HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

A101 Aktüel'in son fırsatları belli oldu

A101 Aktüel her hafta çeşitli ürünleri avantajlı fiyatlarla alabilmenizi sağlıyor. Sürekli değişen A101 Aktüel fırsatlarına vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Peki bu hafta hangi ürünler var?

A101 Aktüel'in son fırsatları belli oldu

Türkiye’nin 81 ili ile 800 ilçesinde hizmet veren ve ‘Harca harca bitmez’ sloganlarıyla dikkat çeken A101 mağaza zincirleri kolay ulaşılabilir olması ile de tüketicileri kendine çekiyor. A101 mağaza zincirlerinin kolay ulaşılabilir olmasının yanı sıra tüketici için bir diğer avantajı da girilen her mağazada aynı ürünleri aynı fiyatlara satın alabilmek.

A101 gıda, kozmetik, et ve etli mamüller, kahvaltılık, kuruyemiş ve daha fazlası ürün ile tüketiciyle buluşuyor. Sürekli yaptığı yüksek indirimler ile müşterilerine büyük fırsatlar sunan mağaza şube sayısını Türkiye genelinde gün geçtikçe arttırıyor. Ürünleri sektördeki diğer mağazalardan daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz A101 her hafta düzenli olarak A101 Aktüel kataloğu yayınlıyor. Bu katalog ile haftalık olarak yepyeni ürünler Türkiye’deki tüm A101 mağazalarında bulunuyor. Gittiğiniz her A101’ de aynı ürünleri görebiliyorsunuz. A101 Aktüel ürünleri ile standart ürün grupları dışarısına çıkarak farklı ürünler satışa sunuyor. A101 mağazalarında aktüel ürünler kategorisinde teknolojik ürünler genellikle dikkat çeker niteliktedir. Aktüel ürünleri arasında piyasa değerine göre daha çok daha uygun fiyata bulabileceğiniz birçok teknolojik ürünü görebilirsiniz. Haftalık olarak yeni yayınlanan aktüel kataloglarında mutlaka teknolojik ürünlere rastlarsınız. Ayrıca, belirli tarihlerde veya o tarihin yaklaştığı günlerde tarihlere özel ürünleri A101’de bulabilirsiniz. Örneğin; okulların yeni açılacağı dönemden önce mağazalarda okul gereçleriyle ilgili tüm alışverişinizi yapabileceğiniz ürünler mağazalara geliyor. Üstelik bu ürünlere diğer mağazalara göre çok uygun fiyatlara ulaşabiliyorsunuz.

A101 AKTÜELE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

A101 Aktüel fırsatlarından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey yayınlanan tarihleri düzenli bir şekilde takip etmektir. İstediğiniz ürün mağazaya geldiği zaman en uygun fiyata almak için mağazaya gidebilirsiniz. Mağaza ilgili ayrıntılı tüm bilgilere internet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini daha da arttıran bu uygulama, müşteri içinde büyük bir kazanç sağlıyor. Hem kampanyalara anında ulaşıyor hem de evinden çıkmadan ne alabileceğini bilerek A101 mağazalarının yolunu tutuyor.

A101 Aktüel her hafta güncel olarak yenilenmektedir. Mağaza her hafta farklı ürünleri tüketicilere sunar. A101 Aktüel kataloglarına A101 mağazalarından, A101 internet sayfasından ve A101 mobil uygulamasını telefonunuza yükleyerek ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinde bulunan kampanya takip ve aktüel kampanyaları paylaşan internet sayfaları/bloglardan da A101 Aktüel’e ulaşmanız mümkündür. A101 sosyal medya hesapları üzerinden de A101 Aktüel kataloglarını görüntüleyebilirsiniz.

Bu haftanın ürünleri ise şu şekilde;

Merakla beklenen 2 yıl garantili Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi bu haftanın en dikkat çekici ürünlerinden.
Metal Dikiş Kutusu
Dertsiz Masa Örtüsü
Desenli Kaymaz Tay Tüyü Çekyat Örtüsü
Olta Takımı gibi ürünler sizi A101 mağazalarında beklemektedir.
Fırsatları kaçırmayın! İyi alışverişler!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler