HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

50 şehit çocuğuna Üsküp'ten tam burs

Türkiye Gaziler Vakfı'nın Ankara'daki iftarında, şehit ailelerini sevindiren sürpriz bir açıklama geldi.

50 şehit çocuğuna Üsküp'ten tam burs

Makedonya Üsküp'te kurulu FON University, 50 şehit ve gazi çocuğuna 4 yıl boyunca tam burs vereceğini açıkladı. FON Urnıversity Başkanı Conoski askere, polise sıkılan her kurşun bizi de yaralıyor. Onların evlatlarının geleceğine katkı sağlamak bizi onurlandırır" dedi.

Ankara'da Green Park Otel'de düzenlenen iftara TBMM İdare Amiri Ak Partili Ahmet Gündoğdu, bazı milletvekilleri, Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, vakıf yöneticileri ve bürokratlar katıldı. FON University Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fiyat Canoski, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Şehit ve gazi ailelerinden 50 öğrenciyi Üsküp’te FON Üniversitesi’nde tam burslu olarak okutacağız. Konaklama ve tüm masraflarını karşılayacağız. Fon Üniversitesi, Güneydoğu Avrupa bölgesinin gözbebeğidir. Onlara iyi bir gelecek hazırlamak için seferber olacağız. Hiç endişe etmeyin. Evladı Fatihan için Türkiye denilince akan sular durur. Burada, ülke güvenliği ve esenliği için verilen mücadeleyi iyi biliyoruz. Askere, polise sıkılan her kurşun bizi de yaralıyor. Onların evlatlarının geleceğine katkı sağlamak bizi onurlandırır."

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler