HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amerikan Hastanesi'nden Mustafa Koç açıklaması

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesinin ardından Amerikan Hastanesi'nden bir açıklama yapıldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Amerikan Hastanesi yetkililerinin yaptığı açıklamada "Sayın Mustafa Koç, hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde spor yaparken kalp krizi geçirmiş. 4 saat müdahale yapıldı.' denildi.

Hastaneye ziyaret için giden iş adamı Yılmaz Ulusoy, Mustafa Koç için 'Allah rahmet eylesin. İyi bir arkadaşımızdı.' dedi.

Ünlü iş adamı Mustafa Koç bugün sabah saatlerinde spor yaparken kalp krizi geçirmiş, koruması ve spor hocasının ilk müdahalesinin ardından Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

İlk açıklama Beykoz Devlet Hastanesi'nden gelmişti:

''Sayın Mustafa Koç sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış.

Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi Aciline saat 08.10 da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resusitasyon başlandı.

1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10 da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.''

​ **REUTERS SON DAKİKA GELİŞMESİ OLARAK DUYURDU** Reuters Koç'un kalp krizi geçirdiğini dünyaya son dakika gelişmesi olarak duyurdu. ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1539308/640xauto.jpg) **(Mustafa Koç İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan bir helikopterle Anadolu yakasındaki Beykoz semtinden alınarak saat 10.38'de Nişantası'ndaki Amerikan hastanesine getirildi.)** **KOÇ HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA** Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun. KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç, bu sabah spor yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Solunumu durmuş halde hastaneye getirilen Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi uygulandı. Koç, ilk müdahalenin ardından Beykoz'a getirilen helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler