HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DEAŞ'lı teröristler bombaları böyle yüklemiş! Yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'da saldırı hazırlığındayken yakalanan DEAŞ’lı teröristlerin içlerinde bomba olduğu düşünülen evdeki malzemeleri otomobile taşıdıkları anın fotoğrafları ortaya çıktı .

İstanbul Bayrampaşa'daki bir AVM otoparkında geçtiğimiz hafta sonu yakalanan DEAŞ terör örgütüne mensup teröristlerin hücre evlerindeki malzemeleri otomobile yüklerken fotoğrafları ortaya çıktı. Bir fotoğrafta, hücre üyesi evden kucakladığı patlayıcı olduğu sanılan malzemeyi otomobile yüklerken, başka bir fotoğrafta ise ele geçirilen motosikletin mahallede teröristlerce kullanılma anı yer alıyor.

BOMBALARI BÖYLE YÜKLEMİŞLER

Fotoğrafların ilkinde hücre evlerini patlatmadan önce evden otomobile bomba olduğu sanılan malzemeler yükleniyor. Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin otoparkına bırakılan bomba yüklü aracın, 3 gün önce patlayıcı yüklendiği sanılıyor. Hücre üyelerinin aynı marka ve plakadaki beyaz renkli otomobile yükledikleri malzemelerin, bir erkek terörist tarafından yüklenmesi dikkat çekiyor.

MOTOSİKLETİ DE KULLANMIŞLAR

Bir başka karede ise ele geçirilen motosikletin, olaydan günler öncesinde teröristlerce kullanıldığı tahmin ediliyor.

AVM OTOPARKINDA YAKALANMIŞLARDI

Geçtiğimiz hafta sonu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt ve Arnavutköy’de patlatılan evlerin ardından Bayrampaşa’da bir AVM’ye operasyon düzenlemiş, bir araç ve motosiklet ile bombalar bulmuştu. Biri yaralı olarak yakalanan DEAŞ üyesi Türk asıllı Avusturya vatandaşı Mücahit P., eşi Sezgen P., Can Y. ve Hatice Y.’nin emniyetteki sorguları sürüyor.


En Çok Aranan Haberler