HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolunay son bölüm izle: Tarık'tan aşk itirafı! (Dolunay 21. Yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Dolunay son bölümde gönül lişkilerinde önemli gelişmeler oldu. Nazlı giderek Deniz'e yakınlaşırken Fatoş, Tarık ve Manami üçgeninde önemli bir itiraf geldi. Dolunay 20. bölümde Tarık, Fatoş'a onu sevdiğini itiraf etti. Peki Fatoş'un tepkisi ne oldu? İşte Dolunay son bölüm ile 21. Yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

Dolunay son bölüm izle: Tarık'tan aşk itirafı! (Dolunay 21. Yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Dolunay son bölüm Star TV'de kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu bölümünde özellikle gönül ilişkilerinden yaşanan gelişmeler izleyicilerin ilgisini çekti. Tarık sonunda ağzındaki baklayı çıkardı ve Fatoş'a onu sevdiğini itiraf etti! Peki Dolunay 21. Bölümde Fatoş'un bu aşk itirafına tepkisi ne oldu?

FATOŞ ŞAŞKINA DÖNDÜ!

Dolunay dizisinde Fatoş, Manami'ye Tarık için cesaret verirken hiç beklemediği bir gelişme yaşandı. Tarık, Fatoş'a olan aşkını itiraf etti. Bu itiraf karşısında Dolunay son bölümde Fatoş şaşkına döndü ve tam olarak bir cevap veremedi. Dolunay dizisinin takipçilerinin çoğu ise Tarık ile Manami'yi birbirlerine yakıştırıyorlar bu yüzden Tarık'ın reddedilip Manami'ye odaklanmasını diliyorlar.

Bu gelişmeyi ve Nazlı ile Deniz arasında yaşananları kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile Dolunay son bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Dolunay 20. bölümü izlemek için tıklayınız

DOLUNAY 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Merakla beklenen Doluna 21. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak merakla bekleniyor. Son zamanlarda Dolunay yeni bölüm fragmanın tam olarak ne zaman yayımlanacağı belli olmuyor. Yeni fragmanın çıkması Salı gününe kadar sürebiliyor.

DOLUNAY SON BÖLÜMDE YAŞANANLARIN ÖZETİ

Nazlı restoran ve mali sorunlarla uğraşırken tesadüfen Ferit’in doğum günü olduğunu öğrendi ve Ferit’e sürpriz bir parti organize etti. Dışarıya karşı ilgili eş olarak görünmenin yanında Ferit’i daha yakından tanımak ve onu mutlu etmek istedi. Ferit de Nazlı’ya karşı yelkenleri suya indirdi. Ne var ki bu parti sadece Ferit için değil Nazlı için de sürprizlerle doluydu. Asuman gittikçe Deniz’e doğru çekilirken Deniz’in duygularını merak ediyordu. Bu belirsizlik Asuman’ı durdurmadı. Fatoş Tarık’ın kendisinden hoşlandığından bihaber Manami’yi yüreklendirdi ama Tarık'tan sürpriz bir aşk itirafı geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler