HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm izle: Düşman her zaman kazanır!

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm ile bu akşam tekrar takipçileriyle buluşuyor. Game of Thrones içeriğimizden, 7.sezon 6.bölüm izleme bağlantımızı bulabilir, bununla birlikte Game of Thrones 7.sezon bölümleri hakkında diğer detaylara erişebilirsiniz. Bu bölüm Eastwatch başlığında yayınlanıyor ve 22 dakikalık bol aksiyon içeriği ile nefes kesici olacak. İşte Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm detayları...

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm izle: Düşman her zaman kazanır!

Game of Thrones 7.sezon 6. bölümü bu akşam 04.00'da izleyicisi ile buluşuyor! Beyond the Wall, 7.sezon 6.bölüm olarak karşımızda ve bu bölüm itibariyle artık dizi tamamiyle final sürecine girmiş oluyor. Game of Thrones 7.sezon 6.bölümü, dünya çapında pekçok ülkede prime time gösteriminde yayınlanacak, Türkiye'deki yayın saati ise pazarı, pazartesiye bağlayan gece saat 04.00. Bu yayını kaçıran Game of Thrones izleyicileri, 7.sezon 6.bölümü pazartesi akşamının prime time'ında izleyebilirler.

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm ile ilgili beklentiler yüksek! IMDB puanı 9,5'e kadar ulaşan dizinin 7.sezon 6.bölümü ile sezon finaline yaklaşıldı. Fakat kötü haber: dedikodulara göre Game of Thrones 7.sezon finali de internete sızdırılmak üzere!

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm izle!

GAME OF THRONES 7.SEZON 6.BÖLÜM DETAYLARI!

Hack saldırısı ile farklı bir şekilde gündem olan Game of Thrones dizisi, 7.sezon 6.bölümü ile hafta içi bir şekilde internete sızdırıldı ve 6.bölümü internete sızdırmakla suçlanan 4 kişi tutuklandı. Bu gelişmelerin hemen ardından Mr. Smith olarak isimlendirilen bir hacker topluluğu, Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm yayınlandıktan hemen sonra sezon finalini internette yayımlayacaklar.
Dizinin 7.sezon 6.bölümü ile yeni gelişmeler, diğer bir kısımda Stark hanesinde yaşananlar. Son bölümde Arya küçük parmağın odasına girmiş ve Küçük Parmak'ın sakladığı notu bulmuştu.

Ancak Küçük Parmak'ın Arya'nın odaya girişini gizlice gözlediği görüldü ki çok büyük ihtimalle o notu oraya Arya görsün diye koymuştu. Jon Snow ve beraberindekiler yoketmeden bir akgezeni nasıl yaklayacaklar. Yeni bölüme dair en çok merak edilen noktalardan biri bu. Ele geçirseler bile, Gecenin Kralı'ndan paçalarını nasıl kurtaracaklar, tüm detaylarıyla 7.sezon 6.bölümde belli olacak.

TWİTTER'DAN GAME OF THRONES 7.SEZON YANSIMALARI!

Game of Thrones hayranları dizide heyecan doruktayken çok sayıda tweet attı. Twitter’dan gelen verilere göre, işte dizinin en fazla tweet atılan anları:

1. Walder Frey olarak gizlenen Arya Stark, açılış sahnesinde kalan Frey ailesini zehirliyor.

2. Ed Sheeran bir kameoy oluşturuyor.

3. Daenerys ve Tyrion, ilk bölümün son sahnesinde Dragonstone’a ayak basıyor.

Twitter’da en çok bahsi geçen karakterler ise şöyle sıralandı:

1. Arya Stark

2. Daenerys Targaryen

3. Sansa Stark

4. Cersei Lannister

5. Jon Snow

Tüm zamanların hakkında en çok Tweet atılan Game of Thrones bölümleri ise şöyle;

1.Kış Rüzgarları (26 Haziran 2016)

2.Kızıl Kadın (Apr 24, 2016)

3.Piçlerin Çarpışması (Jun 19, 2016)

4.Annenin Merhameti (Jun 14, 2015)

5.Ev (May 01, 2016)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler