HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri: İlk 11 belli oldu mu?

Galatasaray Kayserispor maçı ile sarı-kırmızılı iki takım sezonu açıyor. 'Aslantepe'de' oynanacak maç öncesi, Galatasaray Kayserispor maçı ile ilgili canlı yayın bilgileri, maçı internette izleme bağlantıları ve Galatasaray Kayserispor maçı ilk 11'lerini, haberimizden bulabilirsiniz. Saat 21.45'te başlayacak olan Süper Lig 1. hafta maçı, hakem Halis Özkahya tarafından yönetilecek. İşte Galatasaray Kayserispor maçının canlı yayın bilgileri ve tahmini 11'ler!

Galatasaray Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri: İlk 11 belli oldu mu?

Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig yeni sezona İstanbul'da başlıyor. Ali Sami Yen Spor Kompeksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray Kayserispor maçı 21.45'te başlayacak ve sarı kırmızılı Galatasaray ve Kayserispor taraftarları ekrana kilitlenecek. Maç, resmi yayıncı kuruluş, beIN Sports HD kanalından canlı olarak aktarılacak. Maçın yanısıra, Galatasaray'ın yeni transferlerini merak eden taraftarlar, Galatasaray'ın tahmini ilk 11'ini merak ediyorlar. Bununla ilgili Galatasaraylı taraftarların yüzü gülecek; zira Fernando ve Ndiaye'nin kadroda olabileceği tahmin ediliyor.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ!

Galatasaray Kayserispor maçı saat 21.45'te başlayacak ve Fransa'dan Oman'a; Katar'dan, Somali'ye kadar dünyanın pekçok yerinde, Avrupa'nın kentleri de dahil Galatasaray Kayserispor maçı canlı yayınlanacak. beIN Sports kanalı, Süper Lig yayıncı kuruluşu olduğu için, Galatasaray Kayserispor maçı dünyanın pekçok bölgesinde canlı yayınlanacak.

Maçı, internetten canlı izlemek isteyen taraftarlar ise Digiturk Play platformu ile maçı canlı izleyebilecekler.

GALATASARAY - KAYSERİSPOR MAÇI İLK 11'LER (TAHMİNİ)

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Tolga, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gary Rodrigues, Gomis
Kayserispor'un muhtemel 11'i;
Silvio, Lopes, Kana Bıyık, Sapunaru, Levent, Deniz Türüç, Espinoza, Şamil, Güray, Umut, Asamoah Gyan
Galatasaray'da Kayserispor müsabakası öncesi Selçuk İnan ve Yasin Öztekin'in oynama şansı belirsiz. Her iki oyuncunun da tedavileri sürerken, teknik direktör Igor Tudor, sağlık heyetinin raporuna göre karar verecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler