HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana’ya yeni kardeş şehir geliyor

Macaristan’ın Adana Fahri Konsolosu Demet Sabancı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti.Ziyaret esnasında Sabancı, Başkan Sözlü’yle Budapeşte’den sonra Macaristan’ın en büyük ikinci kenti olan Debrecen ve Adana’nın kardeş şehir olması konusunda istişarede bulundu.Sabancı ve Sözlü, yakın zamanda kardeş şehir protokolü imzalamaya hazırlanan Adana ve Budapeşte’den sonra Macaristan’ın en büyük ikinci kenti olan Debrecen’in geleceğe yönelik projeleri ile ilgili görüşmede yaptı.

Macaristan’ın Adana Fahri Konsolosu Demet Sabancı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Sabancı, Başkan Sözlü’yle Budapeşte’den sonra Macaristan’ın en büyük ikinci kenti olan Debrecen ve Adana’nın kardeş şehir olması konusunda istişarede bulundu.
Sabancı ve Sözlü, yakın zamanda kardeş şehir protokolü imzalamaya hazırlanan Adana ve Budapeşte’den sonra Macaristan’ın en büyük ikinci kenti olan Debrecen’in geleceğe yönelik projeleri ile ilgili görüşmede yaptı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler