HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu'ndan Hakkari'de Mehmetçik'e sürpriz ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkâri Dağlıca'da şehit verilen askerlerin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'ya gitti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hakkâri Dağlıca'da şehit olan askerlerin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'ya gitti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hac'da meydana gelen facianın ardından üzüntüsünü Twitter'dan yansıtırken "Son olarak Hakkâri Dağlıca'da şehit verdiğimiz askerlerimizin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'daydım. O sarp dağları kahramanca bekleyen mehmetçiklerimizdeki sarsılmaz inanç ile gurur duydum. Bu bayram gününde Hakkâri'den Yüksekova'dan da mehmetçiklerimizin selamlarını siz aziz milletime iletmekle bahtiyarım. Herkes bilsin ki bu millette bu azim ve bu kardeşlik iklimi daim oldukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hac'da meydana gelen felaketin ardından duygu ve düşüncelerini Twitter üzerinde takipçileriyle paylaştı.

"Aziz milletim, fedakârlık ve paylaşmanın bayramı, Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. El öpen küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Böylesi mübarek bir günde kutsal topraklardan aldığımız haberler hepimizi üzüntüye boğdu" diyen Ahmet Davutoğlu şöyle devam etti:

"Yüce Rabbim'den O'nun yolunda iken hayatını kaybeden tüm Müslüman kardeşlerim için rahmet niyaz ediyorum. Bugün Diyarbakır Ulu Camii'de eda ettiğimiz bayram namazından sonra Diyarbakırlı vatandaşlarımla bayramlaştım. Hepsinin kardeşlik ve muhabbet selamlarını sizlere iletmeyi bir borç biliyorum. Aziz vatanımızın her karış toprağındaki bu muhabbeti daim kılmak için her şeyi yapacağız. Bize tuzak kuranların, şer odakları ile iş tutanların oyunları boşa çıkacak Allah'ın izni ile."

Sarp dağlarda nöbette olan mehmetçiğe sürpriz bayram ziyareti gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu, "Son olarak Hakkari Dağlıca'da şehit verdiğimiz askerlerimizin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'daydım. O sarp dağları kahramanca bekleyen mehmetçiklerimizdeki sarsılmaz inanç ile gurur duydum. Bu bayram gününde Hakkâri'den Yüksekova'dan da mehmetçiklerimizin selamlarını siz aziz milletime iletmekle bahtiyarım. Herkes bilsin ki bu millette bu azim ve bu kardeşlik iklimi daim oldukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez. Rabbim hepimizi muhabbetle birbirimize sarılacağımız nice bayramlara eriştirsin" dedi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler