HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm internetten izle: 6. bölüm nasıl izlenir?

Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm ile bu hafta izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin resmi yayınını bekleyen milyonlarca Game of Thrones takipçisi, 7.sezon 6.bölüm internetten nasıl izlenir sorusunu soruyorlar. Game of Thrones 7.sezon 6.bölümü dünya çapında pekçok resmi kanal aracılığı ile izlenebilir olacak. 7.sezon 6.bölüm internetten izleme rehberi, özellikle diziyi yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız açısından oldukça faydalı.

Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm internetten izle: 6. bölüm nasıl izlenir?

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm için internetten izleyebileceğiniz pekçok alternatif yol bulunuyor. Özellikle yurtdışından Game of Thrones 7.sezon bölümlerini takip eden dizi takipçileri yayın alternatifleri dolayısıyla biraz daha şanslılar. ABD sınırları içerisinde tam olarak 4 farklı adres, Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm için internetten izleme alternatifi oluşturuyor.

Dizinin 7.sezon 6.bölümü, sızıntılara rağmen en fazla izlenecek olan bölümlerden bir tanesi olacak. Artık Game of Thrones 7.sezon için geçiş bölümleri geride kaldı, artık sona yaklaşılırken Game of Thrones 7.sezon 5. bölüm ile birlikte daha somut gelişmelerin yaşandığını görüyoruz. 7.sezon bölümleri sızdırıldı fakat bu durum takipçilerin heyecanını ve diziye karşı tutkusunu değiştirmemiş, aksine kamçılamış gibi görünüyor.

GAME OF THRONES 7.SEZON 6. BÖLÜM İÇİN İNTERNETTEN İZLEYEBİLECEĞİNİZ YASAL İNTERNET SİTELERİ

Dizinin sadece 7.sezon bölümleri değil, Game of Thrones'un 1. sezondan 7.sezona kadar bütün bölümleri, Digiturk'ün internet platformu olan beIN Connect uygulamasında yayınlanıyor. Türkiye'de pazar gecesini pazartesiye bağlayan sabaha karşı saat 04.00'da Game of Thrones takipçileri 7.sezon 6.bölümüne kavuşacaklar.

Ardından da pazartesi günü, Digiturk'ün dizi kanallarında Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm için televizyon yayınları başlayacak. Aslında ABD'deki istatistiklere bakacak olursak; dizi ağırlıklı olarak mobilden takip ediliyor. Bu yıl, Game of Thrones 7.sezon yayınlarının yapıldığı HBO Now uygulaması, en popüler uygulamalardan olan Candy Crush, Tinder ve Netflix'ten daha fazla indirilen uygulama oldu. iOS mağazası olan App Store'daki rakamlar da bunu doğruluyor.

Game of Thrones 7.sezon izle!

İşte Game of Thrones 7.sezon 6. bölümü izleyebileceğiniz internet siteleri

AT&T Direct Now: AT&T'nin bu servisi aracılığı ile Game of Thrones 7.sezon 6. bölümünü internetten izleyebilirsiniz. Yurtdışında yaşıyorsanız, 5 dolarlık aylık üyelik ücreti var. Üyelikten sonra hem TV uygulamasından hem de mobil-PC uygulamalarından Game of Thrones 7.sezon bölümlerini internetten izlelenebilir.

HBO Go: HBO Now ve HBO Go... Game of Thrones dizisinin resmi yayın platformu. 7.sezon 6. bölümünü, HBO Now uygulaması ile PlayStation 4 gibi oyun konsollarınızla da internetten izleyebilirsiniz.

Bununla birlikte, Apple TV, Xbox, Fire TV, Samsung Smart TV'lerdeki uygulamalar aracılığı ile ve bununla birlikte PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformlarında da Game of Thrones 7.sezonunu takip edebiliyorsunuz.

GAME OF THRONES 7.SEZON YENİ BÖLÜMLERİ VE YENİ SEZON SIZDIRILMAK ÜZERE!

HBO, Game of Thrones konusunda fena 'dağıtmış' gibi görünüyor. 1.5 TB'lık veriler sızdırılmaya devam ederken, Game of Thrones 7.sezon bölümlerini sızdıran siber saldırganlar, dizinin 7.sezonu ile ilgili ve 8.sezonu ile ilgili sızıntılar geleceği duyurdular. Üstelik; Game of Thrones'un yayın organı HBO saldırganlara 250 bin dolarlık ücret önerdiği iddia edilirken...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler