HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor'

Uyuşturucu temin etmek suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan oyuncu Çağatay Ulusoy, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada suçlamayı kabul etmedi.

'Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor'

İSTANBUL (CİHAN)- Ünlülerin uyuşturucu davasında temin etmek suçundan yargılanan dizi oyuncusu Çağatay Ulusoy, savunmasında önce kimseyle uyuşturucu içmediğini söyledi. Daha sonra 4 farklı isimle uyuşturucu içtiğini kabul eden Ulusoy, oynadığı dizide işlerin kötü gitmesi üzerine daha çok uyuşturucu içtiğini belirtti. Ulusoy, "Bizim piyasada herkes içiyor, kullanıyor.” dedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savunmasını yapan Ulusoy, uyuşturucu temin etme ve ticaretini yapma suçlamalarını kabul etmedi. Ulusoy, "Kullanmak amacıyla uyuşturucu aldım. Kimseye vermedim. Kimseyle beraber içmedim.” diye konuştu. Sanıklardan Hüseyin Orçun Benli'yi arayıp "balık var” demesiyle ilgili olarak Ulusoy, "Deniz abla (Deniz Uğur) telefona çıkmasaydı esrar götürecektim. Onun evde olduğunu öğrenince esrar götürmedim.” dedi. Asmalımescit'te Orçun Benli ile 2 kere esrar içtiğini söyleyen Ulusoy, "Aldığım kişiyi tanımıyorum. Oradaki çocuklar içiyordu. Para vermedik. Davet ettiler.” ifadesini kullandı.

Nancy İprekoğlu'nun kendisine "Amsterdam da var” diyerek elinde Amsterdam'dan gelen veya Amsterdam olarak tabir edilen bir uyuşturucu maddenin de bulunduğunu söylemesi hatırlatılan Ulusoy, "Görüşme doğrudur. O bana madde getirdi. Benim evimde içtik. Yurtdışından bir arkadaşı getirmiş. İçince midem bulandı. Esrar değildi.” dedi. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci de, "Mideni bulandıran bir şeyi neden içiyorsun?” diye sordu. Ulusoy da, "Daha sonraki konuşmada Orçun'a iğrenç bir şey olduğunu söylüyorum.” cevabını verdi.

Sanıklardan Ergün Taş'ın evinde Gizem Karaca ile 2 kez esrar kullandıklarını anlatan Ulusoy, "Ergün Taş da içiyordu. Özellikle bize almadı. Ergün Taş ve Gizem Karaca'yı aynı dizide oynadığımız için olaydan 4 ay önce tanımıştım." diye konuştu.

Uyuşturucu kullanmasıyla ilgili olarak ise Ulusoy, "Daha önce 1-2 kez içmiştim. Bir dönem işler iyi gidiyordu. Ama Emir'in Yolu dizisi başladığında psikolojik olarak kötüydüm. Dizi başladığında işler kötü gitmeye başladı ve daha çok içtim.” dedi. Mahkeme Başkanı, "Dizide herkes esrar mı içiyor?” diye sordu. Ulusoy da, "Bizim piyasada herkes içiyor, kullanıyor.” diye cevap verdi.

Operasyon sırasında evinde bulunan esrarı şoförü Onur Tezer'in getirdiğini söyleyen Ulusoy, şunları söyledi: "Kendisi Sarıyer Çayırbaşı'nda oturuyordu. Mahallesinden buluyordu. Kendisi esrar içmez. Benden de para almadı. 10-12,5 gram getirmişti. Bir kısmını içtim. Kalanını da operasyon sırasında polise teslim ettim."

Oyuncu Gizem Karaca'nın kendisine sarmak için kağıt getirdiği telefon görüşmesi sorulan Ulusoy, "Ben tütün sarıp içiyorum. Sardığımız kağıtlarla esrar sardığımız kağıt aynı. Yanlış anlaşılmasın diye ona arabadan kendisinin almasını, otopark görevlilerinden istememesini söylüyorum." savunmasını yaptı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler