HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, "Ankara'da patlayan bomba Brüksel'de de patlayabilir" demişti

Çanakkale’de konuşan Erdoğan, “İşte Ankara'da patlayan bombanın şehrin göbeğinde terör örgütü yandaşlarına şov yapma imkanının sağlandığı Brüksel'de patlamaması için hiç bir sebep yok.” demişti

Erdoğan, "Ankara'da patlayan bomba Brüksel'de de patlayabilir" demişti

Belçika'da bugün toplantı olduğunu hatırlatan Erdoğan, Brüksel'de toplantının yapıldığı yerin arkasında PKK örgütünü ait çadırın kurulmasına izin verildiğini ifade ederek, "Belçika orada kalkıp onların paçavrasını dalgalandırmak suretiyle çadır kurmalarına izin verebiliyor.

Bunlar dürüst değil, bunlar samimi değil, bunlar ikircikli davranıyorlar. Bugün bayrağı indirmişler, posterleri kaldırmışlar. Kimi aldatıyorsunuz ya, dürüst olun dürüst, samimi olun. Karşınızda aldanacak bir Türkiye yok, bir Türk Milleti yok bunu böyle biliniz. Bunun adı teröre teslim olmaktır, bunlar teröre teslim oldular. İşte Ankara'da patlayan bombanın şehrin göbeğinde terör örgütü yandaşlarına şov yapma imkanının sağlandığı Brükselde patlamaması için hiç bir sebep yok. Bu açık gerçeğe rağmen Avrupa ülkelerinin hala aymazlık içinde hareket etmeleri mayın tarlasında dans etmek gibidir. Ayağınızın ne zaman mayına basacağını asla bilemezsiniz.

Ama bunun kaçınılmaz bir son olduğu da açıkça ortadadır. Buradan bir kez daha terör örgütlerine, doğrudan veya dolaylı kucak açan destek veren ülkelere sesleniyorum, koynunuzda yılan besliyorsunuz. Beslediğiniz o yılan her an sizi de sokabilir. Türkiye'de patlayan bombaları televizyon ekranlarından seyretmek size birşey ifade etmeyebilir.

Aynı bombalar sizin şehirlerinizde patlamaya başladığında bizim ne hissettiğimizi mutlaka anlayacaksınız. Ama o zaman herşey için geç olacak. Kendi ülkenizi hedef aldığınızda asla tahammül edemeyeceğiniz faaliyetleri sırf Türkiye'ye yönelik oldukları için desteklemekten vazgeçin" şeklinde konuşmuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler