HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayramda hava durumu nasıl olacak? İşte 15 günlük hava durumu!

Bayramda hava durumu nasıl olacak sorusu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmeleriyle ortaya çıktı. 15 günlük hava durumu, kurban bayramında hava durumu nasıl olacak sorusuna detaylıca yanıt verirken ülke genelinde bol güneşli bir kurban bayramı bekleniyor. İşte detaylarıyla bayramda Türkiye hava durumu: Mersin, Adana, Antalya, İzmir ve tüm illerin hava durumu...

Bayramda hava durumu nasıl olacak? İşte 15 günlük hava durumu!

Bayramda hava durumu nasıl olacak sorusu, büyük şehirlerden tatil bölgelerine yola çıkacak kişiler tarafından soruluyor. Bugünden itibaren çıkış sağlayan Türkiye geneli hava durumu, özellikle güney kesimlerde artış sağlıyor. Güneydeki tatilciler açısından iyi, şehirlerde kalanlar açısından biraz sıkıntılı bir süreç olacak gibi.

Sıcaklıklar yükseliyor fakat Marmara Denizine genel olarak; fırtına beklendiği açıklandı. Poyraz nedeniyle gerçekleşecek fırtına ile ilgili detaylı hazırlıklar yapıldı, rüzgarın şiddeti 75 km'ye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor. Marmara Denizi ve çevresinde, 29 Ağustos itibariyle akşam saatlerinden sonra başlaması beklenen kuvvetli rüzgar, gece saatlerine doğru kendisini fırtınaya çevirecek ve gece saatlerinde 75km/s değerine kadar çıkacak. Fırtına, Çarşamba günü etkisini yitirecek.

BAYRAMDA HAVA DURUMU: YURT GENELİ SICAK, NEM ÇOK!

Bayramın 1. gününde hava durumu, yurt genelinde stabil ve 30 derece ile 35 derece arası seyrediyor. İstanbul ve İstanbul'un çevresi 30 - 31 derece, İç Anadolu ortalama 30 ile 31 derece arasında ve güney kesimlerde ise 36 derece ile 30 derece arasında seyredecek. En yüksek sıcaklık değerleri, Güney Doğu bölgesinde görüleceği tahmin ediliyor: 39 derece ile 41 derece arası bir hava sıcakılığı söz konusu!
Güney'de, en yüksek hava sıcaklığı 37 derece, Güney Doğu'da en yüksek sıcaklık 41 derece olacak. Kuzey bölgelerde serin fakat nemli bir hava durumu bekleniyor: ortalama 30 derece ile 23 derece arasında.
Son olarak Doğu Anadolu bölgesi, en yüksek sıcaklık değerini 36 derece ile görecek. Ortalamada ise 30 ile -29 derece arasında.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler