HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk havalimanı’nda bir kedi vakası daha

Müzisyen Bahar Çınar’ın Atatürk Havalimanı’nda kaybolan bir yaşındaki kedisini arama çalışmalarından etkilenen Tijen Karslı, havalimanında iki hafta önce kaybolan kedisini aramaya başladı.

Atatürk Havalimanı’nda 5 günden beri ‘Pamuk’ adlı kedisini arayan ve termal kamera yardımıyla apron çevresinde arama yapan Bahar Çınar’ın bekleyişi devam ediyor. Kaybolan kedisini aramak için Atatürk Havalimanı’na gelen Çınar’ın aramalarından etkilenen Tijen Karslı da, iki hafta önce Atatürk Havalimanı’nda kaybolan kedisini bulabilmek için İzmit’ten İstanbul’a geldi. Karslı, dün geceden itibaren havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde beklemeye başladı.

“BAHAR ÇINAR’IN MÜCADELESİ ÖRNEK OLDU”

Bahar Çınar’ın kaybolan kedisini arama mücadelesinden etkilenerek siyam cinsi kedisini bulma umuduyla İzmit’ten İstanbul’a geldiğini ifade eden Tijen Karslı, “İki gün önce Bahar hanımın da kedisi kayboldu. Onu aramak için çalışmalara başladı. Arama kurtarma ekipleriyle çalışmalar başlattı. Bende bu amaçla ‘Acaba kedimi bulabilir miyim’ diye tekrar geldim. Bu süre içerisinde arada bir geliyordum, insanlara soruyordum. 6 Temmuz’da Amerika’dan Türkiye’ye geldim. 12 saatlik yolculuğun ardından biraz kedilerimi dolaştırmak amacıyla bebek bakım odasına girdim. İçeriye geçtikten sonra mavişim, kaybolan kedim kutunun içerisindeydi. Makas almak için ofise gittim. Makas aldım geldim. O esnada çıkmadan önce yaşlı bir amca vardı. Kedilerimin çıkmaması için rica ettim. 3 dakika sonra içeriye geldiğimde kedim içeride yoktu. Hemen ardından polise gittim, kameralardan seyrettik. Kameralar bu bölgeyi almamış. O yüzden kameralardan kedimin nereye gittiğini bulamadık. Her bölüme, ofise girdik çıktık, bütün herkese sorduk. Hayvan barınaklarıyla irtibata geçtik. İçerideki her arkadaş seferber oldu bulabilmek için. Canlı bir hayvanın nereye gideceğini insanlar bilmiyorlar” şeklinde konuştu.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler