HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne 7. bölüm fragmanında Şule kızını buluyor!

Anne 7. bölüm fragmanı büyük heyecana neden oldu. Uzun zamandır kızını arayan Şule, Anne 7. bölüm fragmanına göre yeni bölümde kızı Melek'i bulmayı başaracak. Peki Zeynep buna nasıl karşı koyacak?

Anne 7. bölüm fragmanında Şule kızını buluyor!

Anne 7. bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı! Kısa sürede salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Anne dizisi hikayesi ve oyuncuları ile ilgi toplamayı başardı. Oyuncu kadrosunda önemli isimleri barındıran Anne yeni bölümü öncesinde dizinin takipçileri gelecek bölüme ilişkin ipuçlarını elde etmek istiyor. Dizinin gelecek bölümünden ilk ipuçları Anne 7. bölüm fragmanı ile geldi. Zeynep ve Turna için işler pek iyi gitmiyor! Şule, Anne yeni bölümde kızı Melek'i (Turna) bulmayı başarıyor! Ancak Zeynep ve Turna birbirlerinden kopmak istemiyor. Peki neler olacak? Anne dizisi hakkında merak edilenleri ve Anne 7. bölüm fragman videosunu haberimizde bulabilirsiniz.

ANNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Şule, öldü sandığı kızı Melek’i sonunda bulur. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Melek annesinin karşısına çıkmaz. Şule, Melek’i ikna etmek için geçmişlerini hatırlatır, ancak Melek’in annesini affetmeye niyeti yoktur. Zeynep, Turna’nın Şule yüzünden gerilmesini istemez. Bir yanda cehennemden kurtardığı kızı Turna, diğer tarafta Melek’e kendini affettirmeye çalışan Şule’nin çabaları arasında kalan Zeynep’in vicdanı, anne kızı ayırmaya elvermez. Turna sonunda Şule’nin karşısına çıkar. Zeynep ve Şule nefeslerini tutarak Turna’nın tepkisini beklerken, Turna herkesi şaşkınlığa uğratacak bir karar verir.

Hapisten çıkan Cengiz,Şule’nin peşine düşer. Şule’nin Ali ile görüştüğünü öğrenince deliye dönen Cengiz, Şule’ye hesap sorarken hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşir. Zeynep ve Turna’ya her koşulda yardım etmeye çalışan Gönül, Turna’yı mutlu etmek için küçük bir sürpriz hazırlar. Bunu gören Zeynep, yıllarca aklını kurcalayan sorunun cevabına yaklaştığından habersizdir.

Anne 7. Bölüm Fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şule, adım adım Zeynep ve Turna’ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur. Şule, son çare olarak Ali’den yardım ister. Ali, onu yüzleşmekten korktuğu gerçeklerle karşı karşıya getirince, Şule Zeynep’e daha da bilenir. Gönül, hastalığını yok sayıp hastaneden çıkmaya çalışırken, Zeynep ve Turna’nın sayesinde hayatının en güzel gününü yaşar. Şule sonunda kızının izini bulur. Turna ile yüz yüze gelen Şule’nin, geçmişi hakkında kimsenin bilmediği gerçekler ortaya çıkar. Yıllarca Şule’nin yanında Melek olarak yaşayan, yeni hayatında Zeynep’le Turna olmayı seven küçük kız için karar zamanıdır. Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi etkileyecektir.

MED Yapım-MF Yapım projesi olan Anne dizisi Japon yapımı Mother dizisinden uyarlandı. Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin'in yaptığı dizinin senaryosu ise Berfu Ergenekon'un kaleminden... Çocuk istismarı gibi önemli bir konuya vurgu yapan dram türündeki Anne dizisinin oyuncu kadrosunda; Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Gülenay Kalkan, Gonca Vuslateri, Berkay Ateş, Can Nergis, Aize Gördüm ve Ahsen Eroğlu yer alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler