HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır’da HDP ve DBP’li yöneticilere polis baskını

Diyarbakır'da polis, HDP ve DBP'li yöneticilere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Diyarbakır’da HDP ve DBP’li yöneticilere polis baskını

Güvenlik güçleri sabah 04.00 civarında HDP ve DBP'li yöneticilerin evine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 50'den fazla kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Güvenlik güçleri, saat 04.00 sularında HDP ve DBP Diyarbakır il yöneticilerinin evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda, HDP Diyarbakır il eş başkanları Cebbar Leygara ile Gülşen Özer ve DBP Diyarbakır il eş başkanı Hafize İpek'in de aralarında bulunduğu, çoğu yönetici 55 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.

BİTLİS'TE DP'Lİ EŞ BAŞKANLAR GÖZALTINA ALINDI

Bitlis'in Ahlat İlçesi Ovakışla Belediyesi'nin DBP'li Eş Başkanları Ahmet Demir, Servin Karakoç ile 2 meclis üyesi yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alındı.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Eşbaşkanlar Demir, Karakoç ile belediye meclis üyeleri Mustafa Toprak ve Yaşar Köçeroğlu, bugün sabahah saatlerinde polis ve jandarmanın evlerine yaptığı operasyonda gözaltına alındı. Eşbaşkanlar ve mecilis üyelerinin 'Silahlı Terör Örgütüne üye olmak ve örgüte yardım-yataklık' suçlarından gözaltına alındıkları belirtildi. 4 şüpheli, sorgulanmak üzere Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler