HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

31 Temmuz Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Kova burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi...

31 Temmuz Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar Cuma gününe Kova burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Aslan burcuna gerileyen Venüs etkisi altında başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Kova burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Aslan burcuna gerileyen Venüs etkisi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Aslan burcuna gerileyen Venüs, özgürce yaşamanın, içinizden geldiği gibi aşkın tadına varmanın, bireysel isteklerinizi elde etmenin kolay olmadığını işaret ediyor. Boğa burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, sizi iki alanda sıkıştırıyor. Bir yandan aileniz, eviniz alanı içinde kendinize göre isteklerinizi elde etmekten yanasınız, diğer yandan iş hayatınız, sorumluluklarınız ve sorunlarınız sizi yoruyor. Venüs bugün Aslan burcuna geriliyor. Bu da gösteriyor ki, sınırlarınız var ve her şey istediğiniz gibi gelişmediğinde inatlaşmak yerine, önce işinize gücünüze sarılmalı ve görevlerinizi yerine getirmelisiniz. İkizler burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, isteklerimizi dilediğimiz gibi ifade etmek, eğitim, iş, yakınlarımızla alakalı konular üzerinde hakimiyeti sağlamak ve harekete geçmekten yanayız. Ancak bugün Venüs, Aslan burcuna geriliyor. Sizin de yarım kalan işlerinizi bitirmeniz, aceleye getirmemeniz, bir daha üzerinde düşünmeniz lazım. Yengeç burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, eşin parasal durumu, mirasla ilgili işleri, iş ortaklarınızla aranızdaki finansal bölüşümler, borçlarınız ile ilgili konularda yaşanan zorlukları işaret ediyor. Aslan burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide sınırların her iki kişinin de ortak istekleri, beklentileri doğrultusunda ayarlaması gerektiğini gösterir. Eş özgürce dilediği gibi bu ilişkide davranıp, sizin arzularınıza burun büküyorsa, aynı şekilde siz, sadece kendinize merkeze koyup, onun beklentilerini umursamıyorsanız, bu Dolunayda sorunlar yaşanabilir. Başak burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, sizlerin günlük hayattaki uğraşılarınız, günü değerlendirmek adına yaptıklarınız, mecburiyetleriniz ve uymakla yükümlü olduğunuz işlerinizin, sağlığınızın, özgür hareket etmenize engel teşkil etmesi halidir. Bu durum sizin için zorlayıcıdır. Terazi burçları Kova burcunda oluşan Dolunay, gönlünüzce yaşama, hayatın güzelliklerinin tadına varma, çocuğunuzla, sevdiklerinizle bir arada olma arzunuzun işaretçisi. Ayrıca toplumsal yaşamınıza, sosyal ilişkilerinize, insanlarla bir arada olmaya da ihtiyacınız var. Sevilmek ve ilgi görmekten yanasınız. Akrep burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, eviniz, aileniz, ihtiyaçlarınız, yerleşim yerinizle alakalı konular nedeniyle pek özgür değilsiniz. Bir yandan iş hayatında adımızı duyurmaya, iş sorunlarınız varsa bunları çözüme kavuşturmaya çalışıyorsunuz, diğer taraftan istediğiniz gibi hareket edemiyorsunuz.
Yay burçları Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, çevre değişimleri, iş, eğitim veya bir yere yerleşim, görüşmeler yönünde etkili olup, mevcut şartlara bir bakmak gerektiğini gösteriyor. Sizin arzunuz, istediğiniz ve planladığınız şekilde işlerin yürümesi, arzu ettiğiniz şekilde gerçekleşmesi. Bunun için biraz mücadele etmek gerekiyor. Oğlak burçları Kova burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla parasal konularda kendi aşım kaygısız başım diyerek, kendi arzunuza göre kazanıp harcayarak, kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üstünde durarak yaşama arzunuzu işaret ediyor. Çünkü böyle olduğunda kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Bu yüzden de ortaklaşa işlere, eş veya iş ortağıyla alakalı paylaşımlara sıcak bakmıyorsunuz. Kova burçları burcunuz üzerinde meydana gelecek Dolunay, özgür adam veya özgür kız olma arzunuzu işaret ediyor. Bireysel istekleriniz, beklentileriniz, arzularınız sizin için önemli. Ancak diğer yandan bir ilişkiniz varsa tabii ki partnerinize uymak, onun da arzu ve isteklerini yerine getirmeniz gerekiyor. Balık burçları Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, içinizde bir yerlerde saklı duran, üstünü örttüğünüz ve belki de bastırdığınız özgür yanlarınızı vurguluyor.

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler