını açıkladı, ancak bu kararlılığının ne kadar devam edeceği merak konusu.


Mary-Kate Olsen

Tam bir kahve bağımlısı, "Sabahları kahvemi içmeden normal insanlar gibi olamıyorum" diyor, aynı zamanda sigara bağımlısı


David Duchovny

Rol aldığı Californication adlı TV şovunun gösterimi sırasında gerçek hayatta da dizide canlandırdığı karakter gibi bir seks bağımlısı olduğunu açıkladı. Bu yüzden eşiyle arası açıldı. Ayrılacakları söylendi. Ama aktör tedavi gördü eşiyle de arası düzeldi.


Michael Douglas

O da 1990'ların başında seks bağımlısı olduğunu açıklamıştı.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler