HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da kadın doğum kliniğinde silahlı saldırı

Bursa'da bir hastanenin doğum kliniğinde tartıştığı kişi tarafından silahla vurulan bayan hastane personeli ağır yaralandı. Hastanedeki silahlı dehşetin altından sanal aşk hikayesi çıktı.

Olay, eski adı Rentıp olan ve bir süre önce KHK ile el konularak Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan hastanede meydana geldi. Burada Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde sekreter olarak görev yapan ve bekar olduğu öğrenilen Arzu Ö., bu sabah görev yaptığı birimde, daha önceden tartıştığı ve kendisini tehdit ettiği öne sürülen erkek arkadaşı Orhan B. tarafından tabancayla karın boşluğundan vuruldu.

İkinci bir kurşun da vücudunu sıyırarak geçen Arzu Ö., kucakta taşındığı hastanede ameliyata alındı. Saldırgan Orhan B. ise, hastanedeki güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

SANAL AŞKIYMIŞ

İddiaya göre Gaziantep’ten polislikten emekli olduktan sonra Kuşadası’nda yaşamaya başlayan ve 2015 yılında eşinden boşandığı öğrenilen Orhan B. Facebook’tan tanıştığını Arzu Ö. ile bir süre internet üzerinden görüştükten sonra arkadaşlığını ilerletti. Bir süre sonra Bursa’ya gelip giden Orhan B. birkaç kez de Arzu Ö. ile görüştü. Geçtiğimiz yıl araları bozulan iki arkadaş bir daha bir araya gelmedi. Ancak Orhan B. Arzu Ö.’yü sosyal medyada ve telefonla rahatsız etmeyi sürdürünce Arzu.Ö. Nilüfer Polis Merkezi'ne giderek Orhan B. hakkında "tehdit ve hakaret" suçlamasıyla şikayetçi oldu. Orhan B. hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Dün öğle saatlerinde Kuşadası’ndan otobüsle Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelen Orhan B. Arzu Ö.’yü arayıp görüşmek istediğini söyledi. Ancak Arzu Ö. görüşmek istemedi. Geceyi şehir merkezindeki bir otelde geçirdikten sabah Arzu Ö’nün çalıştığı Nilüfer İlçesindeki hastaneye gelen Orhan B. beylik tabancasıyla olayı gerçekleştirdi.

Hastane önünde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alınan Orhan B.’nin ifadesinde bir süredir arkadaş olduğu Arzu Ö.’nün dengesiz davrandığını Facebook’ta bazı kişiler üzerinden kendisini gereksiz yere kıskandırdığını, bu nedenle kendisini vurduğunu söylediği öğrenildi. Emekli polis memuru olduğu öğrenilen ve eşinden boşanan Orhan B.’nin ilk ifadesinde, "Daha önceden arkadaşlığımız vardı. Bir konuyla ilgili tartıştık. Ben de bu sabah tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler