HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan'dan Ülker reklamı yorumu: 1 Nisan şakası gibi

Başbakan Binali Yıldırım, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Hakan Çelik'in sorularını cevapladı. Yıldırım, Ülker'in sosyal medyada büyük tepki gördükten sonra yayından kaldırılan ve hakkında soruşturma başlatılan 1 Nisan şakası reklamıyla ilgili "Böyle bir dönemde anlamsız ve yersiz olmuş" dedi.

Başbakan'dan Ülker reklamı yorumu: 1 Nisan şakası gibi

Başbakan Binali Yıldırım, Ülker'in Twitter hesabından paylaştığı ve sosyal medyada olay olan 1 Nisan şakası reklamıyla ilgili açıklama yaptı. Reklamın insanlara darbe gününü anımsattığını söyleyen Başbakan, "Herkesin bugünler de çok daha sorumlu davranması lazım, duyarlı davranması lazım." diye konuştu.

Başbakan Ülker ile ilgili şunları söyledi:

İzlemedim ama duydum. Yersiz anlamsız insanlara bir anlamda o darbe günlerini hatırlatan birtakım ifadeler varmış. Bir hesaplaşmadan bahsediliyormuş. "Ablalar abiler" gibi birtakım yersiz laflar içeren ve zaten toplumda bir tedirginlik var bu tedirginliği tetikleyen maalesef talihsiz bir reklam. Hakikaten 1 Nisan şakası gibi geliyor insana.

Ülker de yaptığı açıklamayla bunun yanlış olduğunu açıklamış. Herkesin bugünler de çok daha sorumlu davranması lazım, duyarlı davranması lazım. Milletin duyarlılığına saygı gösterilmesi lazım.

"İHBARLAR GELİYOR"

Milletimiz bu konularda çok diri hemen en ufak bir hareketlenmede beni arıyorlar işte "Bizim birlikte izinler kaldırıldı aman dikkat edin" Bu da iyi bir şey değil. Sürekli acaba bu gece bir şey mi olacak korkusuyla insanları tedirgin etmeye hakkımız yok.

Başbakan Yıldırım'ın bu programda anlattığı; Adil Öksüz'ün nerede saklandığı konusu, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanması olayı, son gelen anket sonuçları, Abdullah Gül'ün mitinglere neden katılmadığıyla ilgili açıklamalarını ilgili linkten okuyabilirsiniz:


En Çok Aranan Haberler