HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demirtaş'tan suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, Rize'de kendisini desteklemek amacıyla stant açtığı için saldırıya maruz kalan emekli öğretmen Nurettin Durmuş'u arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

ANKARA (ANKA) - Demirtaş, saldırganların isim ve adreslerinin tespiti ile haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulundu.

Demirtaş, Rize'de kendisini desteklemek amacıyla stant açtığı için 3 kişinin saldırısına maruz kalan Durmuş'u arayarak, "Yaptığınız bu çalışma çok anlamlı ve değerlidir. Barış için, bir arada yaşam için çok önemli bir çalışma yürütüyorsunuz. Size yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğim. Ellerinizden öpüyorum" dedi.

Demirtaş ayrıca, avukatı arıcılığıyla kendi adına saldırganların isim ve adreslerinin tespiti ile haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulundu.

Demirtaş, Rize ve Samsun'da yaşanan bu saldırıların Başbakan Erdoğan'ın son günlerde kendisine karşı kullandığı ayrımcı ve hedef gösteren dilden kaynaklandığını belirterek, bunların seçim kampanyasını engelleyemeyeceğini vurguladı. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler