HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Televizyon izleyicileri Kanal D'nin fenomen programı Beyaz Show ne zaman başlayacak merak ediyor. Beyaz Show ve sevilen sunucusu Beyazıt Öztürk, Kasım ayında ekranlarda olacak.

Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Beyaz Show yıllardır Türk televizyon izleyicisinin hayatında ve samimiyetinden dolayı oldukça sevilen bir program. Geçtiğimiz sezonun ardından Beyaz Show'un artık devam etmeyeceği yönünde iddialar ortaya atılsa da, bu iddiaların asılsız olduğu kısa sürede anlaşıldı. Kanal D'nin yeni sezon için hazırladığı ve yayınladığı tanıtım videosunda Beyazıt Öztürk ve Beyaz Show'a da yer verildi. Bir süredir, "Beyaz Show ne zaman başlıyor?" diye sorular soran izleyiciler, bu video ile rahat bir nefes aldı. Diğer taraftan Ekim ayının sonuna geldiğimiz bugünlerde hala Beyaz Show'un başlamaması izleyicileri iyice meraklandırdı. Peki Beyaz Show ne zaman başlıyor? İşte Beyazıt Öztürk'ün efsane programı hakkında merak edilenler...

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D'nin sevilen talk-show'u Beyaz Show bu sezon farklı bir formatta izleyicilerin karşısında olacak. Programın 20. yılına özel hazırlanan bu projede Beyaz Show ekibi yurt dışına açılacak ve turneler yaparak oradaki izleyicilerle buluşacak. Yıllardır her hafta Cuma günleri Kanal D stüdyolarında konuklarını ve seyircilerini ağırlayan Beyazıt Öztürk, bu kez seyirciye gidecek! Konukları ile ağırlıklı Avrupa olmak üzere Dünya'da farklı mekanlarda sevenlerinin karşısında olacak Beyaz Show, Kanal D ekranlarında ise Kasım ayında izleyicilerle buluşacak.

Beyaz Show'un Aralık ayına kadar olan programı da belli oldu. Buna göre Beyaz Show; 3 Ekim'de Almanya'nın Hannover kentinde, 7 Ekim'de Azerbaycan'ın Bakü kentinde, 14 Ekim'de Almanya'nın Düsseldorf kentinde, 15 Ekim'de Avusturya'nın Viyana kentinde, 21 Ekim'de Belçika'nın Antwerp kentinde, 29 Ekim'de Avustralya'nın Melbourne kentinde, 30 Ekim'de Avustralya'nın Sidney kentinde, 9 Aralık'ta İsviçre'nin Zürih kentinde ve 11 Aralık'ta Almanya'nın Stuttgart kentinde olacak.

Beyaz Show yeni sezon tanıtımı


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler