HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Lyon maçı saat kaçta? Beşiktaş ilk kez yarı final için sahaya çıkıyor!

Beşiktaş Lyon maçı gerek Beşiktaşlı taraftarlar gerekse de Türkiye için önemli bir maç. Beşiktaş Lyon maçı arzu ettiğimiz bir sonuçla biterse bir Türk takımı uzun bir aradan sonra bir Avrupa kupasında yarı finale yükselecek. Ayrıca Beşiktaş ilk defa Acrupa'da yarı final oynama fırsatını yakalayacak. Peki Beşiktaş Lyon maçı, yarı final heyecanı ne zaman başlayacak, maç hangi kanaldan canlı olarak izlenebilecek?

Beşiktaş Lyon maçı saat kaçta? Beşiktaş ilk kez yarı final için sahaya çıkıyor!

Avrupa'nın futbol arenasındaki 2. kupada Beşiktaş çeyrek finalin ikinci ayağında Lyon karşısında. Beşiktaş Lyon maçı saat kaçta diye aratan, soran taraftarlar maçın başlangıcını adeta dakikaları sayarak bekliyorlar. Evinde oynayacak olan Beşiktaş, taraftar desteği ile Lyon'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkmak istiyor. Maç öncesinde UEFA'dan gelen men kararı ise sinirleri germiş durumda. Beşiktaş gerek saha içinde gerek saha dışında bir sorun yaşamadan yarı finale yükselmek istiyor.

BEŞİKTAŞ LYON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Vodafone Arena'da oynanacak maçın başlama düdüğü Türkiye saati ile 22.05'te çalacak. Karşılaşma TRT'den canlı olarak yayımlanacak. Bu akşam Türkiye'de pek çok yerde TRT açılacak ve BEşikteş Lyon maçı heyecanla izlenecek.

BEŞİKTAŞ YARI FİNALE NASIL YÜKSELİR?

Beşiktaş Fransa'daki ilk maçta 2-1 mağlup olduğu için bu akşam kazanmak zorunda ama deplasman golü olduğu için 1-0'lık skor yetecek. Maçın 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile bitmesi durumunda karşılaşma uzatmaya gider. Lyon 2 gol bulursa işler Beşiktaş için iyice zora girer çünkü bu durumda Beşiktaş'ın 2 farklı galibiyet alması gerekiyor.

Şenol Güneş: 'UEFA, terazide Lyon tarafına ağır basmıştır

BEŞİKTAŞ LYON MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

Lyon: Lopes, Jallet, Mbiwa, Rybus, Morel, Gonalons, Tolisso, Cornet, Fekir, Valbuena, Lacazette

TRT 1 UYDU FREKANSI

Beşiktaş Lyon maçını canlı olarak şifresiz veren TRT 1 kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11958 sayısını girin. Polarizasyon kısmında V - Dikey seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri dilerseniz değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz TRT 1 yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ İLK KEZ

Siyah beyazlı ekip Lyon'u elemeyi başarırsa tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasında yarı finale çıkmış olacak. Lyon ise en son 2010 yılında yarı finale oynamıştı.
Beşiktaş ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet bir beraberlik aldı ve Süper Lig'de liderliğini sürdürüyor. Lyon ise Fransa 1. ligindeki son 5 maçında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Lyon ligde 4. sırada yer alıyor.

UEFA'YA İTİRAZ EDİLECEK

Beşiktaş, Lyon'da oynanan ilk maçta çıkan olaylardan dolayı verilen cezaya itiraz edecek ve kararın kaldırılması için tüm hukuk yollarını kullanacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Yazıcıoğlu, “Lyon’a ceza beklerken biz de ceza aldık. Tamamen haksız ve hukuksuz bir ceza. Cuma günü itirazımızı yapacağız ve tüm hukuk yolllarına başvuracağız” dedi.

BEŞİKTAŞTA İKİ İSİM CEZALI

Beşiktaş'ta cezalı Marcelo Guedes ile Vincent Aboubakar, bu akşam sahada görev alamayacaklar. Lyon ile oynanan ilk maçta sarı kart gören Marcelo'nun cezalı olduğu için ilk 11'de sahaya Matej Mitrovic'in çıkması ve stoperde görev alması bekleniyor. Olympique Lyon ile oynanan ilk maça sol bekte başlayan ancak Mitrovic'in yerine savunmanın göbeğine geçen Dusko Tosic'in, rövanşta yine stoperde görev alacağı öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler