HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano kimdir? İşte Guiliano'nun kariyeri

Fenerbahçe, Trabzonspor'un son anda devreye girmesiyle ilginç hale gelen Giuliano transferinde her şey sonuca vardı. Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Giuliano ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Üstelik Giuliano'nun eski kulübü Zenit de Twitter'dan duyuru yaptı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano'nun kariyeri ve kaç gol attığı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merak ediliyor. İşte yeni transfer Giuliano hakkında her şey ve kariyerinin detayları...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano kimdir? İşte Guiliano'nun kariyeri

Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı Zenit'in 10 numara pozisyonunda oynayan eski futbolcusu Guiliano ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Guiliano transferi daha önce Trabzonspor'un araya girmesiyle netliğini kaybetti ve haberlere göre Giuliano'da ibre gittikçe Trabzonspor'a dönüyordu. Fakat Fenerbahçe, yaklaşık 10 dakika öncesinde yaptığı kamuoyu duyurusu ile Giuliano transferini resmen duyurdu. Şimdi ise Fenerbahçeli taraftarlar; Giuliano'nun kariyerini merak ediyorlar. İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano hakkında her şey!

YENİ TRANSFER GIULIANO de PAULA'NUN KARİYERİ! (KİMDİR?)

Giuliano geçen sezon Zenit forması altında UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maça çıkıp 8 atmıştı. Brezilyalı oyuncu böylece Dzeko ile birlikte grup ve sonrası için gol kralı olmuştu. Giuliano geçen sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı sekiz maçın altı tanesinde gol atmıştı. Geçen sezon 8 golü dışında Giuliano toplam 5 asist ile önemli katkı sağladı.

Takımın başına Mancini'nin geçmesi ile kadroda yer almakta sıkıntı çeken Giuliano bu sezon dört maçta oynadı. Giuliano bu maçlarda gol yada asist katkısı veremedi. Giuliano özellikle 2009 FIFA U-20 Dünya kupasında adını duyurmuştu. Brezilya U-20 takımı kaptanı olan ve turnuvada ödül alan Giuliano, A Milli Takım seviyesinde ise sadece 13 maça çıktı ve gol atamadı.

1 Mayıs 1990 tarihinde Brezilya'nın Curitiba kentinde doğdu. Futbola bu bölgenin takımlarından Parana'da başlayan Giuliano, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. 2009 Ocak'ında ülkenin en önemli takımlarından biri olan International'e 4.7 milyon Euro karşılığında transfer olurken, iki yıl giydiği Kırmızı-Beyazlı formayla 73 maça çıktı ve takımına 17 gol, 15 asistlik bir katkı sağladı.

International'deki performansıyla Avrupa'ya göz kırpan Giuliano, Ukrayna'nın önemli kulüplerinden Dnipro Dnipropetrovsk'a 11 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu kulüp formasıyla 108 maça çıkan Brezilyalı yıldız 19 gol, 18 asist yaptı.

2014 yazında yeniden ülkesi Brezilya'ya dönen orta saha oyuncusu 6 milyon Euro'ya Gremio'ya imza attı. Gremio'da 75 maça çıkan ve 11 gol, 10 asist yapan Giuliano bu kez Zenit St. Petersburg'a transfer olarak bir kez daha Avrupa'ya dönüş yaptı. Zenit formasıyla geçen sezon 42 maça çıkan yıldız futbolcu 17 gol, 13 asistle takımın en öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Zaman zaman Brezilya Milli Takımı'na da çağrılan 27 yaşındaki ofansif orta saha 13 kez A milli takım formasını giydi. 14 kez de Brezilya U20 Milli Takımı'nın formasını giyen takım 3 gol kaydetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler