HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle / Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor maç geniş özeti ve goller

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy'de karşılaştıkları maçta 2-2 berabere kaldılar. Süper Lig'in 2. haftasının en önemli maçta Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor'da ilk golü atan Burak Yılmaz, sakatlanarak 20. dakikada çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe'de Volkan Demirel hatalı gol ile geceye damgasını vurdu. İşte Fenerbahçe - Trabzonspor maç özeti, önemli anlar ve goller...

Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle / Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor maç geniş özeti ve goller

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un Süper Lig 2. haftasında dün akşam oynanan maçta karşılıklı goller vardı. Burak Yılmaz, yıllar sonra Kadıköy'de bir kez daha gol atarken 20. dakikada sakatlığında dolayı yerini Ndoye'ye bırakmak zorunda kaldı. Fenerbahçe, yeni sezonda ikinci maçından da aynı skorla 2-2 berabere ayrıldı. Volkan Demirel'in Burak'ın attığı golde hatalı çıkışı sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Fenerbahçe Trabzonspor maç özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ

Süper Lig'in 2. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında nefesleri geçen mücadelede kazanan olmadı. Karşılıklı gollerin atıldığı ve gergin bir ortamda geçen karşılaşmanın 5. dakikasında Burak Yılmaz, defans arkasına atılan topu iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Burak Yılmaz golü attıktan sonra sakatlığı nüksedince 20. dakikada yerini Ndoye'ye bırakmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor kalesine baskı 45 dakikada etkisini gösterdi. Alper Potuk, ceza sahasında sol tarafında aldığı topla içeriye doğru girerek kalabalık defans arasında topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi 1-1.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. Olcay Şahan, ceza sahası dışında çok sert vurduğu topla, mükemmel bir gol attı ve takımını yine öne geçirdi. Maçın 84. dakikasında ise Aatıf'ın ortasına elle müdahele eden Kucka, penaltıya sebep oldu. Topun başına geçen Valbuena, takımının 2. golünü atarak maçın skorunu belirledi.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı 2-2 biterken bordo mavili takımın Kadıköy'de maç kazanma hasreti bitmedi. Ve 20 yıldır devam eden Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a Kadıköy'de yenilmezliğini 21 yıla çıkmış oldu. Fenerbahçe Trabzonspor maç özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Trabzonspor geniş maç özeti izlemek için tıklayınız

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI

5. dakikada Trabzonspor golü buldu. Pereira'nın sağ taraftan kullandığı uzun taç atışında savunmada Skrtel'in kafayla uzaklaştırdığı topu, Kucka ceza sahasına doldurdu. Savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz, yerden seken topa ayak koydu ve meşin yuvarlağı kaleci Volkan Demirel'in sağından filelerle buluşturdu: 0-1

30. dakikada Fenerbahçe beraberlik golüne yaklaştı. Trabzonspor'un savunmada yaptığı pas hatası sonrasında topu kapan Isla, Valbuena'ya pasını verdi. Ceza sahasında kaleci Onur Recep Kıvrak ile karşı karşıya kalan Valbuena, sağ çaprazdan yerden sert vurdu. Ayaklarıyla topu önleyen Onur, gole izin vermedi.

44. dakikada sarı-lacivertliler beraberlik golünü buldu. Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk, iki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi, sol çaprazdan yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak köşeden filelerle buluştu: 1-1

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı capsleri için tıklayınız

56. dakikada bordo-mavililer bir kez daha öne geçti. Yusuf Yazıcı'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Olcay Şahan, sol çaprazdan çok sert vurdu. Kaleci Volkan Demirel'in müdahalesine rağmen top filelerle buluştu: 1-2

68. dakikada Fenerbahçe beraberlik golüne yaklaştı. Valbuena'nın, Trabzonspor yarı alanının ortalarından kullandığı serbest atışta, altıpas çizgisi üzerinde Skrtel yükseldi ve topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

84. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Chahechouhe'nun sağ kanattan yaptığı ortada hakem Ali Palabıyık, Kucka'nın ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Valbuena, takımının beraberlik golünü attı: 2-2

90. dakikada Fenerbahçe üçüncü gole yaklaştı. Sağ kanattan Valbuena'nın yaptığı ortada altıpas içinde Soldado topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten dışarıya gitti.

FENERBAHÇE 2-2 TRABZONSPOR

Stat: Ülker

Hakemler: Ali Palabıyık, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Olguncan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla, Neustaedter (Dk. 62 Soldado), Skrtel, İsmail Köybaşı, De Souza, Mehmet Topal, Dirar (Dk. 76 Chahechouhe), Alper Potuk, Valbuena, Van Persie (Dk. 46 Giuliano)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, Okay Yokuşlu, Kucka, Bero (Dk. 86 Bongonda), Yusuf Yazıcı (Dk. 63 Onazi), Olcay Şahan, Burak Yılmaz (Dk. 20 N'Doye)

Goller: Dk. 5 Burak Yılmaz, Dk. 56 Olcay Şahan (Trabzonspor), Dk. 44 Alper Potuk, Dk. 84 Valbuena (Penaltıdan) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 11 Olcay Şahan, Dk. 52 Yusuf Yazıcı, Dk. 85 Bero, Dk. 86 Mas (Trabzonspor), Dk. 50 Alper Potuk, Dk. 62 De Souza (Fenerbahçe)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler