HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En iyi Super Mario oyunları: Tarayıcınızda oynayabileceğiniz Mario oyunları

Oyun dünyasının en meşhur karaktertrlerinden biridir. Nintendo'nun yasarladığı çok sayıda Mario oyunu tüm dünyada milyonlarca kopya satmıştır. Super Mario oyunları aracılığı ilie yaklaşık 1985 yılından beri Prenses Peach’i kurtarabilmek adına oradan oraya koşturuyoruz. Oyun konsolonuz yok ama bir mario oyunu oynamak istiyorsanız haberimizden eri,şebileceğiniz mario oyunları içinden beğeneceğiniz bir tane bulabilirsiniz.

En iyi Super Mario oyunları: Tarayıcınızda oynayabileceğiniz Mario oyunları

Efsane oyun karakteri Mario efsane oyunları ile 1985'ten beri oyun severlerin vazgeçilmezi. Eski Mario oyunları popülaritesini sürdürürken yenileri de büyük ilgi çekiyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen E3 2017 fuarı kapsamındaki sunumunu tamamlayan Nintendo, sunum esnasında E3'e özel olarak Super Mario Odyssey oyununn yeni demosunu yayınladı. Yayınlanan yeni trailer ile birlikte çok daha harika grafiklere sahip yepyeni bir Mario oyunuyla karşılaşacağımızı görüyoruz.

SUPER MARIO OYUNU PİYASAYA SÜRÜLECEK!

Super Mario Odyssey, E3 2017 fuarında Nintendo'nun gerçekleştirdiği duyuruya göre 27 Eylül 2017 tarihinde satışa çıkacak fakat kötü haber; sadece Nintendo Switch konsoluna yönelik bir oyun olacak. İlerleyen dönemlerde Super Mario oyunu diğer platformlarla buluşturur mu bilemiyoruz ama büyük ihtimalle şirket, Switch konsolunun satışlarını arttırmak için böyle bir karar almış durumda.

EN İYİ SUPER MARIO OYUNLARI!

Klasik Super Mario oyunu:

Klasik Mario oyununda herkesin bildiği küçük mantarlar ve kaplumbağalar var. Önemli olan bu küçük canavarları geçerek oyunun sonundaki bayrağı göndere çekebilmek. Daha sonraki leveller de aşılınca yol ejderhaya gidiyor. Eğer Süper Mario ejderhayı da geçebilirse prensesi kurtarmış oluyor. Yollar oldukça çetrefilli, oldukça zor. Bu arada Mario’ nun yol üzerindeki altınları toplayarak hem puan hem de can alması gerekmektedir. Bu şekilde level atlanabilir. Oyuna başlamak için oyun linkine tıklanıp oyunun yüklenmesi beklendikten sonra play butonuna basarak oyun başlıyor. Oyun içerisinde ilerlerken ayrıca uçurumlara dikkat etmek gerekiyor. Böylelikle üzerinden atlayarak uçurumlara düşmeden ilerlemek mümkün. Çocukların bayılarak oynayacağı Süper Mario Klasik oyunu herkesin bildiği bir oyun.

Super Mario ve sevgilisi:

Mario ve Sevgilisi oyununda Zavallı Mario’ nun sevgilisine kavuşabilmek için birçok engebeli yoldan çok kısa bir zamanda geçmesi gerekiyor. Çocuklar bu yolları geçerken çok güzel eğlenecekler ve çok heyecan yaratacaklar. Bu şekilde de enerjilerinin çoğunu atacaklar. Bu oyunu çocuk yanında bir arkadaşı veya ebeveyni ile oynarsa oyun daha eğlenceli olacaktır. Yükleme resmine tıkladıktan sonra kısa bir süre oyunun yüklenmesini beklemek gerekiyor. Daha sonra start butonuna tıklayarak oyuna başlamak yeterli. Gerisi oyunu oynayacak kişiye kalmış demektir. Kişi ne kadar yetenekli ise oyunu o kadar çabuk geçecektir. Ama burada unutulmaması gereken bir husus var ki oyuncu kişi zamanla yarıştığını unutmamalıdır. Zira süre bittiğinde oyun da bitiyor.

Diğer Mario oyunları için tıklayınız

Pizzacı Mario:

Pizzacı Maryo oyunu yön tuşları ile birlikte Space tuşunu da zıplama için, Z tuşu düşmanları yok etmek için kullanarak oyunu oynayabilirsiniz. Oyunda 3 bölüm yer almaktadır. 5 can hakkınız bulunmaktadır. Pizza canavarlarından esirleri kurtarmak oyunun amaçlarından biri olmaktadır. Özellikle özel güç olarak size verilen 2 adet karabiberi de düşmanların üstüne X tuşu yardımı ile atabilir ve onların yok olmasını sağlayabilirsiniz. bölümde ilerledikçe hem altın para hem de karabiberleri toplayarak oyunda size yardımcı olacak bu topladıklaınızı sonrasında kullanabilirsiniz. Pizza canavarların yok etmek için toplamış olduğunuz karabiberleri X tuşuna basarak üzerlerine attıktan sonra ilerlemeye devam edebilir ve her bölümde esirleri kurtararak oyunu bitirebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler