HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim'in istifası ile ilgili sosyal medyadan tepkiler: Galatasaray taraftarı bekleyişte!

Fatih Terim'in milli takımdan istifası sonrasında sosyal medyadaki Fatih Terim istifası ile ilgilli yorumlar dikkat çekiyor. Görünüşe göre, Galatasaray taraftarları bekleyişte ve taraftarlar ikiye bölünmüş şekilde; bir taraf gelsin derken öbür taraf gelmesin diyor. Sosyal medya Fatih Terim'in istifasını konuşurken bazı ünlü futbolcuların da Fatih Terim'in istifası ile ilgili görüşleri merakla bekleniyor. İşte Fatih Terim'in milli takımdan istifasının sosyal medyaya yansımaları...

Fatih Terim'in istifası ile ilgili sosyal medyadan tepkiler: Galatasaray taraftarı bekleyişte!

Fatih Terim'in milli takımdan istifası sosyal medyayı ikiye böldü. Özellikle Galatasaray taraftarları açısından bölümme görülürken büyük bir kısım Fatih Terim'in Galatasaray'a transferine gönülsüz yaklaşırken bir diğer kısım ise Fatih Terim'in istifasının, Galatasaray transferi ile ilgili olduğunu düşünüyorlar. Bununla birlikte Fatih Terim'in kararı sonrasında Terim'in eski öğrencilerinden de herhangi bir görüş, tepki vs de gelmemesi dikkat çekici bir detay. Özellikle Fatih Terim ile farklı bir bağı olan Didier Drogra da birkaç cümle kurmasını beklediğimiz futbolculardan bir tanesi.

FATİH TERİM'İN İSTİFASI İLE İLGİLİ TFF'DEN AÇIKLAMA

İstifa ile ilgili ilk tepkiler TFF'den geldi. Fatih Terim'in istifası ile ilgili ilk yazılı açıklama şu şekilde gerçekleşti: Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan birtakım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır.

Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir.

Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz.

İSTİFA İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYAYA YANSIYANLAR

Fatih Terim'in istifası, sosyal medyada geniş yankı buldu. Daha çok Galatasaraylı taraftarlar Fatih Terim ile ilgili tweet yönlendirirken, kendi içlerinde 'gelsin', 'gelmesin' şeklinde ikiye bölündüler. Bununla birlikte Fatih Terim'in istifasının ardından milli takım hocası ile ilgili de yeni anketler de görülüyor. Sosyal medyadaki çoğu yeni teknik direktör oylamasında Şenol Güneş isimi ön plana çıkıyor. Ön planda olmasına rağmen Beşiktaşlı taraftarlar ise bu duruma tepkilerini dile getiriyorlar.

FATİH TERİM NEDEN İSTİFA ETTİ?

Terim'in isitfası ile ilgili pekçok dedikodu var. Ancak Fatih Terim'in yerine şu sıralar Mircea Lucescu'nun adı geçiyor. Defansif futbolu seven Lucescu'nun, milli takımda başarılı olabileceğine inanılıyor. Futbol Federasyonu, Terim'in istifası ile ilgili net bir bilgi vermezken, konu ile ilgili Rüştü Reçber ve geçmiş günlerde meydana gelen restaurant tartışmaları ile ilgili olduğu düşünülüyor. fart

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler