HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7. sezon final fragmanı: Ortak düşmana karşı birleşecekler mi?

Game of Thrones 7. sezon sonuna geldik. Game of Thrones 7. sezon final fragmanı yaklaşan ölüler ordusuna karşı en kritik buluşamadan görüntüler içeriyor. Bölüm sayısı olarak kısa olan bu sezonun en uzun bölümü final bölümü olacak. İşte Türkiye'de 28 Ağustos'ta izlenebilecek Game of Thrones 7. sezon final bölümünden ipuçları...

Game of Thrones 7. sezon final fragmanı: Ortak düşmana karşı birleşecekler mi?

IMDB'de en iyi 100 dizi listesinde 4. sırada olan Game of Thrones, 7. sezonun son bölümüne yani finale geldi. Game of Thrones 7. sezon final fragmanı Westeros'un en önemli buluşmasından görüntüler barındırıyor. Daenerys, Jon Snow ve Cersei karşı karşıya. Bölüm sayısı olarak kısa bir sezon olan bu sezonun final bölümü sezonun hatta tüm zamanların en uzun Game of Thrones bölümü olacak. Bir önceki bölüm yani Game of Thrones 7. Sezon 6. bölüm en uzun bölüm ünvanını final bölümüne devredecek. Final bölümünde olacaklar düşünülürse finalin uzun olması gayet normal

ÖNEMLİ OLAN TEK BİR SAVAŞ VAR

Game of Thrones 7. sezon final fragmanında Daenerys'in ordularının hareket halinde olduğu ve Kings Landing'e geldiği görülüyor. Bu görüntülerden harabelerin ortasında kurulan bir platformda Westeros'un şu an ki en önemli üç güç odağının buluştuğu görülüyor. Cersei, Daenerys ve Jon Snow.

Tabii ki Jon Snow'un en büyük amacı artık bir ejderhaya da sahip olan Gecenin Kralı ve ölüler ordusuna karşı herkesin güçlerini birleştirmesini sağlamak. Bunun için de Jon Snow önemli olan tek savaşın akgezenlere karşı olduğunu anlatacak. Bakalım Cersei ile Daenerys düşmanlıklarını bir kenara koyup giderek yaklaşan ölüme karşı güçlerini birleştirecekler mi? İşte final bölümünden ilk görüntülerin yer aldığı yeni fragman:

GAME OF THRONES 7. SEZON FİNAL FRAGMANI

Fragmanda ayrıca kısa bir süre ile Sansa'yı da görüyoruz. Kışın artık iyice içine aldığı Winterfell'de Sansa Stark derin düşüncelere dalmış durumda. Sansa ne karar verecek, nasıl devam edecek?

GAME OF THRONES 8. SEZON SON MU?

Bu sezonun bitimi ile geriye tek bir sezon kalıyor. Herhangi bir değişiklik olmazsa Game of Thrones 8. sezon dizinin final sezonu olacak. Peki Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak ve kaç bölüm olacak?

Game of Thrones'un final sezonu 2018'de gösterilecek ama hangi ay hangi gün başlayacağı henüz belli değil.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler