HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Galatsaray maçı ne zaman, saat kaçta merak ediliyor. Başakşehir ile Galatasaray, Süper Lig 12. haftasında karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de ilk iki sırada yer alan Başakşehir ile Galatasaray arasında 3 puan fark bulunuyor. Bundan dolayı Başakşehir - Galatasaray maçı haftanın en önemli maçı olarak gösteriliyor. Peki Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Galatasaray maçı, Süper Lig 12. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren önemli bir karşılaşma. Birinci sıradaki Galatasaray ile ikinci sıradaki Başakşehir arasında 3 puan fark bulunuyor. Başakşehir, Galatasaray'ı yenerek bu farkı kapatmak istiyor. Sarı-kırmızı takım ise zirveyi kaptırmamak için deplasmandan 3 puan çıkartmayı hedefliyor. Süper Lig'de bu hafta sonucu en çok merak edilen Başakşehir - Galatasaray maçı hangi gün oynanacak? Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'de Cumartesi oynanacak Başakşehir - Galatasaray maçı sonucu merak ediliyor. İki takım arasındaki 3 puan fark olması bu karşılaşmayı haftanın en önemli maçı haline getiriyor. Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında lider Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak Başakşehir - Galatasaray maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek.

BAŞAKŞEHİR İLE GALATASARAY 19. RANDEVULARINDA

Lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 19. kez karşı karşıya gelecek.

Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 18 maçtan 9'unu Galatasaray, 5'ini Medipol Başakşehir kazandı, 4'ü de berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın 31 golüne, Medipol Başakşehir 26 golle cevap verdi.

Geçen sezonki maçları Medipol Başakşehir, Türk Telekom Stadı'nda 2-1, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda da 4-0 kazandı. Öte yandan iki takım geçen sezon Türkiye Kupası son 16 turunda birbirlerine rakip oldu. Evindeki maçta 2-1 galip gelen Medipol Başakşehir, rakibini eledi.

BAŞAKŞEHİR'DE KİMLER YOK?

Medipol Başakşehir'de, sarı kart cezalısı Junior Caicara, Galatasaray'a karşı takımındaki yerini alamayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Brezilyalı oyuncunun yerine Uğur Uçar'a görev vermesi bekleniyor.

Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir'in durumu da maç günü netlik kazanacak. Medipol Başakşehir'de sakatlığı süren Mehmet Batdal ise Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir'de, Galatasaray karşılaşması öncesinde Gael Clichy, Joseph Attamah ve Mahmut Tekdemir sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu, yarınki Başakşehir - Galatasaray maçında sarı kart görmeleri halinde 13. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında oynayamayacak.

GALATASARAY'DA EKSİKLER

Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 3 maç ceza alan Sofiane Feghouli, Gençlerbirliği müsabakasının ardından Medipol Başakşehir önünde de forma giyemeyecek.

Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Serdar Aziz de yarın teknik direktör Igor Tudor'un tercihleri arasında yer alamayacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler