HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte Beyaz Show'un yayın tarihi ve ilk konukları

Beyaz Show ne zaman başlıyor izleyiciler tarafından merak ediliyor. 1996 yılında başlayan ve Beyazıt Öztürk'ün sunduğu talk show programı, o yandan bu zamana kadar ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçen sezon 20. yılını dolduran Beyaz Show'un yeni sezonu ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Kanal D Beyaz Show yeni sezonuna dair bazı ipuçları verdi. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Beyaz Show yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte Beyaz Show'un yayın tarihi ve ilk konukları

Beyaz Show yeni sezonu merakla bekleniyor. Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği Beyaz Show, bu sezon 21. yılına giriyor. Beyaz Show yeni sezonuna yeni tiplemeleriyle hazırlanıyor. Kanal D'de başlayacak olan Beyaz Show yeni dekoruyla izleyicisiyle buluşacağı günü bekliyor. Beyaz Show'un yeni sezon ilk bölümü yayın tarihi ve ilk konukları için müthiş bir iddia sözkonusu. Peki Beyaz Show ne zaman başlıyor?

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Beyaz Show yeni sezonu ne zaman başlayacağına dair Kanal D, tam bir tarih vermiyor. Tanıtımlarda sadece yakında, sayılı günler kaldı denilen fenomen program için bazı iddialar sözkonusu. Beyaz Show yeni sezonuna 13 Ekim'de başlayacağı ve ilk bölümünde ise Cingöz Recai filmi oyuncularını konuk edeceği söyleniyor.

Beyaz Show, yeni yayın döneminde canlı canlı sizlerin evine konuk olmaya devam ediyor. Uzun bir aradan sonra Beyaz Show yepyeni dekoruyla, birbirinden eğlenceli canlı yayın sürprizleriyle, birbirinden özel merak edilen konuklarıyla ve baştan yarattığı dumanı üstünde tüten son model tiplemeleriyle kendi gününde ve kendi saatinde çok yakında Kanal D'de…

BEYAZ SHOW NASIL BAŞLADI?

Beyaz Show, 6 Aralık 1996 yılında Kanal D'de başladı. Ve 2000-2001 yılı Star TV'de olması dışında geride kalan 20 sene Kanal D'de Cuma akşamları yayınlandı. Beyaz Show'un başlaması ise ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün Number One TV'de başlattığı "Beyaz" adlı programın büyük ilgi görmesi ile başladı. Her hafta farklı konukları ve kendine has tiplemeleriyle eğlenceli, komik bir program olan Beyaz Show, kısa zamanda büyük beğeni ile karşılandı ve büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Beyaz Show, geride kalan yıllar içerisinde yerli ve yabancı birçok ünlüyü programında konuk etmiştir. Yabancı konukları arasında Kerim Abdülcabbar, Julio Iglesias, Megan Fox, Belinda Carlisle gibi ünlülerin yer aldığı bölümler izleyici rekoru kırmıştır.

Beyaz Show, bir dönem programına konuklarına helyum gazı çektirerek konuşmalarını, şarkı söylemelerini sağlamış ve ortaya çok komik görüntüler çıkmıştı. Beyaz Show'un en beğenilen ve izlenilen bölümleri arasına girmişti bu uygulama.

Beyaz Show'un unutulmaz tiplemeleri de vardır. Bunların arasında Tekirdağlı Hüsmen Dayı birinci sırayı alır. Sürekli bir şeyler yiyen ve kucağındaki ekmekle dolanan, "gel tanışalım önce ben kısaca he de" diye bir şarkı söyleyen, favori yemeği ekmek olan bu tipleme, yayınlandığı dönemlerde en çok taklit edilen tipleme olmuştur. Onun dışında Ressam, Psikopat, Tikican, Mangalcı ve Şarkılarıyla Yaşayan Adam tiplemeleri de yer aldı.

Beyaz Show'un halen devam eden bir uygulaması da izleyicilere dağıtılan kağıtlara istedikleri şeyleri yazmaları istenir. Bunlar, bir konu hakkında düşünceleri veya merak ettiği şeylerdir. Bir de her programdan bir izleyicinin hayalini gerçekleştirmeye çalışır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler