HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyoğlu'nda çatışma anları kamerada

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanı çıkışında yaşanan silahlı çatışma görüntüleri ortaya çıktı. Çatışma anı ve sağa sola kaçışan insanlar kameralara işte böyle yansıdı...

Beyoğlu Mis Sokak'ta Cumartesi sabaha karşı meydana gelen olayda biri polis memuru 4 kişi yaralanmıştı. Bir eğlence mekanında başlayan tartışmanın büyüyerek sokağa taşmasıyla yaşanan çatışma, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Çatışma görüntüleri sokakta kaçışan insanlarla başlıyor. Ardından kameranın kayıt ettiği alan içerisine giren bir kişi silahla kaçanlara ateş ediyor.

Bu sırada karşı taraftaki gruptan zanlılar da silahla karşılık veriyor. Yaşanan çatışmada vurulan bir kişi kendisini kapı girişine atıyor. Olayın ardından çevredekiler vurulan kişiye yardım etmeye çalışıyor.

NE OLMUŞTU?

Olay Şehit Muhtar Mahallesi Mis Sokak’ta saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Mis sokakta iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silah seslerini duyan Beyoğlu Güven Tim’inde görevli polis memuru O.K.ise kavganın yaşandığı yere gelerek olaya müdahale etmek istedi. Bu sırada O.K. yaşanan arbede sırasında bacağından vurularak hafif şekilde yaralandı. Olay da Ersin E. (31) ile ismi henüz öğrenilemeyen biri kadın 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem alarak delil araştırması yaptı. Olayda yaralanan polis memuru İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralılar ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler